frozex Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Χαιρετώ, εδώ και λίγο καιρό ένας ξαδερφός μου αγόρασε ένα tablet από το aliexpress το οποίο υποτίθεται πως ήταν προσφορά, αλλά τελικά μάλλον ήταν ένα ψέμα. Να μην τα πολυλογώ παράγγειλε ένα tablet του οποίου το μοντέλο με διαφεύγει αλλά θυμάμαι πως είναι της Samsung, το tablet τελικά ήταν ένα πολύ παλιότερο μοντέλο από αυτό που παράγγειλε αλλά ροοταρισμένο ώστε να αγγίξει τα χαρακτηριστικά του άλλου. Τώρα το tablet έχει δύο θέματα, το ένα είναι πως ενώ δείχνει πως έχει RAM 2GB ο ξάδερφος μου μπορεί να κάνει εγκατάσταση εφαρμογών μέχρι 0.9GB. To άλλο θέμα είναι πως από την πρώτη μέρα που το αγόρασε είχε στην μέση της οθόνης δύο κάθετες γραμμές. Έχετε να προτείνετε τίποτα πάνω σε αυτά; ΥΓ: ο χρήστης από το aliexpress που του πούλησε το tablet δεν έχει ξαναμπεί και ούτε τον απαντάει στα μηνύματα του μέσο e-mail. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonass Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Τι σχέση έχει η 2gb ram με τον 0.9gb αποθηκευτικό χώρο; Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2015 από tsakonass 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon Lord Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Λογικά πρόκειται για την κλασσική περίπτωση απατεώνα που πουλά ελαττωματικό προϊόν... δε νομίζω πως μπορούν να γίνουν και πολλά πράγματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brotrainer Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Ακριβώς, ωστόσο δεν έχει καμία σχέση η Ram με τον αποθηκευτικό χώρα. Καλά ρε παιδιά ΔΕ ΞΕΡΕΤΕ και αγοράζετε στην τύχη από το ΙΝΤΕΡΝΕΤ; Λοιπόν, για το χώρο μπορεί να είναι λογικό αν φοράει κανά Android 4,2-4,4 που τρώνε 4,5 Gb από το χώρα. Αν είναι για παράδειγμα το Galaxy Tab 2 7inch, είναι λογικό. Πες μας το μοντέλο και πήγαινετό σε τοπικό σέρβις (μικρό μαγαζί όχι SAMSUNG). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
procrustis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Χαιρετώ, εδώ και λίγο καιρό ένας ξαδερφός μου αγόρασε ένα tablet από το aliexpress το οποίο υποτίθεται πως ήταν προσφορά, αλλά τελικά μάλλον ήταν ένα ψέμα. Να μην τα πολυλογώ παράγγειλε ένα tablet του οποίου το μοντέλο με διαφεύγει αλλά θυμάμαι πως είναι της Samsung, το tablet τελικά ήταν ένα πολύ παλιότερο μοντέλο από αυτό που παράγγειλε αλλά ροοταρισμένο ώστε να αγγίξει τα χαρακτηριστικά του άλλου. Τώρα το tablet έχει δύο θέματα, το ένα είναι πως ενώ δείχνει πως έχει RAM 2GB ο ξάδερφος μου μπορεί να κάνει εγκατάσταση εφαρμογών μέχρι 0.9GB. To άλλο θέμα είναι πως από την πρώτη μέρα που το αγόρασε είχε στην μέση της οθόνης δύο κάθετες γραμμές. Έχετε να προτείνετε τίποτα πάνω σε αυτά; ΥΓ: ο χρήστης από το aliexpress που του πούλησε το tablet δεν έχει ξαναμπεί και ούτε τον απαντάει στα μηνύματα του μέσο e-mail. H RAM δεν παίζει ρόλο με την εγκατάσταση εφαρμογών. Οι εφαρμογές αποθηκεύονται στον εσωτερικό δίσκο. Η RAM ασχολείται με τα προσωρινά δεδομένα. Οι κάθετες γραμμές μπορεί να προέρχονται από σπασμένη οθόνη (ακόμη και αν εξωτερικά η οθόνη δεν είναι φθαρμένη). Δυστυχώς από τη μεριά που το βλέπω δεν μπορείς να κάνεις και πολλά απλά προσοχή σε επόμενες αγορές. #edit: Δεν ξέρω κατά πόσο σε συμφέρει να πας για service την οθόνη. Όσο για τον χώρο αποθήκευσης αν παίρνει sdcard θα είναι κομπλέ. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2015 από procrustis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δίκιο έχετε για την ram, έτσι μου το είπε έτσι το έγραψα, δεν το σκέφτηκα καθόλου. Τώρα όταν μπορέσω θα σας γράψω τι μοντέλο είναι και τι υποτίθεται πως είναι αλλά μάλλον είναι αυτό που είπε ο brotrainer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Λοιπόν το αληθινό μοντέλο είναι αυτό: samsung P7511 και αυτό που υποτίθεται πως είναι, είναι αυτό: 2014 New Samsung GALAXY Tab 10.1 Quad Core wifi+3G External 2G RAM 16G tablets Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα