Kybos_Erifthi Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Πως μπορει καποιος να τσεκαρει αν σε android 4.4.2 εχει περαστει λογισμικο για υποκλοπη-παρακολουθηση? Απο οτι διαβασα στο google ειναι πιθανο χωρις ομως να βρω τροπο για να διαπιστωθει κατι τετοιο!!
arc Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Για να απαντήσω στο ερώτημα του τιτλου, το android ειναι πολύ ασφαλές. Για το αν τρέχει κάποιο software παρακολούθησης μόνο έμπειρο μάτι μπορεί να το εντοπίσει. Δες μας λες ολη την ιστορία μήπως είναι λάθος εντύπωση και false alarm;
Kybos_Erifthi Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Εχω android 4.4.2 σε samsung galaxy. Εχω περασμενο το viber και μπαινω αποκλειστικα απο wifi τα οποια ειναι γνωριμα......Σπιτι και δουλεια... Ξαφνικα τις προαλλες ακουσα να χτυπαει το viber ομως δεν ημουν στο ιντερνετ.Η οθονη δεν εκανε τπτ. Το εκλεισα και το ανοιξα και απο τοτε δεν εγινε το παραμικρο ομος μου μπηκανε υποψειες.
neverme Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δε σου έχει βάλει κανείς λογισμικό για παρακολούθηση... Μην ανησυχείς
NEFTIS Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Τρυπιο ειναι το android. Τρυπιο το Windows. Τρυπια ειναι ολα. Το αndroid, ομως σε προειδοποιει. Κατι ειναι κι αυτο. Βαλε ενα καλο firewall (mobiwall θα προτεινα) και μπλοκαρε την εισοδο στο ιντερνετ σε προγραμματα που δε χρειαζεται να μπαινουν. Προσεξε ομως γιατι καποια μπορει να μπαινουν ακομα κι αν δε τα εχεις ενεργοποιησει. Μπλοκαρε τα κι απο το background. Θα δεις διαφορα σε ταχυτητα και θα νιωσεις λιγο πιο ασφαλης. Συμπερασμα, ολα τα λειτουργικα ειναι τρυπια χωρις το καταλληλο firewall. Φυλαξου και λιγο, οσο μπορεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα