Προς το περιεχόμενο

Name that tune (αναζητήσεις τραγουδιών)

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φίλε μου δεν είναι αυτό, δεν έχω και άλλο στοιχείο να δώσω...

Ευχαριστώ πάντως.. :)

τελευταια προσπαθεια------

1)

2)

αν δεν ειναι και αυτα...δεν ξερω....ας βοηθησουν οι guru μας...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ψαχνω ενα κομματι με γυναικεια φωνητικα, εποχης περιπου 2003 και πισω, που στην εισαγωγη & στο ρεφραιν εχει τη γνωστη μελωδια απο το bittersweet symphony των Verve.

Δεν ειναι διασκευη αφου στο υπολοιπο κομματι δεν ακολουθει το επισημο τραγουδι, ουτε στα φωνητικα, ουτε στη μελωδια. Τα φωνητικα ειναι μακροσυρτα με πολυ αντηχηση (reverb).

Εψαξα πολλες λιστες διασκευων και δεν το βρηκα. Μαλλον ειναι ασχετο κομματι που δανειστηκε μονο τη μελωδια.

Καλημερα στην παρεα!!!

Ψαχνω για ενα τραγουδι παλιο....ελληνικο....χωρις λογια....επαιζε και σε καποια αρχη σειρα της δεκαετιας του 80!

Πρεπει να ειναι του .Γ Μακροπουλου!!!!

Γενικα οταν το ακους σου ερχεται στο νου ελλαδα...νησια....τρατες!!

Τωρα εαν με ατ ελαχιστα και αοριστα που εδωσα το βρει κανας ηρωας...τον ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Χρόνια καλά σε όλους, με υγεία και δύναμη!!

Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.

Ψάχνω ένα τραγούδι είναι σε Ισπανικούς - Αγγλικούς στίχους- hip hop- κ το χαρακτηριστικό είναι η τρομπέτα (σχεδόν πένθιμη-θλιμμένη) που ακούγεται σε όλο το τραγούδι..επαναλαμβάνεται η λέξη quera-quera!! (ή κάπως έτσι)..

Ευχαριστώ!! :)

Σίγουρα αυτό θα ψάχνεις..

παΐδια ξέρετε ποιο είναι το κομμάτι που παίζει στο ξεκίνημα του nonstop στον music 89.2 με την angie karagianni?

Εχω φαει τρελο κολλημα

Ευχαριστω

Αγαπητέ φίλε το κομμάτι που ψάχνεις είναι αυτό !! 

Πριν λίγο απο την tv ακουγόταν ένα τραγουδί σαν το "smack my bitch up" των "prodigy" αλλα νομίζω τα λόγια ήταν ισπανικά και στα λόγια έλεγε κάτι σαν "espana" (για αυτό και τα ισπανικά) μήπως ξέρει κανείς;

Ψάχνω ένα dance κομμάτι late 90's, που αν θυμάμαι καλά το βίντεοκλίπ του ήταν σε ένα κλάμπ με πράσινο φωτισμό και κόσμο να χορεύει. To έβλεπα στο Mad τότε αλλά παραπάνω λεπτομέρειες δεν μου έρχονται γιατί πάνε κοντά 13-14 χρόνια στάνταρ.
Ήταν πιο dark η μελωδία του και θύμιζε λίγο το Kernkraft 4000 των Zombie Nation σε πιο "σκοτεινή" και slow μορφή. Έχω φάει τον κόσμο και δεν βρίσκω τίποτα.

Πρόσφατα επίσης έχει γίνει και διασκευή αλλά πάλι δεν θυμάμαι τίτλο. 

Το κομμάτι μοιάζει κάπως με το instrumental αυτού εδώ:

<p>Ψάχνω ένα dance κομμάτι late 90's, που αν θυμάμαι καλά το βίντεοκλίπ του ήταν σε ένα κλάμπ με πράσινο φωτισμό και κόσμο να χορεύει. To έβλεπα στο Mad τότε αλλά παραπάνω λεπτομέρειες δεν μου έρχονται γιατί πάνε κοντά 13-14 χρόνια στάνταρ.<br>

Ήταν πιο dark η μελωδία του και θύμιζε λίγο το Kernkraft 4000 των Zombie Nation σε πιο "σκοτεινή" και slow μορφή. Έχω φάει τον κόσμο και δεν βρίσκω τίποτα.<br><br>

Πρόσφατα επίσης έχει γίνει και διασκευή αλλά πάλι δεν θυμάμαι τίτλο. <br><br>

Το κομμάτι μοιάζει κάπως με το instrumental αυτού εδώ:<br><br>

</p>

Μηπως ειναι το Faithless - we come one ;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μοιάζει λίγο, αλλά όχι. Άσε που αυτό που έβαλες είναι του 2001, αυτό που ψάχνω εγώ πρέπει να είναι μεταξύ '97-'99.

Επεξ/σία από Gtr34

Ψαχνω τον τιτλο τραγουδιου, το οποια ακουσα στο Νεα Στυρα 95.4

οι στιχοι πανε ετσι:

αναρωτιεμαι αν με αγαπησες με παθος η μηπως εισαι της καρδιας μου ενα λαθος.

αναρωτιεμαι αν εισαι ερωτας μοιραιος η μηπως εισαι της ζωης μου ο ερωτας ο τελευταιος.

Επισης ενα τραγουδι που παιζει ο Ρυθμος 94.9, αραβικο ειναι και παει ο ρυθμος καπως ετσι: ΕΛΝΤΙ ΧΑΧΑΒΑ

κανεις;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...