Προς το περιεχόμενο

usb stick

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα ! την βοήθεια σας! έχω ένα usb stick  και γράφω ταινίες εκπομπές  από την tv samsung. όταν βάζω το usb sto pc μου ζητάει να κάνω διαμόρφωση αλλιώς δεν το αναγνωρίζει ξέρει κανένας κανένα τρόπο να διαβάσω το usb stick στο laptop χωρίς να χάσω αυτά που έχω γράψει ????

Δημοσ.

Και βγαζε το απο την τηλεοραση με ασφαλη καταργηση (ή οπως αλλιως το εχει).

Αυτό.

Γενικά, κάνε μια διαμόρφωση από το pc και μετά κάθε φορά που θες να το αποσυνδέσεις από τον υπολογιστή ή την τηλεόραση, να κάνεις πάντα ασφαλή κατάργηση

Δημοσ.

Αυτό.

Γενικά, κάνε μια διαμόρφωση από το pc και μετά κάθε φορά που θες να το αποσυνδέσεις από τον υπολογιστή ή την τηλεόραση, να κάνεις πάντα ασφαλή κατάργηση

πάντα κάνω ασφαλή κατάργηση και από το pc και από την tv ! 

Δημοσ.

Κάνε μια ανάκτηση τα αρχεία σου με το recuva και μετά κανε το format

ούτε με αυτό κατάφερα τίποτα :/  δούλεψα και το 7-Data Recovery Suite και HDD Recovery Pro και δεν μου εμφάνισε αυτά που θέλω. 

Δημοσ.

πάντα κάνω ασφαλή κατάργηση και από το pc και από την tv ! 

Σε windows pc, μαμά ρυθμίσεις δεν παίζει κάποιο ρόλο η ασφαλής κατάργηση usb.

Αν έχουν τελειώσει cut/copy/paste το ίδιο του κάνει για το flashάκι.

Αν δεν μπορεί κάποιο πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων να δει τα αρχεία σου,

ή να φτιάξει file system, μπορεί πολύ απλά να τελειώσανε τα read/writes στο flashάκι.

/sc

Δημοσ.

τελικά κατάφερα και το άνοιξα με live linux αλλά μου τα εμφανίζει με μορφή srf  κάποιο πρόγραμμα να το τρέξω το αρχείο αυτό ??? 

Δημοσ.

στην τηλεόραση σου παίζουν τα αρχεία; αν ναι τότε ίσως έχουν κάποια μορφής κλειδώματος όπως πχ έχουν οι αποκωδικοποιητές της crypto που όταν γράφεις ένα πρόγραμμα αυτό παίζει μόνο στον crypto και όχι στο pc.

Δημοσ.

ναι στην τν παίζουν οκ ! δεν υπάρχει τρόπος να τα δω στο laptop ???

Δημοσ.

μπήκα από linux τα αποθήκευσα σε σκληρό ! τα προγράμματα που έχω στα win7 vlc, mpc, windows player δεν τα ανοίγουν . κάποιο πρόγραμμα που να ανοίγει srf η το codec ???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...