Fulgore Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Τα 144hz monitors μόνο για gaming ενδείκνυνται και τίποτα άλλο; Π.χ. θέαση ταινιών κλπ τι λένε; Ναι μονο εκει ειναι που αξιοποιειται κυριως απο πλευρα Fps. Για ταινιες καλυτερα σε Ips οπου και πιο ωραια χρωματα εχει και καλυτερες γωνιες θεασης. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μπορεί να περιμένει βέβαια για 1440p 144hz AHVA...
Fulgore Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μπορεί να περιμένει βέβαια για 1440p 144hz AHVA... Ναι τι συστημα ομως θα θελει για να παιξει στο παραπανω ομως Ασε που τα περισσοτερα κονσολοπαιχνιδα δεν πανε πανω απο 60-70fps οταν πρωτοβγαινουν
ADHD Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Εχω διπλα στο 144hz ενα 60αρι 1600p σε οτιδηποτε εχει οποιοδηποτε ειδος κινησης προτιμω μακραν το 144hz αν βοηθαει αυτο.. Σχεδον ποτε δεν πιανεις 144 frames αλλα η κινηση ειναι αρκετα πιο smooth ακομα και σε 60-70 frames, τουλαχιστον ετσι μου φαινεται εμενα. Καλα στα fps και ειδικα multiplayer δεν το συζηταμε τεραστια διαφορα το 144hz, εκει ριχνεις τα settings για να πιασεις 120 τουλαχιστον. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Ναι τι συστημα ομως θα θελει για να παιξει στο παραπανω ομως Ασε που τα περισσοτερα κονσολοπαιχνιδα δεν πανε πανω απο 60-70fps οταν πρωτοβγαινουν και πάλι από ότι λένε οι κάτοχοι η κίνηση είναι πιο smooth...
Bigi444444 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Ναι τι συστημα ομως θα θελει για να παιξει στο παραπανω ομως Ασε που τα περισσοτερα κονσολοπαιχνιδα δεν πανε πανω απο 60-70fps οταν πρωτοβγαινουν Όπως τόνισαν και οι λοιποί, δεν ξέρω για ποιό λόγο κολλάτε όλοι με τα 144hz και πιστεύετε ότι πρέπει να τρέχεις κάθε παιχνίδι απαραιτήτως στα 144fps όλη την ώρα.Δε θα σε αποκεφαλίσει το μόνιτορ αν πέσεις στα 143 στιγμιαία...Υποψιάζομαι ότι αντίστοιχα και στα 60ρια μόνιτορ δεν τρέχουμε κάθε παιχνίδι στα 60fps, εγώ τουλάχιστον όχι... 1
ADHD Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Αν εισαι κολλημενα 60 με vsync συμφωνω οτι δεν εχει νοημα το 144hz αν παιζεις unlocked και χτυπας εστω και λιγο παραπανω απο 60 τοτε θα δεις μεγαλη διαφορα. Ειδικα αν πας σε gsync monitor πλεον δεν θα εχεις και καθολου tearing.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Ειδικα αν πας σε gsync monitor πλεον δεν θα εχεις και καθολου tearing. ναι τρέχουμε http://www.thelab.gr/_/news/%CE%B4%CE%B9%CE%AD%CF%81%CF%81%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B5-driver-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-mobile-g-sync-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B8%CE%B1-%CF%87%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-g-sync-module-r1992
Fulgore Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Εχω διπλα στο 144hz ενα 60αρι 1600p σε οτιδηποτε εχει οποιοδηποτε ειδος κινησης προτιμω μακραν το 144hz αν βοηθαει αυτο.. Σχεδον ποτε δεν πιανεις 144 frames αλλα η κινηση ειναι αρκετα πιο smooth ακομα και σε 60-70 frames, τουλαχιστον ετσι μου φαινεται εμενα. Καλα στα fps και ειδικα multiplayer δεν το συζηταμε τεραστια διαφορα το 144hz, εκει ριχνεις τα settings για να πιασεις 120 τουλαχιστον. Ναι εγω σχολιασα κυριως αυτο που λεει ο Thresh παραπανω για 1440p και 144hz monitor.Να θυμισω μονο οτι το The Crew σε Maximum 1080p μονο με μια Gtx 980 των 650ευρω ετρεχε σε 60 με 62fps,κατσε να σκασουν και πιο δυνατοι τιτλοι βλεπε Witcher 3. Και το 4κ 60fps ειναι μαγεια αλλα αντε αγοραζε Sli 980 για να το απολαυσεις . Και τι παιχνιδια να απολαυσουμε τα σκτο Console ports...Να ημασταν σε παλιες καλες εποχες Doom 3 κλπ να ελεγα με 1000 αλλα να σκασω τοσα χρηματα για να παιζω λιγο καλυτερα απο Ps4 το θεωρω λιγο too much.
ADHD Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 1440p και 144hz θελεις τρελο συστημα σιγουρα, προσωπικα παντως ακομα και στην κινηση του ποντικιου ειναι μαγεια τα 144hz, αν μπορουσα θα ηθελα να εχω και 4k 144hz μονο για το desktop και κανα hearthstone. Τα παντα max δεν ειναι αναγκη να τα τρεχεις ακομα και αν εχεις high end συστημα, ειδικα οταν βλεπουμε πλεον οτι οι διαφορες medium/high σε αρκετα παιχνιδια δεν ειναι και τοσο σημαντικές οποτε δεν ειναι παραξενο σε πολλα παιχνιδια να επιλεξεις να παιζεις με 100+ frames. Φυσικα αναλογα και το genre που παιζεις θα κρινεις αν αξιζει να κανεις εκπτωσεις στα γραφικα για να πετυχεις 100frames η αν προτιμας καλυτερο eye candy. 1
Fulgore Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 1440p και 144hz θελεις τρελο συστημα σιγουρα, προσωπικα παντως ακομα και στην κινηση του ποντικιου ειναι μαγεια τα 144hz, αν μπορουσα θα ηθελα να εχω και 4k 144hz μονο για το desktop και κανα hearthstone. Τα παντα max δεν ειναι αναγκη να τα τρεχεις ακομα και αν εχεις high end συστημα, ειδικα οταν βλεπουμε πλεον οτι οι διαφορες medium/high σε αρκετα παιχνιδια δεν ειναι και τοσο σημαντικές οποτε δεν ειναι παραξενο σε πολλα παιχνιδια να επιλεξεις να παιζεις με 100+ frames. Φυσικα αναλογα και το genre που παιζεις θα κρινεις αν αξιζει να κανεις εκπτωσεις στα γραφικα για να πετυχεις 100frames η αν προτιμας καλυτερο eye candy. Σε Hearthstone τι να το κανεις το πιο Smooth μωρε να ριχνεις την καρτα πιο γρηγορα? Εγω πχ σε 1440p και 2160p διαφορες δεν ειδα καθολου Μαγεια ειναι μονο και μονο που παιζεις στον υπολογιστη σε σχεση με τις κονσολες.Δες πχ το Resident evil remastered σε 30fps και δες το και σε 60fps.Η μερα με την νυχτα
Bigi444444 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 1440p και 144hz θελεις τρελο συστημα σιγουρα Γιατί να θέλεις τρελό σύστημα και διαφορετικό από το 1440p 60hz, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος; Δηλαδή το ενδεχόμενο να έχεις ό,τι σύστημα θα είχες με μια "συμβατική" 60ρα οθόνη στα 1440p, να έχεις σαφώς πιο "αεράτο πάνελ" και να εκμεταλλεύεσαι τα 60+ fps όταν και όπου μπορείς δεν υπάρχει να φανταστώ, έτσι;
ADHD Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Και ομως οταν παω απο hearthstone 144frames στο ipad ειναι η μερα με τη νυχτα.. Το ξερω οτι ακουγεται εντελως χαζο αλλα καλομαθα.. Γιατί να θέλεις τρελό σύστημα και διαφορετικό από το 1440p 60hz, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος; Δηλαδή το ενδεχόμενο να έχεις ό,τι σύστημα θα είχες με μια "συμβατική" 60ρα οθόνη στα 1440p, να έχεις σαφώς πιο "αεράτο πάνελ" και να εκμεταλλεύεσαι τα 60+ fps όταν και όπου μπορείς δεν υπάρχει να φανταστώ, έτσι; Για να παιξεις αξιοπρεπώς σε 1440p >60fps ετσι ωστε να εκμεταλλευτεις το monitor και να κανεις αποσβεση του παραπανω κοστους πρεπει να εχεις πολυ καλο συστημα οπως και να εχει. Αν ηταν τζαμπα τα 144hz μαζι σου εχεις δικιο αλλα δυστυχως τα πληρωνεις αρκετα premium..
Bigi444444 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Ξαναρωτάω, το ενδεχόμενο δηλαδή να πάρεις μια οθόνη που θα έχει σαφώς πιο γρήγορο πάνελ από μια 60ρα και να εκμεταλλεύεσαι τη διαφορά αυτή όοοοοοοοπου μπορείς δεν υπάρχει, έτσι;Πρέπει αναγκαστικά να πας σε 144hz όταν θα μπορείς να παίζεις τα πάντα στα 144 fps, σε 300 εκατομμύρια χρόνια δηλαδή.Μέχρι τότε μια 144hz οθόνη δεν έχει λόγο ύπαρξης, δείχνει το ίδιο με μια 60ρα. Γιατί μας διαβάζει και κόσμος δηλαδή που απ' ότι βλέπω στα διάφορα νήματα εδώ μέσα δεν τα έχει και πολύ ξεκαθαρισμένα στο μυαλό του και σχηματίζει και στρεβλές εντυπώσεις... Εγώ πάντως αν σου λέει κάτι εδώ και 5 χρόνια στα 1440p είμαι με frame limiter στα 65 με single gpu.Και κάτι μου λέει ότι εαν είχα 144ρα οθόνη δε θα ήμουν.Πάντως σύστημα δε θα είχα αλλάξει.
Fulgore Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Ξαναρωτάω, το ενδεχόμενο δηλαδή να πάρεις μια οθόνη που θα έχει σαφώς πιο γρήγορο πάνελ από μια 60ρα και να εκμεταλλεύεσαι τη διαφορά αυτή όοοοοοοοπου μπορείς δεν υπάρχει, έτσι;Πρέπει αναγκαστικά να πας σε 144hz όταν θα μπορείς να παίζεις τα πάντα στα 144 fps, σε 300 εκατομμύρια χρόνια δηλαδή.Μέχρι τότε μια 144hz οθόνη δεν έχει λόγο ύπαρξης, δείχνει το ίδιο με μια 60ρα. Γιατί μας διαβάζει και κόσμος δηλαδή που απ' ότι βλέπω στα διάφορα νήματα εδώ μέσα δεν τα έχει και πολύ ξεκαθαρισμένα στο μυαλό του και σχηματίζει και στρεβλές εντυπώσεις... Εγώ πάντως αν σου λέει κάτι εδώ και 5 χρόνια στα 1440p είμαι με frame limiter στα 65 με single gpu.Και κάτι μου λέει ότι εαν είχα 144ρα οθόνη δε θα ήμουν.Πάντως σύστημα δε θα είχα αλλάξει. Χαχχαχααχχαχαχαχαχα τι κανει ο κοσμος διαβαζει????Πλακα μας κανεις???Κανενας δεν διαβαζει παρομοια topics.Αν ο κοσμος διαβαζε τα topics που γινονται σε οθονες,καρτες γραφικων και gaming συστηματα,θα ειχαν αποσυρει τα μαγαζια τους ετοιμους υπολογιστες και θα υπηρχε το 1/3 των θεματων απο οσα υπαρχουν τωρα. Θυμαμαι χαρακτηριστικα περυσι το καλοκαιρι 3 topics την ιδια μερα που ρωταγανε ατομα για οθονη για gaming 150-200ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα