Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω εδω και παρα πολυ καιρο ενα τραγουδι που μοιαζει με το Warriors of the world απο Manowar. Σε καποια φραση στο ρεφρεν του λεει Doctor Sting (η κατι σαν στινκ). Οποιος εχει καμια ιδεα , ας βοηθησει!

Μπορεί και να κάνω λάθος αλλά το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό με κάτι σαν Doctor Sting είναι αυτό:

• Like 1
Δημοσ.

Ψαχνω εδω και παρα πολυ καιρο ενα τραγουδι που μοιαζει με το Warriors of the world απο Manowar. Σε καποια φραση στο ρεφρεν του λεει Doctor Sting (η κατι σαν στινκ). Οποιος εχει καμια ιδεα , ας βοηθησει!

Δε μοιαζει και πολυ, αλλα μηπως λες αυτο 

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί και να κάνω λάθος αλλά το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό με κάτι σαν Doctor Sting είναι αυτό:

Φιλε σε ΥΠΕΡευχαριστω!!! Το εψαχνα χρονια !!! Μου εφερνε πολυ Manowar και δεν μπορουσα να το βρω!! Ειλικρινα μου εφτιαξες την μερα!! Καλο ΣΚ!

Δημοσ.

παιδια εχω φαει τρελο σκαλωμα με ενα μπιτακι που παιζει στα club με μια τρομπετα και παει καπως dadadada da da da daaaaaaaaa και μετα αλλαζει...συνηθως ειναι remix με το papa americano..οποιος εχει κατι στο νου του ας μου στειλει..ευχαριστω

Δημοσ.

παιδια εχω φαει τρελο σκαλωμα με ενα μπιτακι που παιζει στα club με μια τρομπετα και παει καπως dadadada da da da daaaaaaaaa και μετα αλλαζει...συνηθως ειναι remix με το papa americano..οποιος εχει κατι στο νου του ας μου στειλει..ευχαριστω

Έλα, πες την αλήθεια. Πλάκα κάνεις τώρα, έτσι;

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό από αυτή τη νέα διαφήμιση; Δεν το βρίσκει ούτε trackID, shazam, soundhound ούτε ο γουγλης που κοίταξα με αυτά που καταλαβαίνω από τα λόγια. 

Ευχαριστώ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αυτό από αυτή τη νέα διαφήμιση; Δεν το βρίσκει ούτε trackID, shazam, soundhound ούτε ο γουγλης που κοίταξα με αυτά που καταλαβαίνω από τα λόγια. 

Ευχαριστώ

http://www.youtube.com/watch?v=XWbXJ7l9-X4

Αμα σου πω ότι είναι Φουρέιρα; http://www.youtube.com/watch?v=7-DVgfLGbzk

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα,

Μηπως ξερει κανεις ποιο κομματι παιζει στο παρακατω video απο το 40:15 και μετα?Παιζει για λιγο και δεν ακουγεται καθαρα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...