Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά μια ερώτηση να κάνω για ένα κουτί που θέλω να φτιάξω, έχω καταλήξει σε μητρική την gigabyte ga 78 lmt και  επεξεργαστή τον AMD FX 4300 3.8ghz τροφοδοτικό corsair cx430, τραβαει ο επεξεργαστης με αυτην την μητρική? Και κατι άλλο στο site της gigabyte εκει που προτείνει ram προτεινει 8gb και καμια των 4gb, εγω θα προτιμουσα κατι σε 4 λογω οικονομιας και γιατι δε χρειαζομαι τοσο μεγαλη μνημη, αν παρω καποια μνημη στα 1333Mhz ddr3 δε θα παιζει? 

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά μια ερώτηση να κάνω για ένα κουτί που θέλω να φτιάξω, έχω καταλήξει σε μητρική την gigabyte ga 78 lmt και  επεξεργαστή τον AMD FX 4300 3.8ghz τροφοδοτικό corsair cx430, τραβαει ο επεξεργαστης με αυτην την μητρική? Και κατι άλλο στο site της gigabyte εκει που προτείνει ram προτεινει 8gb και καμια των 4gb, εγω θα προτιμουσα κατι σε 4 λογω οικονομιας και γιατι δε χρειαζομαι τοσο μεγαλη μνημη, αν παρω καποια μνημη στα 1333Mhz ddr3 δε θα παιζει? 

δεν αξίζει να πας σε 4300 ενώ με λίγα παραπάνω πας σε 6300, ναι τώρα θα μου πεις ναι ώμος άμα δόσεις λίγα παραπάνω πας σε 8320 και πάει λέγοντας , okey... , πάνε σε athlon x4 860k με τους καινούριους streamcollers πυρήνες του και της φθηνές μητρικές.

άλλα άμα έχεις σαν σκεπτικό να πάρεις 4300 και στο μέλλον 6300+ τότε πάλη λάθος κάνεις γιατί πρέπει να πάρεις καλή μητρική για τους FX 6300+ 4+1 και πανω (προτιμώμενο 8+1,8+2) για καλύτερο ρεύμα στον cpu.

Με τα 1333mhz δεν θα δεις διάφορες με μια 1600 εκτός τα 1fps.(άλλα καλύτερα 1600mhz γιατί ένα ευρό παραπάνω κάνουν σίγα :D

.)

επίσης κανε την φόρμα για να καταλάβουμε το σύστημα γιατί προσδιορίζετε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...