Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια.

Θελω την βοηθεια σας.Εχω το λαπτοπ eMachines E527 με επεξεργαση intel celeron 900,ram 2gb.Λειτουργικο win 7.

Το λαπτοπ σερνεται.Εχω την εντυπωση οτι ο δισκος του ειναι πολυ αργος γιαυτο και κανει πολυ ωρα να φορτωσει.Δεν εχει θεμα απο ιους η βαρια προγραμματα να βαραινουν το μπουταρισμα.

Αν βαλω δισκο ssd θα δω αποτελεσμα? O επεξεργαστης του σηκωνει δουλεια απλης χρησης? Σερφαρισμα, skype,Facebook,youtube?τετοια χρηση θα γινει στο λαπτοπ.

Δημοσ.

Ενοείται πως με τον ssd θα ειναι πολύ καλύτερα τα πράγματα οσο για τα υπόλοιπα specs για απλή χρήση ειναι μια χαρά , βάλε ομως λίγο το hdsentinel να δούμε την υγεία του δίσκου , τι windows έχεις ?

• 3 μήνες μετά...
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια ξεθαβω το θεμα για να ρωτησω κατι.Σε ενα αλλο παλιο λαπτοπ που εχω Fujitsu Siemens Amilo Li 1705, εβαλα τον evo 850 αλλα το bios δεν τον βλεπει.Το λαπτοπ εχει το τελευταιο bios που δινει η εταιρια.Ο δισκος σιγουρα δεν φταιει.Τον δοκιμασα στο σταθερο μου και δουλευει μια χαρα.Εβγαλα απο τον υπολογιστη τον αλλο μου ιδιο ssd και ουτε αυτον βλεπει το λαπτοπ.

Τι μπορει να συμβαινει?

Δημοσ.

Αφού δεν βλέπει κανέναν απο τους 2 ssd το bios τοτε απλα δεν υπάρχει bios που να υποστηρίζει ssd λόγω του οτι το μηχάνημα ειναι αρκετά παλιό

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...