Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Το συγκεκριμένο τραγούδι (Devil went down to georgia από Johnny Cash & Travis Tritt ή The Charlie Daniels Band) έχει γίνει παλιότερα διασκευή στα ελληνικά. Έχει κανείς υπόψην τον τίτλο του; Το συγκρότημα πρέπει να λεγόταν O.P.A. ή κάπως έτσι...

Ευχαριστώ

ΟΚ και συμπληρώνω τους στίχους που μου 'ρχονται στο μυαλό:

Γιάννη πιάσε το δοξάρι' date=' παίξε δυνατά

Δεν κερδίζει πάντα αυτός που μοίρασε χαρτιά

Τον διάολο αν κερδίσεις, παίρνεις το χρυσό βιολί

Αν χάσεις, θα σου πάρει την ψυχή

[...']

και καταλήγει κάπως έτσι:

Γιατί στο ξαναείπα ρε μπ@σταρδε πως ο καλύτερος είμαι εγώ (εννοείται πως νίκησε ο Γιάννης :))

To τραγούδι είναι σχετικά παλιό. Στις αρχές της 10ετίας του '90

Άντε ρε παιδιά, έδωσα πολλά hints... Δώστε μου και εσείς τον τίτλο και τον ερμηνευτή pleaseee :)

Δημοσ.
ΟΚ και συμπληρώνω τους στίχους που μου 'ρχονται στο μυαλό:

Γιάννη πιάσε το δοξάρι' date=' παίξε δυνατά

Δεν κερδίζει πάντα αυτός που μοίρασε χαρτιά

Τον διάολο αν κερδίσεις, παίρνεις το χρυσό βιολί

Αν χάσεις, θα σου πάρει την ψυχή

[...']

και καταλήγει κάπως έτσι:

Γιατί στο ξαναείπα ρε μπ@σταρδε πως ο καλύτερος είμαι εγώ (εννοείται πως νίκησε ο Γιάννης :))

To τραγούδι είναι σχετικά παλιό. Στις αρχές της 10ετίας του '90

Άντε ρε παιδιά, έδωσα πολλά hints... Δώστε μου και εσείς τον τίτλο και τον ερμηνευτή pleaseee :)

Θα έσκαγα μέχρι να το θυμηθώ... :P

«Modern Fears - Αναμέτρηση»

Δημοσ.
1

2

3

k pws legete to 2005 remix tou darude-music me thn eisagwgh me ta mpasa?

Sorry, το 3ο file που έβαλες, το άκουσες καθόλου ?

Εγω όσο και αν προσπάθησα δεν άκουσα καθόλου μουσική σε αυτό.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς πώς λέγεται το τραγούδι του Χατζηγιάννη που ακούγεται στο σήριαλ ''Κινούμενη άμμος'';

Δημοσ.

Ξέρει κανείς πώς λέγεται το τραγούδι του Χατζηγιάννη που ακούγεται στο σήριαλ ''Κινούμενη άμμος'';

[/Quote]

Το τραγούδι λέγεται Για πάντα.

Δημοσ.

Ψάχνω ένα κομμάτι που είναι ψιλό λάτιν μισό αγγλικό μισό αραβικά, τραγουδάει μια κοπέλα και λέει τον εξής στίχο αν συγκράτησα καλά "temptation in my heart... can u be the only one... " Pls help...

Επίσης ένα ντουέτο, slow ρομαντικό τραγούδι, "hold me close, i need your love etc..." το τελευταίο μου θύμισε κάποιο γνωστό κομμάτι, αλλά το ακούο τώρα τελευταία

Δημοσ.
Hi pedia. pistevw na iste oloi kala. exw akousei edw kai 3 xronia peripou ena komati to opio to xrisimopoioun se sirial. edw kai kero ithela na to ixografiso kai twra pou to katafera to anevasa na mou peite an to kserete kai an to exei kaneis giati to thelw para poli. [url']http://www.musicroom.gr/xnoudis/h.mp3[/url]

Είναι από το soundtrack του Forest Gump

Feather Theme νομίζω λέγεται!!

Δημοσ.
Επίσης ένα ντουέτο, slow ρομαντικό τραγούδι, "hold me close, i need your love etc..." το τελευταίο μου θύμισε κάποιο γνωστό κομμάτι, αλλά το ακούο τώρα τελευταία

Το πρώτο τραγούδι το βρήκα είναι των Arash - Temptation, το δεύτερο κανείς;

Δημοσ.

Ωραίο τόπικ! Τώρα το πήρα χαμπάρι!

Μάγκες και μάγκισες ψάχνω ένα κομματάκι εδώ και καιρό και δεν μπορώ με τίποτα να βρω τον τίτλο του.

Μία γκόμενα το τραγουδάει.

Το ρεφρέν πάει κάπως έτσι:

...I'll stay, until I'm satisfied, I won't leave, won't leave my dreams behind, I'll stay...

ΤΟ ΘΕΛΩ!

Κάποιος?!

Δημοσ.
Ωραίο τόπικ! Τώρα το πήρα χαμπάρι!

Μάγκες και μάγκισες ψάχνω ένα κομματάκι εδώ και καιρό και δεν μπορώ με τίποτα να βρω τον τίτλο του.

Μία γκόμενα το τραγουδάει.

Το ρεφρέν πάει κάπως έτσι:

...I'll stay' date=' until I'm satisfied, I won't leave, won't leave my dreams behind, I'll stay...

ΤΟ ΘΕΛΩ!

Κάποιος?![/quote']

Sound Of Seduction - Until I'm Satisfied

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...