Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Στο παραπανω προγραμμα εχω στο site manager αποθυκευσει ορισμενες ftp αλλα δεν μπορω να δω το pasword για να την ftp που θελω να μεταφερω σε αλλο pc.Το εμφανιζει με ******. Υπαρχει τροπος να δω το pasword που θελω?Ευχαριστω πολυ.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Ψάξε για το passthief.exe Δεν θυμάμαι αν λειτουργεί σε όλα τα λειτουργικά... Κάτι παρόμοιο θα βρεις σε αναζήτηση (masked passwords viewers)
creat0r Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Iparxei eidiko prog gia to flashFXP steile mou PM...
Dvs Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 deFXP_v1.0 edo: hxxp://briefcase.pathfinder.gr/view/FreeProgs4
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Τωρα δεν ειμαι πια στη δουλεια οποτε απο Δευτερα οτι γινει φιλοι μου.Σας ευχαριστω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Ειχα στειλει με email απο τη δουλεια στο σπιτι κατι αρχεια απο τον φακελο εγκαταστασης του FlashFXP.Με αυτα αντικατεστησα τα υπαρχοντα ομοια εδω και ολα ειναι ΟΚ τωρα....Αλχειμικη μεθοδος αλλα επιασε!!!!
mentor Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Ειχα στειλει με email απο τη δουλεια στο σπιτι κατι αρχεια απο τον φακελο εγκαταστασης του FlashFXP.Με αυτα αντικατεστησα τα υπαρχοντα ομοια εδω και ολα ειναι ΟΚ τωρα....Αλχειμικη μεθοδος αλλα επιασε!!!! Αυτό θα σου πρότεινα κι εγώ Γιάννη, αλλά με πρόλαβες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.