domino182 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 στο 8:05 το τραγουδι λεγεται (εσυ και εγω)ψυχη και σαρκαψαχνω ομως αυτη τη συγκεκριμενη διασκευη που παιζει στο βιντεο..αν μπορειτε να με βοηθησετε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
domino182 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 ψαχνω το τραγουδι που παιζει στο 21:40 ..μπορει καποιος/α να βοηθησει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arbitary Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Ρε παιδιά έχω φάει κόλλημα με αυτό το τραγούδι που το παίζει στους 107.2 δυστυχώς όσο και έψαξα δεν κατάφερα να το βρω' το τραγούδι έχει σε κάποια φάση μια σκηνή από την ταινία "the notebook" άλλα άπo οτι έψαξα δεν είναι στο soundtrack της ταινίας. any help http://www.sendspace.com/file/jrzvpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssof Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 ψαχνω το τραγουδι που παιζει στο 21:40 ..μπορει καποιος/α να βοηθησει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Άκουσα πριν λίγο στο joinradio ένα τραγούδι και λίγο που το πρόλαβα στο shazam μου έβγαλε αυτό: Site: Αλλά δεν είνα αυτό. Σε αυτό που άκουσα τραγουδούσε και μια γυναίκα που έλεγε "if you go, just let me know.." και μετά άλλα λόγια με άλλο ρυθμό. Any ideas? Thanks! Edit: Το βρήκα!! Είναι το Site: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kraven31 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Χρόνια καλά σε όλους, με υγεία και δύναμη!!Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.Ψάχνω ένα τραγούδι είναι σε Ισπανικούς - Αγγλικούς στίχους- hip hop- κ το χαρακτηριστικό είναι η τρομπέτα (σχεδόν πένθιμη-θλιμμένη) που ακούγεται σε όλο το τραγούδι..επαναλαμβάνεται η λέξη quera-quera!! (ή κάπως έτσι).. Ευχαριστώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα και χρόνια πολλά..! Πριν λίγο άκουσα ένα τραγούδι στο ραδιόφωνο αλλά δεν είπα τίτλο και από ότι κατάλαβα στους στίχους έλεγε: All are love, all are ... (δεν θυμάμαι)... i give you everything just for a change... Είναι πολύ γνωστό τραγούδι και το άκουγα και παλιά (πάλι από ραδιόφωνα) αλλά δεν θυμάμαι παραπάνω πληροφορίες. Καλή χρονιά σε όλους ..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Ψαχνω τον τιτλο τραγουδιου, το οποια ακουσα στο Νεα Στυρα 95.4 οι στιχοι πανε ετσι: αναρωτιεμαι αν με αγαπησες με παθος η μηπως εισαι της καρδιας μου ενα λαθος. αναρωτιεμαι αν εισαι ερωτας μοιραιος η μηπως εισαι της ζωης μου ο ερωτας ο τελευταιος. Επισης ενα τραγουδι που παιζει ο Ρυθμος 94.9, αραβικο ειναι και παει ο ρυθμος καπως ετσι: ΕΛΝΤΙ ΧΑΧΑΒΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galatea Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα και χρόνια πολλά..! Πριν λίγο άκουσα ένα τραγούδι στο ραδιόφωνο αλλά δεν είπα τίτλο και από ότι κατάλαβα στους στίχους έλεγε: All are love, all are ... (δεν θυμάμαι)... i give you everything just for a change... Είναι πολύ γνωστό τραγούδι και το άκουγα και παλιά (πάλι από ραδιόφωνα) αλλά δεν θυμάμαι παραπάνω πληροφορίες. Καλή χρονιά σε όλους ..! Μπας και; Shazaam next time!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μπας και; Shazaam next time!!! Όχι δεν είναι αυτό :/... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magic force Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 http://www.sendspace.com/file/yb6eis Καμία ιδέα για το παραπάνω? Ευχαριστώ! κατι σε italo disco μου ακούγεται αυτό εδώ...δεκαετία '80 θυμίζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Killuminati Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Γνωριζει κανεις ποιος λεει το (σε ψαχνω σε ανατολη και δυση σε χανω......αιντε παλι ξενυχταω και δεν ξερω που να παω) καπως παει...ειναι μεγαλη αναγκη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick833 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 στο 8:05 το τραγουδι λεγεται (εσυ και εγω)ψυχη και σαρκα ψαχνω ομως αυτη τη συγκεκριμενη διασκευη που παιζει στο βιντεο..αν μπορειτε να με βοηθησετε! Καλημέρα το τραγούδι είναι το "εσυ και εγω" από την ταινία "ψυχη και σαρκα" και θέλεις την εκτέλεση με την χορωδία Λοιπόν έχω κι εγώ αυτό http://speedy.sh/7F8Mt/.amr . Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος! Ηχογράφηση.wav Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
themanager Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 κατι σε italo disco μου ακούγεται αυτό εδώ...δεκαετία '80 θυμίζει... εδω εισαι---------- aeroplane big boys don't cry Καλημέρα το τραγούδι είναι το "εσυ και εγω" από την ταινία "ψυχη και σαρκα" και θέλεις την εκτέλεση με την χορωδία Λοιπόν έχω κι εγώ αυτό http://speedy.sh/7F8Mt/.amr . Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος! το δευτερο κομματι που ψαχνεις απο την ηχοφραφηση ειναι το closer - wine,οι closer ειναι ελληνικο συγκροτημα,και πολυ παλιο μαλιστα,τους εχω ακουσει live.....αν εισαι αθηνα πηγαινε να τους ακουσεις,αξιζουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick833 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 εδω εισαι---------- aeroplane big boys don't cry το δευτερο κομματι που ψαχνεις απο την ηχοφραφηση ειναι το closer - wine,οι closer ειναι ελληνικο συγκροτημα,και πολυ παλιο μαλιστα,τους εχω ακουσει live.....αν εισαι αθηνα πηγαινε να τους ακουσεις,αξιζουν Ναι ναι! Ευχαριστώ φίλε Newbie. Δυστυχώς είμαι 550 KM από Αθήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις