Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1)

http://www.youtube.com/watch?v=fuzS3fIMBmo

αυτο , το ακουσα σε ενα μπαρακι σε μια ποιο ελεκτρο-μπιτ εκδοχη...ξερει κανεις τιποτα?

2)

μια μπαντα ειναι , το τραγουδι λεγεται colours νομιζω , παιζει αρκετα στον διεση τελευταια...(χαρουμενη μελοδια - η φωμη του τραγουδιαρη μοιαζει με του βασσιλικου.)

δε μπορω να το βρω στο γιουτθιουμπ.

Δημοσ.

ψαχνω αυτο εδω 

αν το εχει κανεις 

Λάκης Σκουτάρης
«Είμαι ένας άνθρωπος τρελός,
σχιζοφρενής και μανιακός,
που μες την τρέλα μου ο φτωχός,
ψάχνω για να' βρω λίγο φως»
«Σκοτάδι, πισσοσκόταδο, μαύρο σκοτάδι πίσσα, σκοτάδι είσαι σκοτεινό,
σκοτοσκοτεινιασμένο, σκοτάδι κατασκότεινο, και βράδυ βραδιασμένο.»

Δημοσ.

Για ρίξτε μια βοήθεια παρακαλώ.

House τραγουδάκι σε στυλ "How we gonna live" ρυθμό, ξεκινάει με έναν άντρα να λέει "let me see your hands up in the air, come on, yeah, in the air, come on, let me see your hands up in the air" έπειτα από 2-3 επαναλήψεις μπαίνει μπασάκι και synth.

Δημοσ.

καλησπερα παιδια, ψαχνω ενα τραγουδι house που λεει μεσα μια γυναικα "i don't really miss you,much more when i kiss you? "  κατι τετοια ειναι τα λογια δεν το θυμαμαι ακριβως αυτη τη στιγμη..

Δημοσ.

2)

μια μπαντα ειναι , το τραγουδι λεγεται colours νομιζω , παιζει αρκετα στον διεση τελευταια...(χαρουμενη μελοδια - η φωμη του τραγουδιαρη μοιαζει με του βασσιλικου.)

δε μπορω να το βρω στο γιουτθιουμπ.

http://www.youtube.com/watch?v=81NsRMPWRKI

Δημοσ.

Καλησπέρα ψάχνω ενα τραγούδι του Ραψωδού Φιλόλογου.

Θυμάμαι αρκετούς στοιχους αλλα οσο και να το googlara δεν βρίσκω κάτι.

Λοιπον λέει σε κάποια σημεία.

........η γιαγιά μου ηταν εκει άναβε και άλλο κερί......μου είπε να προσευχηθώ και πως θα πάνε ολα καλα, δεν την πίστεψα ποτε γιαυτο δεν πάτησα ξανά(για την εκκλησία)

......  μου είπαν στο δημοτικό για τους 12 θεούς κάποιον κολοκοτρώνη κάποιους τούρκους μοχθηρούς.........

νομίζω λέει και αυτό μπορεί να το μπερδέυω με άλλο.

....... μην ξεχάσω να πω πως πήγα και στο τει αλλα μην τα πολυλογώ η δαπ κάνει κουμάντο και εκει....

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ

:P

Δημοσ.

Στο 7:52 το τραγουδακι κανεις ;

Το βρηκα

:-D  Κομματαρος απλα τι να λεμε τωρα!! και απο tomorrowland εχω βρει ακομα περισσοτερα σαν αυτο ;)  :ph34r:

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,

ψαχνω ενα παλιο ροκ(?) αγγλικο κομματι σε υφος μπαλαντας

που ελεγε κατι σαν take me down to the river 

η κατι τετοιο θαρρω.ειναι αρκετα γνωστο κομματι απλα για καποιο λογο δε μπορω να βρω ποιο ειναι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...