Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες θα ήθελα τη γνώμη σας γι αυτούς τους 2 ssd. Ξέρω ότι είναι καλοί και οι δύο απλά ο μόνος ενδοιασμός μου ως προς τον Sandisk είναι ότι έχει TLC controller, όπως και ο Samsung 840 Evo. Και σκέφτομαι αν θα παρουσιάσει το ίδιο γνωστό πρόβλημα με τους Evo;

Δημοσ.

ως παθων απο τον 840 οπου μετα το restoration παλι επεσε η αποδοση αλλα ελαχιστα δε ξαναπαω σε tlc..προσωπικα θα περιμενω  crusial mx 200 ..αν βιαζεσαι διαλεξε κατι σε mlc..

Δημοσ.

Δεν φταίει η TLC μνήμη που έχει ο evo.

έχω τον απλό 840 120 gb (όχι pro) και δεν παρουσιάζει τα προβλήματα του evo.

Όσο για τους 2 ssd o 550 είναι ο κορυφαίος της crucial ενώ ο κορυφαίος της sandisk είναι ο extreme όχι ο ultra 2.

Δημοσ.

Μάλιστα..αλλά απ' ότι άκουσα και οι Crucial παρουσίασαν τα θεματάκια τους. Κάτι για μη-αναγνώριση απ' το σύστημα και ότι πρέπει να τον αποσυνδέσεις και να τον ξανασυνδέσεις για να τον δούνε τα bios. Για τον sandisk δεν έχω ακούσει κάτι ακόμα, τον έχει και έναν φιλαράκι εδώ και κανά τρίμηνο, έτρεξε το hd tach και το γράφημα είναι ευθεία.

Δημοσ.

Γιατί δε κοιτάς τον extreme 120 sandisk me 5 χρόνια εγγύηση με λίγα ευρώ παραπάνω; Είναι η κορυφαία της σειρά (στον 240 gb δίνει 10 χρόνια) εγγύηση και νομίζω είναι πιο οικονομικό στην κατανάλωση ενέργειας. Κάπου στα 85 ευρω 0 120 πριν λίγες μέρες (e-shop).

Δημοσ.

Δεν είναι για μένα, είναι για ένα φιλαράκι. Θέλει 250gb περίπου στα 100 ευρώ οπότε του πρότεινα αυτούς τους δύο. Απλά ξέρω τι παίζει γενικά με τον TLC controller στους άλλους ssd εκτός του Evo.

Δημοσ.

Ο Μ550 εχει το θεμα που λες,τον "χανει" ο υπολογιστης,το ιδιο προβλημα ειχαν και οι Μ4.Το TLC/MLC αναφερεται στο ειδος της nand που εχει ο καθε δισκος,ασχετο με τον controller.Ο 840 EVO εχει θεμα με τον controller και οχι επειδη ειναι TLC.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...