Προς το περιεχόμενο

MLS IQ TAB ATLAS αυτονομία

илья

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω αγορλασει το MLS IQ TAB ATLAS με τις επτά ίντσες οθόνη. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας η αυτονομία που μου παρέχει δεν ξεπερνά τις τρείς ώρες για να μην πώ λιγότερο.Η χρήση που του κάνω είναι συνήθως browsing και παρακολούθηση κάποιων βίντεο στο youtube.Έχω χαμηλώσει τη φωτεινότητα της οθόνης στο μισό και το φορτίζω και ξεφορτίζω όπως πρέπει. Θεωρείτε την αυτονομία φυσιολογική?

Τί μπορώ να κάνω για να βελτιώσω την κατάσταση?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Kαλώς ήρθες. Λογικά λειτουργικό σύστημα θα έχεις android?Εχεις εγκαταστήσει πρόσφατα κάποια εφαρμογή. Πιθανόν η εφαρμογή να σου καταναλώνει μπαταρία .Εγκατάστησε απο το Play store την εφαρμογή GSam Battery Monitor και παρακολούθησε το. Πόσο καιρό το έχεις το tablet?

Το εγκατεστησα και θα το παρακολουθησω.Το εχω ενα μήνα αλλα αυτό μου το κανει από την πρώτη μέρα.Ευχαριστώ.

Μήπως είναι ελαττωματική η μπαταρία. :(  Επειδή και έγω tablet (asus) η αυτονομία κρατάει περίπου 8 με 10 ώρες.Εννοείται οτι έχω σε χαμηλό επίπεδο την φωτεινότητα και κλείνω όταν δεν χρειάζομαι το wifi.Είναι το μοντέλο με τη 3g έκδοση?Επικοινώνησε με την MLS.Παρακολούθησε το και περιμένω απάντηση

Eπικοινώνησα με την εταιρεία στη Θεσσαλονίκη και μου είπαν οτι είναι φυσιολογικό!!!.Εχω τη φωτεινότητα στο 40 %.Όχι δεν είναι η 3 g έκδοση.Η μπαταρία άραγε μπορεί να αλλαχθεί και να μπεί μεγαλύτερη?Άστε που και ο φορτιστής μου κάνει κόλπα,πρέπει να το τοποθετήσω στην κατάλληλη θέση, αλλιώς δεν φορτίζει.Παρόλο που είναι επώνυμο φαίνεται πως έκανα κακή επιλογή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...