wind25 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα σας, Διαθέτω ένα λάπτοπ Dell Inspiron 7520 το οποίο διαθέτει δύο κάρτες γραφικών. - Intel Graphics 4000 - AMD Radeon HD 7730M Το πρόβλημα είναι πως ενώ στη διαχείριση συσκευών δείχνει και τις δύο, από εκεί κ πέρα πουθενά αλλού δεν μου τις εμφανίζει και μου δείχνει μόνο της Intel!!! Ακόμα και στο CPU-Z και δεν ξέρω γιατί!! Από την dell μου είπαν ότι η AMD ενεργοποιείται όποτε χρειαστεί αλλά δεν έχει ρύθμιση και δεν φαίνεται. Δεν θα έπρεπε όμως να εμφανίζει κ τις δύο??? Ευχαριστώ!!!
Xristaras12 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 ο catalyst είναι περασμένος στο λάπτοπ; αν ναι είσαι οκ. απο μέσα του θα μπορείς να ορίζεις ποια exe τρέχουν με την intel και ποιά με την 7730(εξοικονόμιση και υψηλές επιδόσεις αντίστοιχα) Σε κάθε περίπτωση,η ιντελ καλά κάνει και εμφανίζεται παντού μιας και είναι η κύρια κάρτα γραφικών του συστήματος και αυτό δεν αλλάζει,κοινώς δεν μπορείς να την απενεργοποιήσεις αν ήθελες. 1
wind25 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 ο catalyst είναι περασμένος στο λάπτοπ; αν ναι είσαι οκ. απο μέσα του θα μπορείς να ορίζεις ποια exe τρέχουν με την intel και ποιά με την 7730(εξοικονόμιση και υψηλές επιδόσεις αντίστοιχα) Σε κάθε περίπτωση,η ιντελ καλά κάνει και εμφανίζεται παντού μιας και είναι η κύρια κάρτα γραφικών του συστήματος και αυτό δεν αλλάζει,κοινώς δεν μπορείς να την απενεργοποιήσεις αν ήθελες. Ναι είναι εγκατεστημένο κανονικά!!!! Οπότε όλα οκ!!! Ευχαριστώ πολύ !!!! Again!!!
Xristaras12 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 τσέκαρε το πάντως ότι απο εκει πέρα μπορείς να ορίσεις τα exe 100% να είσαι σίγουρος.Στο δικό μου Ν5110 απο εκεί γίνεται στα νεότερα μοντέλα πιθανότατα πάλι απο εκει θα γίνεται(είχα την τύχη να ασχοληθώ λίγο με ενα 5520 αν θυμάμαι καλα με μεταλλικό σασί ηταν και την 7730 πάνω) Πραγματικά αν δεν χρειστείς παιχνίδι(η κάποια άλλη βαρία εφαρμογή)η 7730 δεν θα σου χρειαστεί για τίποτα. Ευχαριστώ πολύ !!!! Again!!! 1
wind25 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 τσέκαρε το πάντως ότι απο εκει πέρα μπορείς να ορίσεις τα exe 100% να είσαι σίγουρος.Στο δικό μου Ν5110 απο εκεί γίνεται στα νεότερα μοντέλα πιθανότατα πάλι απο εκει θα γίνεται(είχα την τύχη να ασχοληθώ λίγο με ενα 5520 αν θυμάμαι καλα με μεταλλικό σασί ηταν και την 7730 πάνω) Πραγματικά αν δεν χρειστείς παιχνίδι(η κάποια άλλη βαρία εφαρμογή)η 7730 δεν θα σου χρειαστεί για τίποτα. Ναι από εκεί γίνεται!!! γιατί ότι πρόγραμμα ανοίξω και μετά ανοίξω το catalyst μου λέει να το ορίσω αν θα είναι σε εξοικονόμηση ή σε υψηλές αποδόσεις. Απλά για κανα παιχνίδι ( το οποίο παίζω σπάνια φυσικά) δεν ήξερα αν θα έτρεχε αυτή ή η Intel γιατί δεν με ενημέρωνε κάτι!! (τέλος ρίξε μια ματιά και στα θέματα για σκληρούς δίσκους που ρωτάω για ssd) Ευχαριστώ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα