wind25 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα σας, Είμαι κάτοχος του laptop dell inspiron 7520 το οποίο διαθέτει σκληρό δίσκο Hdd 1Tera στις 5400rpm. Επειδή παρατηρώ ότι είναι λίγο αργός ειδικά στο ξεκίνημα και μέχρι να ανοίξει για πρώτη φορά ένα πρόγραμμα (καθώς από εκεί πέρα είναι μια χαρά), σκεφτόμουν να βάλω ένα ssd. Θα ήθελα τις απόψεις σας για τα εξής: 1) Αξίζει να βάλω ένα για τα windows μόνο κ να αφήσω αυτό όπως έχει (δεν ξέρω αν το υποστηρίζει) 2) Αυτό που με απασχολεί περισσότερο αφορά για το ποιος ssd είναι συμβατός και κατάλληλος για αυτό το laptop. Ευχαριστώ!!
@topos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Πρωτα απο ολα θα πρεπει να δεις εαν εχεις θυρα Msata.(O 7520 βγαινει σε 2 εκδοσεις) Εαν οντως εχεις απλα προσθετεις εναν σχετικα μικρο (π.χ 120gb)με αυτην την συνδεση και επιπλεων αφηνεις και αυτον που εχεις ηδη πανω.
wind25 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Οπότε για να μάθω αν έχει m-Sata θα πρέπει να το ανοίξω;; από το bios δεν φαίνεται; Αν βγάλω εντελώς τον δικό μου και βάλω καινούργιο πάλι θα πρέπει να έχω m-Sata ή κάνει κ στην θέση που είναι ο υπάρχον?
SPANK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Εφόσο ειναι sata Ο αλλος δίσκος οτι και να βάλεις θα λειτουργεί μια χαρά , απο ssd προτείνα καποιον crucial https://www.skroutz.gr/s/5097572/Crucial-MX100-256GB-SSD.html
wind25 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Τέλεια!!! Χρειάζονται συγκεκριμένα βήματα απεγκατάστασης του παλιού και εγκατάστασης του καινούργιου? Είναι αξιόπιστος γιατί δεν τον έχω ακουστά σαν εταιρεία!! υπάρχει διαφορά sata κ m-sata;
SPANK Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Συνεχίζουμε εδώ Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς σκληρών δίσκων
Προτεινόμενες αναρτήσεις