phanispal Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Έπεσα πάνω του, αλλά δεν είναι αυτό, thanks πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Άκουσα πριν λίγες μέρες στον Red μια αστεία εκδοχή του Psycho Killer, με opera-like γυναικεία φωνητικά, αλλά δε μπορώ να τη βρω. Μπας και γνωρίζει κάποιος κάτι; Μήπως λες την εκτέλεση απο τους δικούς μας Psycho ... ;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Ναι ρε φίλε, σωραίος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kollimenos Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Γειά χαρά σε όλους. Δύσκολο είναι, αλλά ας κάνω μια προσπάθεια.... Μήπως ξέρει κανείς τη μουσικούλα (music box) από το 18:03 έως το 18:36; (μάλιστα συνεχίζεται λίγο και πιο κάτω στο 18:46 έως το 18:55) Σας ευχαριστώ πολύ http://www.alphatv.gr/shows/ellinikes-seires/mourmoura/webtv/min-arhizeis-ti-moyrmoyra-ep-55 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Αλόχες, ψάχνω την έκδοση του παρακάτω mashup που περιέχει και τα vocals της Anja Plaschg https://soundcloud.com/leedm101/leedm101-goodbye-in-the-water Thanx! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 ψαχνω ενα τραγουδι απο τη σειρα Δυο Ξενοι το τραγουδησε καποιος στην εκπομπη της κουντουρατου ο στιχος ελεγε "παλι στη Εθνικη θα βγουμε" η καπως ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TATAS68 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Γεια σας παιδία.Μήπως κανείς ξέρει πιο τραγούδι ακούγεται εδώ; (στο 5:56) https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=UzMb0ojHa6c#t=356 Έχω φάει όλο το ίντερνετ να το βρω, πασίγνωστη μελωδία, αλλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raja Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα παιδιά.. Μήπως γνωρίζει κάποιος το τραγούδι το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και τους στίχους "you make me high...... don't make me cry... "?? έχω φάει τον κόσμο να το βρώ.. κάτα πάσα πιθανότητα ανήκεi στην κατηγορία House χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Καααλησπέρες! Το λοιπόν, ψάχνω ένα κομματάκι που άκουσα προσφάτως στον pepper με επαναλαμβανόμενο, ελληνικό σαμπλακι που έλεγε "όπως στην αρχή, σε θέλω". Απ'ο,τι θυμάμαι παίζουν διάφορα σαμπλς μέσα στο κομμάτι. Έμοιαζε με πολύ (ΠΟΛΥ) προχώ ιμάμ μπαιλντί που προσπαθούν να μιμηθούν καγιετάνο ή παροφ στέλαρ - κάτι τέτοιο τελος πάντων. Ιδέα κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
master2 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Γεια σας παιδία. Μήπως κανείς ξέρει πιο τραγούδι ακούγεται εδώ; (στο 5:56) Έχω φάει όλο το ίντερνετ να το βρω, πασίγνωστη μελωδία, αλλά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
roulinaki Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 μηπως γνωριζει κανεις το τραγουδι που παιζει απο 8:30 εως 11:50;;;;;;;; http://www.skai.gr/player/TV/?mmid=248152 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis3d Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Ρε μαγκες ψαχνω και εγω ενα κομματακι αλλα το μονο που θυμαμε ειναι δυο λογια π λεει "follow me follow me" μια γυναικεια φωνη, ειναι deep house νομιζω. Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
groovemaster Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 το κομμάτι που ψάχνεις είναι αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
master2 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δεν ψαχνω εγω καποιο κομματι, δεν βλεπεις το ποστ? ο φιλος TATAS68 το εψαχνε και του εβαλα το βιντεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
instune Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Ξέρει κανείς το επόμενο dance κομμάτι που παίζει συχνά στον 88.6; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις