Fuel7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα,εχω αυτο το σετ πληκτρολογίου ποντικιου απο την Logitech(Αθάνατο κοντεύει 7*8 χρονων).Δυστηχώς απο απροσεξία μου έστασα τον usb bluetooth δέκτη.Θέλω να τον αντικαταστήσω,ωστε να μήν πάει πεταμένο το combo.Πήρα στην αντιπροσωπια και με απογοήτευσαν,δεν το κάλύπτουν κάν ούτε έχουν άποπψη για τον δέκτη.Υπάρχει κανείς που να ξέρει εάν και πού πρέπει να ψαξω,για να βρώ ίδιον ή συμβατό δέκτη,ώστε να μπορέσω να δουλέψω και πάλι το σετάκι.Ευχαριστώ πολύ.
πιτόγυρος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Μια απορία που έχω. Αν ο υπολογιστής έχει bluetooth είτε ενσωματωμένο είτε τα κλασικα micro usb bluetooth δε μπορεις να κάνεις δουλειά; Όλες αυτές οι συσκευές (ποντίκια, πληκτρολόγια...) θέλουν το δικό τους usb bluetooth στικάκι;
Fuel7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Φιλε Καλημέρα,έχω υπολογιστή χωρις Bluetooth.Ειχα δοκιμάσει με τον Turbo X,και μου σύνδεε μόνο την μία συσκευη και όχι την δεύτερη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα