mikeharitakis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 εδω και κανα μηνα δυο απο τοτε που του περασα τα 8αρια(δεν ξερω αν ειναι συμπτωση) το πισι 1-2 φορες την εβδομαδα ετρωγε ενα κολλημα ρεσταρτ και ξαναμπουταρε κανονικα μερικες φορες το εκανε και 2 και 3 φορες σε συντομο χρονικο διαστημα...σημερα εκανε ενα κολλημα τον κλεινω παω να τον ανοιξω και τπτ...ενω παιρνει μπρος δουλευουν ολα δεν μνου ανοιγει την οθονη και προφανως δεν κανει και boot.. - εχω δοκιμασει 1 -1 τις μνημες μονες τους να δω αν ειναι απο εκει τπτ.. - εχω απενεργοποιησει με διαδοχικη σειρα σκληρους , dvd, καρτες ηχους και γραφικων παλι τπτ.. το μυαλο μου παει σε μητρικη και τροφοδοτικο και αν ειναι το 1ο κλαφτα χαραλαμπε γιατι εχω το 1366 socket..εχει να μου προτεινει κανεις κατι αλλο η τι μπορει να φταιει?
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 καλησπερα, ο δισκος σου σε τι κατασταση ειναι?
drkar Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 δοκιμασες σε αλλη θεση να βαλεις την καρτα γραφικων ή με αλλη καρτα? δοκιμασες αλλο τροφοδοτικο?
overpower Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερα, ο δισκος σου σε τι κατασταση ειναι? Το αναφερει οτι τους δοκιμασε. Δοκιμασε ενα boot μονο με τα βασικα συνδεδεμενα, και αν μπορεις με κανα αλλο τροφοδοτικο. Την μητρικη πως την βλεπεις? Εχει κανα φουσκωμενο πυκνωτη?
mikeharitakis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 σημερα το πηγα σε ενα φιλο τεχνικο κατι του εκανε hard reset του περασε και νεο bios του ανοιξει δουλεψε τωρα τον εφερα παλι σπιτι και δεν ανοιγει!! του εκανα και εγω ρεσετ αλλα τπτ...τα νευρα μου!!ο σκληρος ειναι ssd αγορασμενος πριν 2 μηνες οταν εγινε το φορματ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα