Bilbo1 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) καλησπερα σε ολους επαιζα guild wars και τρεχει σε αρκετα χαμηλα fps (σε πολεις πεφτει μεχρι και στα 10fps) με ολα τα settings στο minimum παει στα 20 δεν ξερω εαν φταει η καρτα γραφικων η κατι αλλο αλλα θελω να ρωτησω για το link width στο hwinfo και το cpu-z βλεπω τα εξης ειναι φυσιολογικο αυτο? γιατι δεν τρεχει σε x16 ενω υποτιθεται ειναι το max supported? εχει να κανει αυτο με τα χαμηλα frames η ειναι ασχετο? το συστημα αποτελειται απο τα εξης core i5 750 radeon hd7770 (omega drivers) foxconn p55MX 4 GB ram αναλυση 1680χ1050 ευχαριστω εκ των προτερων Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2015 από Bilbo1
KnightRider Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Κατι μου λεει οτι ενδεχεται η μητρικη σου να ειναι pci express x16 v1.0 ,δοκιμασε να κατεβασεις το GPU-Z και να κανεις screenshot
Bilbo1 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) ok, το ετρεξα οταν τρεξω το pci render test γινεται εαν αποσυνδεσω την τηλεοραση που εχω συνδεδμενη μη hdmi, λεει τρεχει σε x4 edit: και τωρα που την ξανασυνεδεσα, παλι στο x4 εχει κολλησει Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2015 από Bilbo1
Ailuros Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Πανω απο ενα πολυμεσο σε spoiler παρακαλω.
EddieObscurant Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 to bandwidth στο pcie 2.0 x4 ειναι το ίδιο με το pcie 1.1 x8 οποτε μπορει απλα να μπερδευεται το gpu-z αν και δεν το νομιζω. Δες μήπως υπαρχει καμια ρυθμιση στο bios. Ωστοσο θα πρεπε να ναι pcie 2.0 x16 εκτός αν έχεις και άλλη κάρτα στην pcie x4 θυρα που έχεις κάτω απο την καρτα γραφικών και μοιραζει τα lanes (αν και παλι θα πρεπε να ναι pcie 2.0 x8) Στο προβλημα σου τωρα, κατα πασα πιθανοτητα δεν εχει σχεση με αυτό αφου ακόμα και high end καρτες, λίγο μειώνονται οι επιδόσεις τους, πόσο μάλλον η δικιά σου που ειναι mid to low end. link
Bilbo1 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 εχω μια καρτα δικτυου, η οποια ειναι ομως pci, οχι pci-e στο bios δεν βρηκα κατι σχετικο δυστυχως...
Whitefanged Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέχρι πριν κάνα χρόνο που το σταμάτησα, στις πόλεις πέφτανε πολύ τα fps. Με την 670 είχα 30άρια στα διάφορα hubs. Όταν είσαι μόνος σου έξω πόσα fps πιάνεις? Έπίσης τσέκαρε το gpu και το cpu usage.
Bilbo1 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 συμβαινει το εξης (κατ' εμε) περιεργο με το hwinfo να τρεχει εχω 30-35 στα hubs και αρκετα παραπανω εξω στα χωραφια σε best appearance settings gpu utilization 99-100% χωρις το hwifno να τρεχει, ειτε βαλω τα settings best appearance η ολα minimum και off εχω 10-20 στα hubs και 35-40 max στα χωραφια gpu utilization σε αυτη την περιπτωση δεν ξερω, αλλα δε μου μοιαζει για σωστη συμπεριφορα καρτας γραφικων
Whitefanged Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δεν νομίζω να έχει σχέση αυτό. Κάτι άλλο άλλαξε ανάμεσα στις δύο δοκιμές. Δοκίμασες ίδιο server, ίδιο hub με περίπου ίδιο κόσμο τριγύρω? Το cpu usage που βρίσκεται?
Bilbo1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 δεν ξερω, τι να πω, αυτη την εντυπωση μου εδωσε.. στο ιδιο μερος ημουν με μικρη χρονικη διαφορα και με το hwinfo ετρεχε καλυτερα το cpu usage ειναι 60-70%, καλα ειναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα