Προς το περιεχόμενο

Nokia 1320

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,μια γρηγορη ερωτηση.Πειτε μου κατα ποσο αξιζει 150ε μεταχειρισμενο με 3 μηνες χρησης?Υπαρχει ακομα η εγγυηση για 9 μηνες.
Εχετε να προτεινετε κατι αλλο?
Αξιζει?

Δημοσ.

24μηνες εγγυηση εχουν τα κινητα της Nokia οχι 12,δεν ειναι Apple :P.Το αν αξιζει ειναι καθαρα αν θες Phablet κινητο και το λεω σαν πρωην χρηστης 1520. Βεβαια το 1520 ειχε τουμπανα Specs κυριως για την αναλυση οθονης,το 1320 με αυτη την αναλυση δεν ειναι οτι το καλυτερο.Θα ελεγα καλυτερα να κοιταζες σε Used G2 για τα χρηματα που διαθετεις που και Full Hd οθονη εχει,και μεγαλη μπαταρια.

Δημοσ.

Απο σποντα τελειως επεσε αυτη η προσφορα στα χερια μου.Εγω ψαχνω ενα κινητο γυρω στα 5 inch οθονη αλλα δεν με χαλαει και 6,το επιασα στα χερια μου.Θελω ενα κινητο που να μην κολλησει για τα 2 χρονια λοιπον που εχει εγγυηση(ακομα καλυτερα),να παιζω τα games μου,οχι τρελα πραγματα.Ειμαι φοιτητης οποτε το χρησιμοποιω 24/7 ασταματητα απο facebook,διαβασμα pdf μεχρι selfie kai video,αλλα απο οτι βλεπω δεν εχει μεγαλες δυνατοτητες σε καμερα μπρος-πισω,ειναι απλα καλο.
Κανονικα το εχει σε αγγελια στα 180ε και την ειδα και απλα επειδη ετυχε να ειμαι διπλα του μου το δινει 150ε.Εψαξα και παρομοιες αγγελιες,δεν το βρηκα στα 150ε και αν το βρηκα ηταν με 6μηνες+ χρηση.

Το μονο που με κραταει πισω ειναι το 1gb ram.Ti γνωμη εχετε?

Δημοσ.

Το 1 ραμ μην σε απασχολεί, το λειτουργικό τρέχει σφαίρα ακόμα και με χαμηλότερες προδιαγραφές. Κατά τα άλλα συμφωνώ με τον πιο πάνω

Δημοσ.

Σου ειπα δες για Lg g2. Παρολο που τα Windows phone δεν εχουν το γνωστο Lag των Android χαμηλου Budget,το 1320 δεν εχει ουτε καλη μπαταρια ουτε καλη αναλυση οθονης για τις ιντσες του.Εκτως αν μπορεις να ανεβεις και να αγορασεις το Lumia 930 που πουλανε πολλοι απο προσφορα του Γερμανου στα 250 με 270 αλλα ειναι παραπανω απο αυτα που διαθετεις.Για μενα κοιτα σε G2 με καλη εγγυηση εχει ολα οσα θες και specs πολυ δυνατα για να σου κρατησει.

Δημοσ.

Κοιταζα για το lg g2 οσο περιμενα τις απαντησεις.Δεν βρισκω ουτε ενα στα 150ε και 150ε ειναι το ανωτερο που μπορω να δωσω.Θα πηγαινα για το Lumia 535 στα 120ε περιπου που το βρηκα καινουργιο βεβαια αλλα νομιζω αυτο μου κανει καλυτερα,εχει καλυτερα specs νομιζω.Επισης ειναι μονο 3 μηνες μεταχειρισμενο.lg g2 μεταχειρισμενο 3 μηνες δεν θα βρω νομιζω και αν βρω θα εχει πανω απο 180ε.
Και απο οτι ειδα εχει μια χαρα μπαταρια στα 340 ενω το lg στα 3000.Τοσο μεγαλη διαφορα εχουν?

Δημοσ.

Βασικα σε αυτο εχεις δικιο.Νομιζα οτι η μπαταρια του 1320 ηταν μικροτερη αλλα απο οτι φενεται βαλανε την ιδια μπαταρια που φοραει και το 1520 η οποια ειναι παρα πολυ καλη. Αν μπορεις να δωσεις μεχρι 150 ευρω και οχι παραπανω τοτε κοιτας μονο σε 1320,Moto G με λιγα παραπανω και σε 735 αν θες πιο μικρο μεγεθος.Καθαρα με το τι ζητας(λειτουργικο και ιντσες )κανεις και την αναλογη αγορα.

Να πω μονο οτι με βαση την τελευταια ανακοινωση της Ms ολες οι συσκευες που φορανε Windows 8 θα παρουν και την επομενη αναβαθμιση σε Windows 10 και τελος οπως ειπα η εγγυηση που εχουν τα κινητα Nokia ειναι κανονικα 2 χρονια.

Δημοσ.

Ναι εχεις δικιο σε αυτο.Το ακουσα και γω για τα windows 10.Στα 150ε λοιπον θεωρεις οτι αξιζει?Value for money που λεμε?

Το denim update τι ειναι?

Δημοσ.

Ειναι η πιο προσφατη αναβαθμιση των Windows Phones που εχει βγει,κατι σαν το Android 4.4 εν πραγμα πριν παει σε 5.0.

Στα 150ευρω αν θες κινητο phablet(καθως αλλους μονο και μονο η μεγαλη οθονη τους αποτρεπει απο την αγορα κινητου)ειναι το μονο κινητο και μια καλη αγορα.Αλλωστε μιας και δεν κοστιζει πολλα χρηματα μεχρι να τελειωσει και η εγγυηση του θα τα εχει βγαλει τα χρηματα του πιστευω.Παρολα αυτα θα προτεινα να δοκιμαζες και το 735 και το 1320 απο κοντα να δεις ποιο σε βολευει περισσοτερο και να κοιταξεις και καποιο review για καλυτερο κινητο πχ στα 200ευρω.

Δημοσ.

Τα application των wp εχουν διαφορες απο αυτα των android?
Οποιοες εφαρμογες ειχα σε android θα εχω και στο 1320?
Συνδεση με pc μπορω να κανω?
Android vs Wp?

Δημοσ.

Τα application των wp εχουν διαφορες απο αυτα των android?

Οποιοες εφαρμογες ειχα σε android θα εχω και στο 1320?

Συνδεση με pc μπορω να κανω?

Android vs Wp?

http://www.windowsphone.com/en-us/store/featured-apps

Εδω μπορεις να δεις με μια ματια τι εφαρμογες εχει το store των WP.

Συνδεση με τον υπολογιστη γινεται πανευκολα , Plug and play αμα εχεις Windows.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...