Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας συνφορουμίτες :)

Έχω φάει το internet ψάχνοντας ένα γρήγορο αμερικάνικο rock τραγούδι, που συμπεριλαμβάνεται στους στίχους του η λέξη "highway"! To κομμάτι είναι κλασσικό και πασίγνωστο μα έχω φάει κόλλημα και δεν μπορώ να θυμηθώ τίτλο ή έστω στίχο για την αναζήτησή μου... Όποιος έχει υπ' όψιν κάτι, θα με σώσει!

america - ventura highway μηπως?

• Like 1
  • Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα!! Τώρα τελευταία (2,3 εβδομάδες) άρχισα να ακούω 88.6(NRJ athens) άκουσα ένα κομμάτι Indie Dance/Nu disco που με ξετρέλανε, το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να το βρώ με τίποτα.. To μόνο χαρακτηριστικό του κομματιού είναι τα φωνητικά. Τραγουδάει γυναίκα στα Άραβικα (έτσι πιστεύω εγω μπορεί και να κάνω λάθος :P ). Ελπίζω να μπορέσει να με βοηθήσει κάποιος!!  :-D  Thank You!!!

Δημοσ.

america - ventura highway μηπως?

Αμα σου πω ποιό ήταν... θα γίνω ρόμπα :mrgreen: :P  (γιατί το θυμήθηκα τελικά)

"Born to be wild" των Steppenwolf!!! :shock:

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τη βοήθεια :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα.ακουσα ενα τραγουδι αλλα δυστηχως δεν προλαβα ουτε να το ηχογραφησω ουτε να ακουσω πολλα λογια.

ειναι πολυ γνωστο και καινουριο ...και ειναι deep house καπως αλλα το χαρακτηριζει η χαλαρρη μελωδια που εχει και τραγουδαει αντρας,και η φωνη του ειναι πολυ ηλεκτρονικη!!!

το μονο που καταφερα να ακουσω: you wanna "κατι" you wanna ....

συγνωμη για τις λιγες πληροφοριες.

** ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΥΡΕΘΕΙ** ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ !!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

http://www.youtube.com/watch?v=kkLTxsAhURw

Επεξ/σία από daxakiaZ
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

<p>Καλησπέρα!! Τώρα τελευταία (2,3 εβδομάδες) άρχισα να ακούω 88.6(NRJ athens) άκουσα ένα κομμάτι Indie Dance/Nu disco που με ξετρέλανε, το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να το βρώ με τίποτα.. To μόνο χαρακτηριστικό του κομματιού είναι τα φωνητικά. Τραγουδάει γυναίκα στα Άραβικα (έτσι πιστεύω εγω μπορεί και να κάνω λάθος :P ). Ελπίζω να μπορέσει να με βοηθήσει κάποιος!!  :-D  Thank You!!!</p>

Maybe....

canto de pilon _ milk and sugar

Αποστολή από το Atrix MB860 με τη χρήση Insomnia App

Επεξ/σία από stratigos24
Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους

ψάχνω κομμάτι σχετικά καινούργιο, γυναικεία φωνητικά κι έχει κάποια στοιχεία... ας τα πώ tango (?) και στο ρεφρεν μπαίνει άντρας και ραπάρει και πάει σε ρυθμο rnb, οποιαδήποτε ιδέα θα βοηθήσει

Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΞΕΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΤΟΡΙΧΤΡΑ ΤΟΥ ΚΙΑΜΟΥ?

•  
Δημοσ.

Ψάχνω να βρώ ένα "κλαρινιτζίδικο" τραγούδι για έναν γνωστό. Οι μόνες πληροφορίες που έχω είναι κάποιοι στίχοι (μάλλον όχι από το ρεφρέν):

"Τις αλυσίδες σπάσαμε και οι δυο, μια εσύ μια εγώ"

ή μπορεί

"Τις αλυσίδες σπάσαμε και οι δυο, φταις εσύ φταίω κι εγώ"

και πρέπει να το έχει τραγουδήσει και ο Νίκος Τρομάρας, τρομάρα του :P

Δημοσ.

Helloooo!!! Παιδιά ψάχνω ένα τραγούδι εδώ και πολύ καιρό. Πρέπει να λέγεται playground. Νομίζω είναι από ένα girl band κοντά στο 2001. Απ'ότι θυμάμαι είχε γίνει hit μαζί με το "sound of the underground" apo girls aloud και γενικότερα μοιάζουν στο στυλ. Θυμάμαι και ένα μέρος από τους στίχους: " tell me baby won't you let me be your playground, I wanna I wanna be your playground"

Πραγματικά έχω ψάξει σε όλα τα sites και όπου μπορείτε να φανταστείτε. Είναι σαν να είναι το τραγούδι φάντασμα. Δεν το βρίσκω πουθενά. Οπότε είστε η τελευταία μου ελπίδα!! Αν κάποιος κατάλαβε ποιo λέω please help!!!!  :cry:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...