Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάχνω τα επόμενα δύο τραγούδια από τον 88.6fm αν γνωρίζετε κάποιο :-D

1) Ευρέθη το 1, είναι από Έλληνα παραγωγό: Chris Madem - Siren Calling

2)

edit: fixed videos@youtube

Επεξ/σία από instune
  • Like 1
Δημοσ.

καλησπερα σε ολους,

ειναι λιγο δυσκολο αυτο που ψαχνω αλλα θα δωσω οσες πιο πολλες πληροφοριες μπορω.

ειναι γυναικεια η φωνη που τραγουδαει, δεν εχει πολλους στιχους.

αλλα οι μονοι στιχοι που μπορω να πιασω ειναι το "please stay, why don't you stay?"

το στυλ που θα μπορουσα να το χαρακτηριζα ειναι κατι σαν dream/pop ή theme song..

κατι σαν στυλ hoovephonic δηλαδη..

ευχαριστω...

Δημοσ.

λοιπον.. το παιζει συχνα στα mainstream ραδιοφωνα της αθηνας.. ειναι house/deep house με λιγα λογια απο μια πολυ βαθια (σαν λιγο βραχνη θα ελεγα) φωνη.. βοηθεια παρακαλωωωω θα σκασω :angry:

Δημοσ.

ένα παλιό house κομμάτι ψάχνω με ανδρικά φωνητικά που λέει σε κάποια φάση "do the funky disco" ή κάτι τέτοιο...

καλησπερα σε ολους,

ειναι λιγο δυσκολο αυτο που ψαχνω αλλα θα δωσω οσες πιο πολλες πληροφοριες μπορω.

ειναι γυναικεια η φωνη που τραγουδαει, δεν εχει πολλους στιχους.

αλλα οι μονοι στιχοι που μπορω να πιασω ειναι το "please stay, why don't you stay?"

το στυλ που θα μπορουσα να το χαρακτηριζα ειναι κατι σαν dream/pop ή theme song..

κατι σαν στυλ hoovephonic δηλαδη..

ευχαριστω...

αυτό μήπως

Δημοσ.

Καλησπέρα,μήπως ξέρει κανείς το τραγούδι που παίζει σε

το διαφημιστικό

Μήπως το βρήκες παικταρά μου;

ωραίο τραγουδάκι!

Δημοσ.

ένα παλιό house κομμάτι ψάχνω με ανδρικά φωνητικά που λέει σε κάποια φάση "do the funky disco" ή κάτι τέτοιο...

Δημοσ.

καλησπερα και απο μενα παιδια...εγω ψαχνω ενα ξενο video clip το οποιο ειναι anime οπου ενα αντρας θελει να αγορασει μια περουκα σε ενα καταστημα και του αρεσε μια την οποια ο καταστηματαρχησ δεν του την εδινε και την εκλεψε...οταν βγηκε εξω και την φορεσε τα μαλλια τησ περουκας μεγαλωναν και οποιοσ περναγε απο διπλα του ακολουθουσε και αισθανοταν ομορφα...αν μπορει καποιοσ να με βοηθησει...ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

http://rapidshare.com/share/2488D06E61AA6CF1E56264B658440B0B

Σας δινω το λινκ μιας αναζητησής μου - μεσω rapidshare. Προκειται για πολυ γνωστο λατιν κομματι, του οποιου τα λογια δυστυχως δεν συγκρατησα, γι' αυτο και σας το... σφυριζω!

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.

http://rapidshare.com/share/2488D06E61AA6CF1E56264B658440B0B

Σας δινω το λινκ μιας αναζητησής μου - μεσω rapidshare. Προκειται για πολυ γνωστο λατιν κομματι, του οποιου τα λογια δυστυχως δεν συγκρατησα, γι' αυτο και σας το... σφυριζω!

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Δε βρίσκω κάποιο αρχείο ... :unsure:

Δημοσ.

παιδια γεια σας! γνωριζει καποιος το τραγουδι που παιζει στο 05:10' λεπτο του

επεισοδιου 121 του Μπρουσκο; http://www.happytv.gr/tv_series/brousko-episodio-121/

παραθετω μερικους απο τους στιχους:

"παλι φοβηθηκα να κοιταξω στον καθρεφτη και σε θυμηθηκα που μου λεγες εισαι δω

τα φωτα σβηνω κανεις να μη βλεπει οταν θα κλαιω που θα παω να κοιμηθω..

κλεινω τα ονειρα πριν ερθουν οι εφιαλτες, αλλαζω ταυτοτητα απ τον κοσμο να χαθω.

ξενος νιωθω που αγαπη δεν με ξερει και σε ενα μονολογο ακροβατω"

ευχαριστω!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...