Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω :

ASROCK 870 Exreme 3

AMD ATHLON II X4 640

NVIDIA GEFORCE GT 240

4GB RAM 

Αν αλλάξω την κάρτα γραφικών θα μπορώ να παίξω καινούρια Games η θα πρέπει να αλλάξω και κάτι ακόμα ?

Όσο για το κουτί μπορώ να πάρω ότι  θέλω η υπάρχουν συγκεκριμένες διαστάσεις ανάλογα με την μητρική ?

• Like 1
Δημοσ.

εχω :

ASROCK 870 Exreme 3

AMD ATHLON II X4 640

NVIDIA GEFORCE GT 240

4GB RAM 

Αν αλλάξω την κάρτα γραφικών θα μπορώ να παίξω καινούρια Games η θα πρέπει να αλλάξω και κάτι ακόμα ?

Όσο για το κουτί μπορώ να πάρω ότι  θέλω η υπάρχουν συγκεκριμένες διαστάσεις ανάλογα με την μητρική ?

"καινούρια Games"???

με τον τρέχων cpu δεν θα μπορείς , εκτός αν θες να παίζεις BF τότε ο cpu θα αντέξει άλλα άμα σκέφτεστε να αλλάξετε και τον cpu όπως βλέπω στην μητρική μπορεις να βάλεις και Phenom II X6 σειρά που είναι θηρία , πάρε κάτι σε AMD Phenom II X6 1090T Black Edition

και κάρτα γραφικών θα χρειαστείς σε επίπεδο R9 270+(και άνω) , επίσης +4GB RAM.

πες μας λίγο και το τροφοδοτικό γιατί ενδεχόμενος θα χρειαστείς καινούριο.

επιπλέον πες μας budget,ανάλυση και τι τύπου παιχνίδια θες να παίζεις.

ότι θέλεις άπλα να είναι ATX όπως είναι η μητρική.

• Like 1
Δημοσ.

εχω :

ASROCK 870 Exreme 3

AMD ATHLON II X4 640

NVIDIA GEFORCE GT 240

4GB RAM 

Ειναι rev 3? Αν ναι παίρνει και FX

Δημοσ.

rev?

Ειναι rev 3? Αν ναι παίρνει και FX

rev?

"καινούρια Games"???

με τον τρέχων cpu δεν θα μπορείς , εκτός αν θες να παίζεις BF τότε ο cpu θα αντέξει άλλα άμα σκέφτεστε να αλλάξετε και τον cpu όπως βλέπω στην μητρική μπορεις να βάλεις και Phenom II X6 σειρά που είναι θηρία , πάρε κάτι σε AMD Phenom II X6 1090T Black Edition

και κάρτα γραφικών θα χρειαστείς σε επίπεδο R9 270+(και άνω) , επίσης +4GB RAM.

πες μας λίγο και το τροφοδοτικό γιατί ενδεχόμενος θα χρειαστείς καινούριο.

επιπλέον πες μας budget,ανάλυση και τι τύπου παιχνίδια θες να παίζεις.

ότι θέλεις άπλα να είναι ATX όπως είναι η μητρική.

για WoW και για κανα battlefield θελω.... και για το κουτι Midi Tower καλο ειναι??

Δημοσ.

Για WoW και αυτο που εχεις καλο ειναι! Τωρα για το τελευταιο BF θα πας σε FX μαλλον και μετα αλλαζεις καρτα. Το Midi tower που ρωτας και ξανα ρωτας δεν σημαινει τιποτα! Κατηγορια κουτιων ειναι! Ολες οι μητρικες η το 99% τουλαχιστον χωραει σε midi tower, με την καρτα μπορει να εχεις προβλημα μονο κατι που δεν συμβαινει εδω.
Αυτα που σου προτεινε ο Giorgos65ert θα σε βολεψουν αν και δεν μας ειπες ποσα λεφτα θες να δωσεις! Πες και τι τροφοδοτικό εχεις να δουμε αν θα χρειαστει αλλαγη αν και δυσκολα.

GPU: http://www.e-shop.gr/asus-r9-270-r9270-dc2oc-2gd5-2gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.513644
 CPU: http://www.e-shop.gr/amd-fx-6300-35ghz-6-core-box-p-PER.559644η αυτον που σου ειπε ο Giorgos65ert
Κουτι: http://www.e-shop.gr/raijintek-arcadia-midi-tower-black-p-PER.813212
για Ram πρεπει να μας πεις ακριβως μοντελο για να σου προτεινουμε παρομοιο.

Αυτα.

Δημοσ.

για WoW και για κανα battlefield θελω.... και για το κουτι Midi Tower καλο ειναι??

AMD Phenom II X6 1090T Black Edition και μια R9 270 σε 1080p θα παίζεις ultra settings και σε mp και sp gameplay.(και τα δυο παιχνίδια.)

κουτί ναι ένα midi tower είναι υπεραρκετό , κοίτα και στην απάντηση του alkerath πιο πάνω για τα κουτιά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...