Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάχνω ένα λαικό τραγούδι, ντουέτο, που στους στίχους λέει περίπου:Γυναίκα: "που με αφήνεις με 2-3 γυφτάκια" άντρας "σου αφήνω το ταγάρι σου γεμάτο" μετά "σου αφήνω το γαιδούρι για να κανεις τσαρκες" και κάτι τέτοια.

Το ξέρει κάποιος?

edit

Εβρέθη

https://www.youtube.com/watch?v=uXfI1J6QqPI

Επεξ/σία από vitriolis1
Δημοσ.

Δεν πρέπει να είναι πολύ δύσκολο.

Ιταλικό τραγούδι, δεκαετίας '80 μάλλον, γυναικεία φωνή και στο ρεφραίν λέει "per siempre".

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά.

Μηπώς ξέρει κανείς το τάνγκο που ακούγεται στην αρχή του παρακάτω Link.png Site: http://www.antenna.gr/webtv/watch?cid=qb_z_b_vo_l8oj0%3d">επισοδείου (25) από τα "Εγκλήματα" (02:00 - 03:18 περίπου)

(έχει παίξει και στο "Είσαι το τάιρι μου" ...)

Ευχαριστώ....

Δημοσ.

Καλή χρονιά σε όλη την παρέα

Είχα δει πριν χρόνια ενα video clip του You get in love απο Λάκη Παπαδόπουλο , και όσο και να έψαξα ούτε σε δισκογραφία το βρήκα

ούτε στο youtube , το έχει πετύχει κανείς ;

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,

Ψάχνω ενα house τραγουδάκι...Το τραγουδάει γυναίκα και επαναλαμβάνει συνεχεια "How deep is your love".

Ευχαριστω

Δημοσ.

Ψάχνω ένα κομμάτι που είχα ακούσει ένα παρασκευωσαββατοκύριακο ή δευτέρα του καλοκαιριού το 2011 τον Αύγουστο ή Σεπτέμβριο όταν ήμουνα μέσα σε ένα υπεραστικό λεωφορείο το οποίο μόλις έφτανε Αθήνα απο Γρεβενά , κατά της 17 : 00 - 18 : 00 το απόγευμα . Το τραγούδι ακουγόταν από το ραδιόφωνο του λεωφορείου το οποίο σίγουρα είχε συντονιστεί με κάποιον Αθηναϊκό σταθμό . Το κομμάτι είχε αγγλικά lyrics και σχεδόν σε όλη την διάρκεια του τραγουδιού ακουγόταν συνέχεια ένας ίδιος μελωδικός ρυθμός που ήταν ή από ξυλόφωνο ή από αρμόνιο . Το όλο κομμάτι θύμιζε τραγούδι κλασικού ροκ παλιών δεκαετιών . Δεν θυμάμαι τι έλεγαν τα lyrics . Δυστυχώς δεν το έχω ακούσει ποτέ μου ξανά από τότε και έχω απελπιστεί . Όσο και αν έχω ψάξει δεν το βρίσκω .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...