Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Ρωτησα εδω αλλα μαλλον λογ τιτλου θεματος περασε απαρατηρητο http://www.insomnia.gr/topic/533434-hellas-direct-και-ασφάλιση-αυτοκινήτου/ Για αυτο ανοιγω αλλο θεμα : Ειναι δυνατον ενα αυτοκινητο λογω παλαιοτητος να πληρωνει πιο πολλα απο ενα πιο "μεγαλο" ??? Μου ζητανε 30 ευρω πιο πολλα για 6μηνη ασφαλιση σε audi TT /1999 απο οτι σε Hona CRV/2008 Το πρωτο 1800 κυβικα και 13 ιπποι φορολογισιμοι και το αλλο 2000 κυβικα και 14 ιπποι. Τωρα σε αυτη που ειμαι το Hnda πληρωνει 30 ευρω πιο πολλα απο το TT . Παντως γινεται πολεμος προσφορων με τα σφαλιστρα...
paylidis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 κ. Γιαννη συχνα παιζει ρόλο και το μοντέλο ή ακομα και το χρώμα (!) του αυτοκινήτου... Μου ειχε πει καποια σχετικά παραδείγματα πρόσφατα ο ασφαλιστής μου.. Αρκει να σου πω οτι και εγω για το δικο μου (E87) πληρώνω κατι λιγα περισσότερα απο οτι αν ειχα το ιδιο αμαξι (κυβικά, χρονολογία κλπ) σε οικογενειακό (Ε90) επειδή θεωρητικά ειναι πιο σπορ και προκαλλουν οι οδηγοί του περισσότερα ατυχήματα ("στατιστικα")... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Μαλιστα.Το να οδηγει καποιος Audi TT turbo τον κανει συμφωνα με καποιες μονο ασφαλιστικες πιο επικυνδυνο, απο οτι φαινεται . Η ζημια ομως που θα κανω εγω σε καποιον ειδικα με μικρο αυτοκινητο με το ογκωδες και βαρυ CRV νομιζω θα ειναι μεγαλυτερη. 1
NickTG Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δεν είναι θέμα παλαιότητας αλλά θέμα κατηγορίας. Τα coupe-sport είναι σε όσες ασφαλιστικές έχω δει σε πιο επικινδύνη, άρα και πιο ακριβή, κατηγορία. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δεν είναι θέμα παλαιότητας αλλά θέμα κατηγορίας. Τα coupe-sport είναι σε όσες ασφαλιστικές έχω δει σε πιο επικινδύνη, άρα και πιο ακριβή, κατηγορία. Στην Αγροτικη Ασφαλιστικη που ειμαι τωρα το ΤΤ ειναι 30 ευρο πιο φτηνο απο το CRV Νομιζα οτι ηταν απο τις φτηνες αξιπιστες ασφαλιστικες αλλα με ερυνα αγορας ειναι ισως η πιο ακριβη. Φτηνη ειναι η Εθνικη απο τις λεγομενες ...μεγαλες ασφαλιστικες.
Papakaliati Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Απλα ειναι τα πραγματα, στατιστικα τα σπορ, κουπε αμαξια προκαλουνε πιο συχνα ατυχηματα συμφωνα με τα στοιχεια των ασφαλιστικων. Το ιδιο ισχυει και με τα κοκκινα αμαξια. Δεν ξερω γιατι, απλα συμβαινει. Στεισον βαγκον θα παρει καποιος που εχει οικογενεια και δεν θα τρεχει με τα παιδια μεσα με 150 , οπως θα κανει ο σινκλε 30αρης. Δεν ειναι κανονας φυσικα, ειναι απλα αυτο που συνηθως συμβαινει. Ολα συμφωνα με λιστες που βασιζονται σε στατιστικα στοιχεια ειναι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι ετσι Πηγα εδω https://www.insurancemarket.gr και εκανα συγριση σε δυο σχεδον ομοια αμαξια Audi TT 1.8 και Audi A4 1.8 ιδιας χρονολογιας αλλα με διαφορετικη φιλοσοφια (κουπε/οικογενειακο) και μου βγαζει σε Εθνικη Ασφαλιστικη ιδια ασφαλστρα Στην ιδια εταιρεια μου βγαζει το crv/2008 πιο φτηνο 25 ευρω.
Liverpool89 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Το κοκκινο μηπως δεν προκαλει πιο συχνα ατυχηματα, απλα ειναι πιο ακριβο σαν χρωμα;
kage Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 απλα ο καθενας κανει οτι θελει... αλλες(ασφαλιστικες) κοιτανε τις λεπτομεριες και αλλες(περισσοτερες)οχι. ας μας πει ο παυλιδης να δουμε αν αληθευουν αυτα που λεγε αν και χλωμο γιατι εγω πιστευω ακομη και αν η μαμα εταιρεια κοιταει λεπτομεριες, μεσω 3ων brokers-site-ασφαλιστων να μην ασχολουνται καν...
paylidis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Το κοκκινο μηπως δεν προκαλει πιο συχνα ατυχηματα, απλα ειναι πιο ακριβο σαν χρωμα; απλα ο καθενας κανει οτι θελει... αλλες(ασφαλιστικες) κοιτανε τις λεπτομεριες και αλλες(περισσοτερες)οχι. ας μας πει ο παυλιδης να δουμε αν αληθευουν αυτα που λεγε αν και χλωμο γιατι εγω πιστευω ακομη και αν η μαμα εταιρεια κοιταει λεπτομεριες, μεσω 3ων brokers-site-ασφαλιστων να μην ασχολουνται καν... το κοκκινο ηταν στα λιγο πιο ακριβα οχι σαν αγορά αλλα σαν ασφλαιση λόγω "σπορ" χαρακτηρα, αλλα αυτα παίζουν απο ασφαλεια σε ασφάλεια... Αλλες, π.χ. anytime αν θυμαμαι καλα δε κοιτανε χρώμα... Στην alpha μετραγε και αυτό και ο τυπος (π.χ. hatchback εναντι sedan) αλλα η οικονομική διαφορά είναι γενικά μικρή 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 το κοκκινο ηταν στα λιγο πιο ακριβα οχι σαν αγορά αλλα σαν ασφλαιση λόγω "σπορ" χαρακτηρα, αλλα αυτα παίζουν απο ασφαλεια σε ασφάλεια... Αλλες, π.χ. anytime αν θυμαμαι καλα δε κοιτανε χρώμα... Στην alpha μετραγε και αυτό και ο τυπος (π.χ. hatchback εναντι sedan) αλλα η οικονομική διαφορά είναι γενικά μικρή Το super spor κοκκινο αυτοκινητο !!!! 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δεν ξερω γιατι οι ασφαλιστικες ρωτανε στοχεια δευτερου ατομου που μπορει να οδηγει το αυτοκινητο εστω και αν δεν εμπιπτει στην κατηγορια για επασφαλιστρο οδηγου . Αν δεν το δηλωσω και συμβει κατι θα εχω προβλημα ?
Haldol Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Ίσως να παίζει κι εκεί διαφορά στα χρήματα. Δηλαδή, αν δηλώσεις ότι οδηγεί το αμάξι τακτικά κάποιος με bonus malus 10 (τρακάρει συνέχεια) να σου πούνε ώπα, θα δώσεις εσύ τα λίγα χρήματα (που δεν κάνεις ατυχήματα & έχεις bonus malus 2) κι εγώ θα ασφαλίζω και τον χάρο; Η λέξη-κλειδί είναι το «τακτικά» ...
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Ισως να παιζει ρολο οτι δηλωσα την κορη μου που ειναι 27 ετων αλλα εχει διπλωμα και αυτοκινητο απο τα 19 της και οδηγει πολυ καλυτερα απο πολλους απο εμας... Παντα οτι αυτοκινητο ειχε ηταν στο ονομα μου εκτος απο ενα αλλα μονο μια φορα εχει κανει δηλωση (εγω) και ειχε την ευθυνη για μια ζημια των 100 ευρω στον αλλο.
kage Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 ειναι ψαρωτικη ερωτηση...πως θα αποδειξουν αν οδηγει συχνα αλλος το αυτοκ.?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα