nickvas19 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 καλησπέρα παιδες... εχω μια φωτογραφικη η οποια εχει μια καρτα sdhc class 10. αναρωτιομουν εαν θα ηταν πιο γρήγορη εαν έβαζα sd ή microsd σε xc.δεν με ενδιαφερουν τα gb παρα μοναχα η ταχυτητα. τελος αναρωτιομουν εαν 2 καρτες hc ή xc έχουν διαφορες εαν ειναι sd ή microsd. ααα και κατι ακομα...τα κινητα που μπορω να δω τι microsd διαβάζουν; ευχαριστώ
SPANK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δεν νομίζω οτι υπάρχουν διαφορά στην ταχύτητα επειδή η μια ειναι microsd η απλή sd απο την στιγμή που ειναι class 10
nickvas19 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 ναι συμφωνω πλην ομως μου δημιουργηθηκε η απορια διοτι στην μια περιπτωση θα ειναι με ανταπτορα...και ελεγα μηπως απο εκει θα χασει!
SPANK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δεν εχει σημασία αν θα το βάλεις σε αντάπτορα
@topos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Αν και καθε φωτογραφικη μηχανη ειναι διαφορετικη. Nikon d5100 αρνειτε πεισματικα να αναγνωρισει οτιδηποτε με ανταπτορα... Για τσεκαρε και την δικη σου πριν προβεις σε αγορα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα