Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ψάχνω εδώ και καιρό τις εκτελέσεις των 2 κομματιών που παίζουν στην αρχή αυτού του βίντεο.

Είναι το Hasta Siempre και το Guantanamera, αλλά θέλω τις συγκεκριμένες εκτελέσεις.

Είναι απο ντοκυμαντέρ, γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρώ ποιά είναι τα Soundtrack?

Ο Φιντέλ αφηγείται: ":ο Che"

http://www.youtube.com/watch?v=S51s9-jZSTU

Βρήκα το Guantanamera 

( Joseíto Fernández - Guajira Guantanamera) Χρησιμοποιώντας το SoundHound ;)
Δημοσ.

Ποιό είναι αυτο το αρκουδιάρικο τραγούδι που παίζει τα πρωϊνά ο Πουνέντης με τη Μπεκατώρου στο Λάμψη, που λέει

"like a bull, like a belly chacha"...;

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

έχετε πετύχει ποτέ σε club τώρα τελευταία κάποιο τραγούδι τσιφτετέλι που το ξεκινάνε πάντα με countdown...

Δηλαδή σβήνουν φώτα και ακούγεται με βαριά φωνή "ten...nine..eight...seven...six...five...four...three...two...one..." και ξεκινάει....??

Δημοσ.

Ένα τραγούδι που λέει ''θελω να εισαι μαζι μου να μου δειχνεις το δρόμο....δυο σώματα για μια βραδιά..'' πως λέγεται?? Άνδρας είναι ο τραγουδιστής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συνεχιζω να ψαχνω το κομματι που ακουγεται απο το 0:00 ως το 5:00.

To βρηκα

Επεξ/σία από tool1983
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Ξέρει κάποιος ποιο είναι το τραγούδι στο πιάνο που πάιζει από το 00:20 και μετά;

Δοκίμασα shazam, soundhound και της sony αλλά τίποτα...

Ευχαριστώ!
Δημοσ.

http://www.music892.gr/your-music?sid=7716   αφου βαλετε τα στοιχεια σας (δε χρειαζεται να ναι πραγματικα,ουτως η αλλως ψηφοφορια ειναι, απλα βαλτε ενα εγκυρο μαιλ )    ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΝΟΥΜΕΡΟ  13!!!!!
ΑΥΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ!!!!Σ Ο Σ!!!

Δημοσ.

Ψαχνω εδω και παρα πολυ καιρο ενα τραγουδι που μοιαζει με το Warriors of the world απο Manowar. Σε καποια φραση στο ρεφρεν του λεει Doctor Sting (η κατι σαν στινκ). Οποιος εχει καμια ιδεα , ας βοηθησει!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...