Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια,

μηπως ξερετε το τραγουδι που παιζουν στο ακορντεον στα 20 λεπτα περιπου; Ειναι πολυ γνωστο! 

Ευχαριστω εκ των προτερων

• Moderators
Δημοσ.

καλησπερα παιδια,

ψαχνω ενα παλιο ροκ(?) αγγλικο κομματι σε υφος μπαλαντας

που ελεγε κατι σαν take me down to the river 

η κατι τετοιο θαρρω.ειναι αρκετα γνωστο κομματι απλα για καποιο λογο δε μπορω να βρω ποιο ειναι

• Moderators
Δημοσ.

Παιδια ακουστε λιγο αυτο, το ηχογραφησα χθες απο τον Kosmos.

Κατι μου θυμιζει, αλλα δεν μπορω να το βρω.

Ευχαριστω :)

H ποιοτητα ειναι λιγο αθλια, αλλα η μελωδια ειναι χαρακτηριστικη..

Και βρεθηκε (credits @ eSata)

recording_1.mp3

Δημοσ.

Θα σας βάλω ενα δύσκολο.

Ψάχνω ένα τραγούδι που χωρίς να έχω ιδιαίτερες γνώσεις γι'αυτά τα είδη, θα έλεγα πως είναι σουίνγκ (30's ας πούμε; ). Είναι σίγουρα πολύ γνωστό, γιατί το έχω ξανακούσει αρκετές φορές κι εγώ (πιθανότατα σε παλιές ελληνικές ταινίες).

Το άκουσα στην εκπομπή του Λιάγκα με τη Σκορδά πριν λίγο. Είναι απ'αυτά που βάζει ο dj να ακούγονται στο background της συνέντευξης. Το δυνάμωσε στην αρχή (στα πρώτα 2-3 δευτερόλεπτα) και μετά το χαμήλωσε αμέσως.

Η αρχή λοιπόν (έστω ότι ξεκινούσε από φα) είναι: φα-φα-μι....φα-φα-μι....φα-φα-μι..φα.

(από σαξόφωνο)

Κάποια στιγμή στο τραγούδι άκουσα και είπε τη λέξη "sunshine".

Όποιος το βρει +1.000 ιντερνετς.

Δημοσ.

γεια σας παιδια,

μηπως ξερετε το τραγουδι που παιζουν στο ακορντεον στα 20 λεπτα περιπου; Ειναι πολυ γνωστο! 

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Καλησπέρα, ψάχνω εδώ και καιρό τις εκτελέσεις των 2 κομματιών που παίζουν στην αρχή αυτού του βίντεο.

Είναι το Hasta Siempre και το Guantanamera, αλλά θέλω τις συγκεκριμένες εκτελέσεις.

Είναι απο ντοκυμαντέρ, γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρώ ποιά είναι τα Soundtrack?

Ο Φιντέλ αφηγείται: ":ο Che"

http://www.youtube.com/watch?v=S51s9-jZSTU

Δημοσ.

καλησπέρα ψάχνω ένα κομμάτι σχετικά καινούργιο πρέπει να ναι.είναι στυλ fly project-edward maya.το μόνο που θυμάμαι είναι μια γυναικεία φωνή να λέει i wanna i wanna be by your side,dont wanna be on my own η κάπως έτσι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...