Προς το περιεχόμενο

Name that tune (αναζητήσεις τραγουδιών)

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερίζω. Ξέρει κανείς το τραγούδι από την διαφήμιση του νέου πανίσχυρου μικρού του Skip που παίζει τώρα (δυστυχώς δεν την βρίσκω πουθενά να κάνω link); Κάτι με now και forever πρέπει να παίζει αλλά είναι τόσο μικρή η διάρκεια χωρίς voiceover που δεν προλαβαίνω να το «τσιμπήσω» καλά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ψαχνω ενα κομματι που παιζει συνεχεια στον mad radio. Δεν θυμαμαι καθολου στιχο μονο οτι τραγουδαει γυναικεια φωνη ψιλοποπακι και επαναλαμβανει συνεχεια "...taking care of you..." η καπως ετσι. Στο mad το εχω ακουσει πανω απο 15 φορες αλλα παντα οδηγω και δεν μπορω να δωσω περισσοτερη σημασια.ευχαριστω.

Καλησπέρα σε όλους τους φιλους της κοινότητας μας.Ψαχνω να μαθω απο που ειναι το παρακατω μουσικο θεμα. Εχω την αισθηση οτι πρεπει να ειναι απο

ταινια αλλα δεν ειμαι σιγουρος.

Το εβαλα σε dropbox για πιο ευκολα. Οποιος μπορει να βοηθησει ας ποσταρει.

μηπως ξερει κανεις το τραγουδι στο 21ο λεπτο;το ψαχνω πολυ καιρο και δεν το βρισκω με τιποτα https://www.youtube.com/watch?v=1ca5d85GMfY

μηπως ξερει κανεις το τραγουδι στο 21ο λεπτο;το ψαχνω πολυ καιρο και δεν το βρισκω με τιποτα https://www.youtube.com/watch?v=1ca5d85GMfY

Zack Hemsey - Mind Heist from the movie "Inception"

we are legion -  fawkesakes...

Καλησπέρα σε όλους τους φιλους της κοινότητας μας.Ψαχνω να μαθω απο που ειναι το παρακατω μουσικο θεμα. Εχω την αισθηση οτι πρεπει να ειναι απο
ταινια αλλα δεν ειμαι σιγουρος.

Το εβαλα σε dropbox για πιο ευκολα. Οποιος μπορει να βοηθησει ας ποσταρει.

καλησπερα σε ολους!  Ακουσα το τραγουδι στον Energy

Lyrics :  I will follow you, everywhere you go, everything you do, I believe in you.

θα προσπαθησω να ανεβασω και καποιο κομματι του! ευχαριστβ για την προσπαθεια προκαταβολικα!

καλησπερα σε ολους!  Ακουσα το τραγουδι στον Energy

Lyrics :  I will follow you, everywhere you go, everything you do, I believe in you.

θα προσπαθησω να ανεβασω και καποιο κομματι του! ευχαριστβ για την προσπαθεια προκαταβολικα!

Άκουσα πριν λίγες μέρες στον Red μια αστεία εκδοχή του Psycho Killer, με opera-like γυναικεία φωνητικά, αλλά δε μπορώ να τη βρω.

Μπας και γνωρίζει κάποιος κάτι;

• Moderators

Άκουσα πριν λίγες μέρες στον Red μια αστεία εκδοχή του Psycho Killer, με opera-like γυναικεία φωνητικά, αλλά δε μπορώ να τη βρω.

Μπας και γνωρίζει κάποιος κάτι;

Sorry man δεν το ξερω, αλλα αμα το βρεις πληζ ποσταρε γιατι μου κεντρισε το ενδιαφερον.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...