warden Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα, Πριν από λίγες μέρες νοίκιασα καινούργιο σπίτι με την κοπέλα μου και έκανα και αίτηση για adsl Forthnet 24. Ρώτησα στα γύρω σπίτια για το ίντερνετ στην περιοχή και γενικά μου είπανε ότι έχει προβλήματα και μέσο όρο ταχύτητας 6-8. Επειδή το ίντερνετ για εμένα είναι πολύ σημαντικό καθώς είναι η δουλειά μου ( τεχνικός Η/Υ),η διασκέδασή μου και η επικοινωνία μου θέλω να πάρω ένα router ώστε να ξέρω ότι από αυτό τουλάχιστον θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Οι απαιτήσεις μου είναι 1. Αξιόπιστη σύνδεση χωρίς αποσυνδέσεις και προβλήματα των απλών router. 2. Αξιόπιστο γρήγορο wifi χωρίς να με ενοχλεί η εμβέλεια καθώς θα καλύπτει ένα διαμέρισμα. Σε αυτό θα συνδεθούν Smart Tv, Tablet,Laptop έως και για gaming . 3. Υποστήριξη Vdsl για μελλοντική χρήση. Διαβάζω πολλά καλά λόγια για τα Draytek . Είναι τόσο καλά ; Κάνουν για τις απαιτήσεις μου; Ποια άλλα μοντέλα έχετε να προτείνετε; Το budget μου είναι έως 200 ευρώ το πολύ.
poulinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 draytek 2760 delight. απο την forthnet Θα σου δωσουν ενα technicolor 5136v2 το οποιο ειναι ενα ωραιο νορμαλ ρουτερακι χωρις κατι το τρελο πανω του.απλα ειναι αρκετα stable.
warden Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Το delight δεν το βρίσκω να το αναφέρει κανένα μαγαζί. Είναι το ίδιο με το draytek 2760n που βρίσκω παντού η έχει διαφορά ;
poulinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 http://www.msystems.gr/index.php?category=1814&product=18099 to delight παιζει με drayos ενω το απλο ειναι με linux.το linux μπορει να γινει delight αν και θα ηταν καλυτερο να παρεις το delight.αυτο μπορεις να το ρωτησεις και στο μαγαζι.εδω πχ λεει οτι ειναι αναβαθμισμενο.λογικα εννοει οτι ειναι το delight.γιατι να τα ανοιγουν για να αλλαξουν το firmware δεν μου στεκει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα