dj chris Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Γεια σας παιδιά ακουστε τι πρόβλημα εχω....εχω ενα desktop με Windows xp πανω το οποιο τωρα τελευταία οταν το ανοιγω μετα απο λιγα λεπτα κλεινει μόνο του...γνωρίζετε τι μπορει να φταιει..???
Chris92 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα πολυ πιθανον να σβηνει λογο υπερθερμανσης οποτε κατεβασε το hwmonitor και αν μπορεις ανεβασε ενα screenshot του προγραμματος μετα απο καποια λεπτα χρησης του υπολογιστη.Το προγραμμα που αναφερω θα μας δειξει την θερμοκρασιες λειτουργιας του υπολογιστη σου
meletis_m Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Συμφωνώ με τον Chris92.To έχεις καθαρίσει πότε απο σκόνες?
dj chris Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 ενταξει.. !!! ναι το εχω και μαλιστα προσφατα του αλλαξα και παστα στον επεξεργαστη..!!!! θα δοκιμασω το πραγραμμα και θα σας πω....
Rod@X Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 ενταξει.. !!! ναι το εχω και μαλιστα προσφατα του αλλαξα και παστα στον επεξεργαστη..!!!! θα δοκιμασω το πραγραμμα και θα σας πω.... Δεν τσεκάρεις πρώτα αν κούμπωσε σωστά η ψυκτρα?
Rod@X Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 θα το τσεκαρω και αυτο ...και ενημέρωσε μας τι ηταν τελικα, να μαθαίνουμε και μεις!
dj chris Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Ναι παιδια...συγγνωμη για την καθυστέρηση. ..αλλα ο υπολογιστής ειναι ενος φίλου και δεν τον εχω τσεκαρει ακόμη. ...θα σας πω ομως
dj chris Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 ακουστε παιδια...τελικα ο φιλος βιαζοταν και το πηγε σε τεχνικο...του ειπαν πως κατι ειχε κουνηθει...δεν μου ειπε συγκεκριμενα τι ακριβως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα