Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ενα κομμάτι που παιζει ο τρισκατάρατος rockfm με στίχους "on my mind on my mind ther's a thing that i can't explain" μπορεί κάποιος να μου πει ποιος το λεει? Το έψαξα στο google αλλά δεν έβγαλα τίποτα .......

Sunday Drivers - On My Mind

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Αντιλαμβάνομαι τη ταραχή σου... :roll:

Επίσης γιατί αντικατέστησες εκτός απο τον λανθασμένο σύνδεσμο που έδωσες αρχικά και τα *****(5 αστέρια...) με τον όρο ξερόλες.....??? :-P

Τα 5 αστέράκια τα προτιμούσα καλύτερα.... :mrgreen: :lol:

Eihes kati allo sto myalo soy gia ta 5 asterakia ? :lol: Eisai poly loooool re file !!! Noob !!! x0ax0axa0x0ax0axa0

Δημοσ.
Εμένα γιατί μου θυμίζει Rod Stewart; :P

Γιατί είχα να το ακούσω 9 μήνες και απλά θυμόμουν αόριστα τη χροιά της φωνής του...

Πάντως είναι πολύ καλό τραγούδι.

Δημοσ.
Να σε μπερδέψω λίγο ακόμα; :)

Ίσως να θέλεις το «Slut» από Daniella's Daze.

Θυμάσαι αν είναι γυναίκα ή ανδρας; Τί είδος; Τί ύφος;

Καλά... Δοκίμασε όσα σου είπαν τα παιδιά και πες μας... :P :)

for the record.. ηταν αυτο που ειπε ο BillPepas :) για καλη μου τυχη!!

Ευχαριστω

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο τραγούδι (Devil went down to georgia από Johnny Cash & Travis Tritt ή The Charlie Daniels Band) έχει γίνει παλιότερα διασκευή στα ελληνικά. Έχει κανείς υπόψην τον τίτλο του; Το συγκρότημα πρέπει να λεγόταν O.P.A. ή κάπως έτσι...

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Imiskoubria - O diavolos katevike kato sto Xolargo ?!?!?! :D :D

sorry gia to anousio post alla den mporesa na antista8o!! :) kai oxi distixos den mporo na se voi8iso.... :(

Δημοσ.

ena tragoudi pou eixa protoakousei apo ton psariano..

ginekia foni, meksinakini kapos mousiki kai elege an thimame kala morning oh morning kai meta kati allo

i kithara pou eixe einai PARA poli xaraktiristiki...

Δημοσ.
anadimosiefsi...

geiaa' date='psaxnw edw k kairo ena tragoudaki pou exei poli ilektriko piano me tsita ta prima k ena theremin mesa ,enw ta fwnitika den akougontai kala k exeoun distortion,kati pou psiloakousa leei"look up to the rain,you promise love"k einai sto styl twn blonde redhead....sas fwtisa?

cris please?einai zitima zwhs[/quote']

Δυστυχώς δεν μου έρχεται κάτι... :(

Πού το άκουσες; Μήπως είναι Blonde Redhead και αυτό;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...