manthos626 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα έχω ένα iphone 4 32gb black αλλά έχω ένα πρόβλημα δεν ξέρω τι γίνεται αλλά δεν μου αναγνωρίζει την κάρτα σιμ γράφει καμία υπηρεσία λέτε να δουλεύει με rsim;
dimitris_213 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Ειναι αγορασμένο απο κατάστημα; Ειναι αγορασμένο απο κάποιο φίλο μέσα απο το φορουμ; Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες να μπορέσουμε να βοηθήσουμε Sent from my iPad using Insomnia
manthos626 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Αγορασμένο από το insomnia το πήρα είχε αυτο το πρόβλημα γιατρό το έδινε τόσο φθηνα
dimitris_213 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Οπότε το πιθανότερο ειναι να δουλεύει με risk δεν στο εξήγησε απο την αρχή το πως δουλεύει; Είχα παλιά ένα τεσσάρα με rain αλλά πέρασε καιρός και δεν την πολύ θυμάμαι την διαδικασία αλλά ειναι πολύ απλή σε τι iOS ειναι; Sent from my iPad using Insomnia
manthos626 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Είναι σε iOS 7,1.2 και πόσο κάνει μια risk
dimitris_213 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δεν ειναι ακριβή απο eBay κοστίζει γύρω στα πέντε ευρώ εάν θυμάμαι καλά κανε ένα search και θα το βρεις όσο για οδηγούς στο YouTube έχει αρκετούς και πολύ κατατοπιστικους Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα