Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 2 ποστς που αντιπροτεινουν μια εντελώς διαφορετική οθόνη. Η οθόνη του θέματος είναι 21:9 και οι προτάσεις για οθόνες άλλων(παλιοτερων-συμβατικων) αναλογιών πλευρών είναι πιστεύω παντελώς άσχετες και άκυρες. Οποιος θέλει 21:9, θελει μονο 21:9 και δεν του κανει μια 16:9 ή 16:10 ή 4:3. 4
fallen4ngel Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Ενημερωτικά το ωφέλιμο ύψος του panel δεν ξεπερνά το αντίστοιχο μιας 22άρας... Βάλε κάτι
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Μια ιντσα (2.5cm) λιγοτερο σε υψος, αλλα 5 ιντσες (13cm) μεγαλυτερη σε πλατος η του θεματος σε σχεση με 25αρα 16:9.
SwAToNeR Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ πάντως την παραγγειλα. Δεν κάνω gaming αλλά για την χρήση που θέλω πιστεύω θα με δικαιώσει.
JIMBOAthens Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Βάλε κάτι Πήγα και την μέτρησα στο Πλαίσιο. ΠΟΛΥ είπα για την 22άρα. Στα επίπεδα 20άρας είναι όσον αφορά το ύψος της ωφέλιμης επιφάνειας...
fallen4ngel Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Πήγα και την μέτρησα στο Πλαίσιο. ΠΟΛΥ είπα για την 22άρα. Στα επίπεδα 20άρας είναι όσον αφορά το ύψος της ωφέλιμης επιφάνειας... Σορρυ που στο χαλαω αλλά αν βρήκες 29αρα στο Πλαίσιο είσαι Θεός. Τώρα εαν θέλεις να μου πεις για οθόνη που έχω..... αλλάζει. Άλλωστε προσωπικά την πήρα για το FOV που προσφέρει και φυσικά όχι την σειρά 55.
JIMBOAthens Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Σορρυ που στο χαλαω αλλά αν βρήκες 29αρα στο Πλαίσιο είσαι Θεός. Τώρα εαν θέλεις να μου πεις για οθόνη που έχω..... αλλάζει. Άλλωστε προσωπικά την πήρα για το FOV που προσφέρει και φυσικά όχι την σειρά 55. Κατάστημα Γλυφάδας. Την είχε display. Ρώτησα αν είναι η 29άρα wide και μου είπε ναι. Δεν ξέρω αν υπάρχει και άλλο μοντέλο...
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Συμφωνα με τα screen calculators με βαση διαγωνιο οθονης και aspect ratio, είναι στο υψος (όπως εγραψα πιο πανω) 1 ιντσα μολις λιγοτερο από μια 25αρα 16:9! Για να ισχυει αυτό που λες κατι δεν παει καλα. Η δεν κοιτουσες αυτή του θεματος ή η lg λεει 29 και είναι 24-26 που το αποκλειω.
saxos55 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Νομίζω το 20άρα σε ύψος είναι υπερβολή. Στο επίσημο site της LG το ύψος της LG29UM55-P είναι 12,9" (monitor without stand) Το ύψος μίας 23άρας 16:9, της LG23MP65HQ-P είναι 12,8" (monitor without stand). (επίτηδες έβαλα τη συγκεκριμένη γιατί έχει ακριβώς τα ίδια bezels με την ultra wide, μεγάλο κάτω και πολύ μικρά πάνω και δεξιά-αριστερά). Τα παραπάνω συμφωνούν με το ποστ του aekoriginal21 που δίνει αυτό το link. Anyway, η προσφορά τέλειωσε. Για ιστορικούς λόγους η συζήτηση ύψους. Edit: Με πρόλαβε ο matrixxx γιατί έγραφα κατεβατό... Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2015 από saxos55
JIMBOAthens Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Σωστά όπως τα γράφετε παιδιά, Προφανώς ο πωλητής εκ παραδρομής μου είπε για 29άρα (που όντως δεν υπάρχει στο site του Πλαισίου) ενώ πρόκειται για αυτήν την 25άρα: http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/othones/othones/LG-Monitor-25-25UM65-P.htm 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα