Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον το budget ανεβηκε στα 6500.Τοσα εχω κασερι που λενε για παζαρια κτλ.Εχω ερωτα με το bmw 116,αλλα μαρεσει και το gtc

Έχε υπόψη σου ότι το 116 έχει περιορισμένους χώρους πίσω, δηλαδή μεγαλόσωμος ενήλικας κάθεται με δυσκολία και δεν το συζητάμε καν για 3 ενήλικες πίσω. Δεν ξέρω ποιες είναι οι ανάγκες σου, αλλά καλύτερα να το δεις κι από κοντά.

Δημοσ.

Το εχω το 116...

Ειναι καλο αλλα εχει τα αρνητικά του. Οι χώροι πίσω ειναι μέτριοι αλλα όχι μικροί. Κοινώς γομάρι 1.90-120 κιλά δε θα χωράει πράγματι.

Ανάλογα με το μοντέλο βγάζει κάποιες χαζοζημιες. Με 6500 που εχεις πας για μοντέλο μεταξυ 2005-2007 το οποίο φοράει τη μοτέρ της Ε46 και δεν βγάζει προβλήματα!!

Τα Σερβίς ειναι σε φυσιολογικό κόστος (αντίστοιχα με τα υπόλοιπα γερμανικά) ενώ έξω απο την αντιπροσωπεία μπορεις να τα κανεις εξευτελιστικά φθηνά όσο θα έκανες ενα οποιοδήποτε αμάξι.

Αν σου βγάλει κάποια ζημιά εκεί ειναι πράγματι θέμα γιατί ειναι ακριβά τα ανταλλακτικά του αλλα ξαναλέω τα παλιά μοτέρ (με τα 115 άλογα) δε βγάζουν πρόβλημα.

Στα αρνητικά του επίσης οτι φοράει run flat ελαστικά (για εμένα βέβαια ειναι θετικό) που ειναι ακριβοτερα και πιο σκληρά.

Θετικά εχει πολλα όπως το οτι ειναι αρκετά σβέλτο και πατάει σαν τρένο πάνω στο δρόμο. Επίσης εχει πολυ ανθεκτική και ποιοτική κατασκευή και ειναι γενικά αθόρυβο ενώ εχει και πολλα συστήματά ασφαλείας που δύσκολα βρίσκεις σε αυτοκίνητα άλλων εταιρειών (πχ το δικό μου εχει αν θυμάμαι καλά 11 ή 12 αερόσακους).

αν εχεις δει κάποιο στείλε να σου πω τη γνώμη μου

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 3.Τι να παρω ,Αυτη την εβδομαδα θελω να το αγορασω γιατι δεν εχω να κανω την δουλεια μου.Εμφανισιακα μαρεσει το mito ,αλλα εχω ακουσει...

Golf 1.4  140 hp turbo 2008 - vs Mito 155 hp turbo 1,4 2008 vs Bmw 116   122 hp 1600 cc 2006 .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...