Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 καλησπέρα ! την βοήθεια σας! έχω ένα usb stick και γράφω ταινίες εκπομπές από την tv samsung. όταν βάζω το usb sto pc μου ζητάει να κάνω διαμόρφωση αλλιώς δεν το αναγνωρίζει ξέρει κανένας κανένα τρόπο να διαβάσω το usb stick στο laptop χωρίς να χάσω αυτά που έχω γράψει ????
SPANK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Κάνε μια ανάκτηση τα αρχεία σου με το recuva και μετά κανε το format
jim_p Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Και βγαζε το απο την τηλεοραση με ασφαλη καταργηση (ή οπως αλλιως το εχει). 1
arc Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Και βγαζε το απο την τηλεοραση με ασφαλη καταργηση (ή οπως αλλιως το εχει). Αυτό. Γενικά, κάνε μια διαμόρφωση από το pc και μετά κάθε φορά που θες να το αποσυνδέσεις από τον υπολογιστή ή την τηλεόραση, να κάνεις πάντα ασφαλή κατάργηση
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Αυτό. Γενικά, κάνε μια διαμόρφωση από το pc και μετά κάθε φορά που θες να το αποσυνδέσεις από τον υπολογιστή ή την τηλεόραση, να κάνεις πάντα ασφαλή κατάργηση πάντα κάνω ασφαλή κατάργηση και από το pc και από την tv !
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Κάνε μια ανάκτηση τα αρχεία σου με το recuva και μετά κανε το format ούτε με αυτό κατάφερα τίποτα :/ δούλεψα και το 7-Data Recovery Suite και HDD Recovery Pro και δεν μου εμφάνισε αυτά που θέλω.
madsc Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 πάντα κάνω ασφαλή κατάργηση και από το pc και από την tv ! Σε windows pc, μαμά ρυθμίσεις δεν παίζει κάποιο ρόλο η ασφαλής κατάργηση usb. Αν έχουν τελειώσει cut/copy/paste το ίδιο του κάνει για το flashάκι. Αν δεν μπορεί κάποιο πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων να δει τα αρχεία σου, ή να φτιάξει file system, μπορεί πολύ απλά να τελειώσανε τα read/writes στο flashάκι. /sc
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 τελικά κατάφερα και το άνοιξα με live linux αλλά μου τα εμφανίζει με μορφή srf κάποιο πρόγραμμα να το τρέξω το αρχείο αυτό ???
CMD Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 στην τηλεόραση σου παίζουν τα αρχεία; αν ναι τότε ίσως έχουν κάποια μορφής κλειδώματος όπως πχ έχουν οι αποκωδικοποιητές της crypto που όταν γράφεις ένα πρόγραμμα αυτό παίζει μόνο στον crypto και όχι στο pc.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 ναι στην τν παίζουν οκ ! δεν υπάρχει τρόπος να τα δω στο laptop ???
madsc Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Πρέπει να εγκαταστήσεις στο laptop τους codecs για το αρχείο που πας να ανοίξεις. /sc
SPANK Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Στο laptop δεν μπορείς να τα δείς καν τα αρχεία ή απλα δεν μπορείς να τα παίξεις ?
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 μπήκα από linux τα αποθήκευσα σε σκληρό ! τα προγράμματα που έχω στα win7 vlc, mpc, windows player δεν τα ανοίγουν . κάποιο πρόγραμμα που να ανοίγει srf η το codec ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα