nkcc Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Ψαχνω εδω και παρα πολυ καιρο ενα τραγουδι που μοιαζει με το Warriors of the world απο Manowar. Σε καποια φραση στο ρεφρεν του λεει Doctor Sting (η κατι σαν στινκ). Οποιος εχει καμια ιδεα , ας βοηθησει! Μπορεί και να κάνω λάθος αλλά το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό με κάτι σαν Doctor Sting είναι αυτό: 1
leepap Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Ψαχνω εδω και παρα πολυ καιρο ενα τραγουδι που μοιαζει με το Warriors of the world απο Manowar. Σε καποια φραση στο ρεφρεν του λεει Doctor Sting (η κατι σαν στινκ). Οποιος εχει καμια ιδεα , ας βοηθησει! Δε μοιαζει και πολυ, αλλα μηπως λες αυτο 1
denz Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Μπορεί και να κάνω λάθος αλλά το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό με κάτι σαν Doctor Sting είναι αυτό: Φιλε σε ΥΠΕΡευχαριστω!!! Το εψαχνα χρονια !!! Μου εφερνε πολυ Manowar και δεν μπορουσα να το βρω!! Ειλικρινα μου εφτιαξες την μερα!! Καλο ΣΚ!
savra19 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 παιδια εχω φαει τρελο σκαλωμα με ενα μπιτακι που παιζει στα club με μια τρομπετα και παει καπως dadadada da da da daaaaaaaaa και μετα αλλαζει...συνηθως ειναι remix με το papa americano..οποιος εχει κατι στο νου του ας μου στειλει..ευχαριστω
kalogeros Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 παιδια εχω φαει τρελο σκαλωμα με ενα μπιτακι που παιζει στα club με μια τρομπετα και παει καπως dadadada da da da daaaaaaaaa και μετα αλλαζει...συνηθως ειναι remix με το papa americano..οποιος εχει κατι στο νου του ας μου στειλει..ευχαριστω Έλα, πες την αλήθεια. Πλάκα κάνεις τώρα, έτσι; 1
JohnXarxas Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 κάποιος έβλεπε mega σήμερα.... με ενδιαφέρει και εμένα αυτό το κομμάτι, αν έχει κανείς την καλλοσύνη να απαντήσει
doortia Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 ψαχνω το κομματι που ακουγεται μετα το 28:54 εδω !!ευχαριστω!!
.::NikoS::. Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Αυτό από αυτή τη νέα διαφήμιση; Δεν το βρίσκει ούτε trackID, shazam, soundhound ούτε ο γουγλης που κοίταξα με αυτά που καταλαβαίνω από τα λόγια. Ευχαριστώ
Zazula Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Ποιό είναι αυτο το αρκουδιάρικο τραγούδι που παίζει τα πρωϊνά ο Πουνέντης με τη Μπεκατώρου στο Λάμψη, που λέει "like a bull, like a belly chacha"...; Τούτο 'δώ εννοείς; http://www.youtube.com/watch?v=zLdUEEgEEkc
xpapias Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Αυτό από αυτή τη νέα διαφήμιση; Δεν το βρίσκει ούτε trackID, shazam, soundhound ούτε ο γουγλης που κοίταξα με αυτά που καταλαβαίνω από τα λόγια. Ευχαριστώ http://www.youtube.com/watch?v=XWbXJ7l9-X4 Αμα σου πω ότι είναι Φουρέιρα; http://www.youtube.com/watch?v=7-DVgfLGbzk 1
pakoulis Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 19:14.. ποιό κομμάτι παίζει; ολιγον nsfw Mikro - Flip flop
MonoMalvado Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Καλησπερα, Μηπως ξερει κανεις ποιο κομματι παιζει στο παρακατω video απο το 40:15 και μετα?Παιζει για λιγο και δεν ακουγεται καθαρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις