evoracing Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα.. Έχω το Thomson DPL 80HT που είναι 5.1 και θέλω να το συνδέσω με το pc. Τι πρέπει να κάνω-πάρω για να λειτουργήσει σαν 5.1? Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2015 από evoracing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Το 5.1 περνάει από οπτική ίνα από coaxial και hdmi αν δεν έχεις τίποτα από αυτά στο Thomson το ξεχνάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Όταν λες με HDMI? να συνδέεται το home cinema με hdmi? η μόνη σύνδεση που έχει είναι RGA (το άσπρο-κόκκινο που είναι..). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Από την στιγμή που έχει rca σημαίνει ότι μόνο στέρεο θα ακούς. Το 5.1 θέλει ψηφιακή είσοδο δυστυχώς φίλε μου. Αν υπάρχει τώρα κάτι άλλο να κάνεις δεν το ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα