Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γειά χαρά. τις τελευταίες μέρες ακούω στο ράδιο ένα ωραίο ρυθμικό κομμάτι με ανδρικά vocals που στην αρχή και στο μέσο του τραγουδιού σκάει μούρη μία ωραία γυναικεία φωνή και λέει κάτι τέτοια "doctor i have a problem, i touch my self, i play with my self". τα λόγια δεν είναι ακριβώς αυτά αλλά περίπου ίδια.

thx

Δημοσ.

Παιδια ψαχνω ενα κομματι Samba/Salsa μαλλον ειναι, τελος παντων επειδη δεν

βγαζω και πολυ τα λογια, μπορειτε να ακουσετε ενα κομματι του εδω:

http://bchris.dyndns.org/Recording_3.mp3

Sorry για την ποιοτητα, αλλα ειναι με κινητο μεσα απο το μαγαζι.

ΤΙΑ

Δημοσ.

καρναβαλικό είναι αυτό, ποιος ελεεινός dj το θυμήθηκε? :-P

Carrapicho - Tic tic tac

κάποιος άλλος επίσης το έψαχνε όταν είχαμε καρναβάλι και του απάντησαν εδώ, από τότε θυμάμαι την απάντηση lol

Δημοσ.
καρναβαλικό είναι αυτό' date=' ποιος ελεεινός dj το θυμήθηκε? :-P

Carrapicho - Tic tic tac

κάποιος άλλος επίσης το έψαχνε όταν είχαμε καρναβάλι και του απάντησαν εδώ, από τότε θυμάμαι την απάντηση lol[/quote']

Αδερφε, 1000 Ευχαριστω!

Δημοσ.

ena tragoudi pou leei" kleise ta matia anoikse to myalo..sikwse ta xeria piase ton ourano" to kserei kaneis?einai se rock style.to akousa apo ena rock band stin thess kai mou arese.isws kai na einai diko tous alla lew mipws apla to diaskeyasane

Δημοσ.

1)Άκουσα ένα τραγουδάκι στον kiss fm κάπως latin.Έλεγε συναίχεια loco ή loko (λοκό τέλος πάντων).Ξέρει κανείς πως λέγεται?

2)Πώς λέγεται το καινούργιο της Madonna πού είναι διασκευή ενός τραγουδιού των Abba?

3)Πώς λέγεται το τραγούδι που λένε η Gwen Stefani και ο Pharell?

4)Άκουσα ένα ωραίο τραγουδάκι στον kiss του Busta Rhymes.Ήταν remix με λίγα λόγια από το ένα τραγουδάκι που λέει ένας άντρας που έχει παράξενη φωνή , το τραγουδάκι λέει turn me on (το είχε κάνει διασκευή και ο Λεπά {στην καρδιά μου πάντα ζεις και έτσι}).Πώς λέγεται?

5)Έχει κανείς το zombienation remix-αρισμένο με pump it up?

Δημοσ.
Παιδιά να μαι και εγω εδω....

Ψαχνω ενα τραγούδι που ακουγεται πολυ τελευταία...

Ειναι remix ενος παλιού' date=' που νομίζω λέγεται "the disguise"...? Κάποιος τούρκος συμμετέχει στην εκτέλεση αλλά δεν ειναι δικό του, απλα δεν ξέρω το όνομα της τραγουδίστριας..

Και πάει κάπως έτσι....

Sometimes you make me cry

Then you give me wings and make me smile

.....

Since you can make me smile

then you can stop the world for a while....

Any ideas pleaaaaase? :)[/quote']

most favorite: SERAT VICTOR LAZLO- TOTAL DISGUISE περιλαβανεται στο cd TOTAL HITS απο τον bannana. (upotithetai oti einai tourkiki sullipsi alla den einai k exakrivomeno auto...)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...