Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχουμε ενα laptop και την εξοδο ηχου του.Μπορω να εχω συνδεδεμενα (συνεχως ) στην εξοδο τα εξωτερικα ηχεια που εχω αλλα να μπορω να επιλεγω μεταξυ αυτων και μεταξυ των εσωτερικων ηχειων του laptop ? (Xωρις να βγαζω το καρφι απο την εξοδο )

Γιατι να θελω το κανω αυτο θα ρωτησει καποιος .Γιατι μερικα videos κλπ ειναι τοσο παρταλια ηχητικα που ειναι ανεκτα μονο απο τα εσωτερικα ηχεια.

Υπαρχει καποιο κολπο στον πινακα ελεγχου ? Καποιο software ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεξιά κάτω στην ώρα, είναι το εικονίδιο του ήχου. Δεξί κλικ και ιδιότητες.

Δεξί κλικ δεξιά στο εικονίδιο που δείχνει ένα ηχείο και "Συσκευές αναπαραγωγής". Κάπως έτσι θα μοιάζει.

image.png

Από εκεί θα σου βγάλει κάποιες συσκευές. Ανάλογα με την ανάγκη σου, διάλεξε την έξοδο που επιθυμείς.

Επεξ/σία από MSSB
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω ότι θες 2η κάρτα ήχου γι' αυτό. Λογικά το βύσμα των ακουστικών "κόβει" τον ήχο από το εσωτερικά με διακόπτη (hardware) οπότε μάλλον δεν θα έχεις κάποια επιλογή από τις ρυθμίσεις.

Επεξ/σία από CheOnWeb
Δημοσ.

Νομίζω ότι θες 2η κάρτα ήσχου γι' αυτό. Λογικά το βύσμα των ακουστικών "κάβει" τον ήχο από το εσωτερικά με διακόπτη (hardware) οπότε μάλλον δεν θα έχεις κάποια επιλογή από τις ρυθμίσεις.

Αυτό ακριβώς (μόνο που "κόβει" αντί να "κάβει" :-D )...

Εκτός αν έχεις ηχεία usb τα οποία στήνουν δικιά τους κάρτα ήχου, οπότε θα έχεις τις επιλογές που αναφέρει ο mssb.

Δημοσ.

Στις επιλογές της κάρτας ήχου (όχι των windows) έχει τέτοια επιλογή. Αν δεν κάνω λάθος λέγεται multi streaming (οι realtek κάρτες έχουν σίγουρα τέτοια επιλογή) και σ' αφήνει να διαλέξεις και έξοδο αλλά και να παίζει και από τις δύο ταυτόχρονα ακυρώνοντας το jack sensing

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...