Προς το περιεχόμενο

iphone 6 plus η note 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ένα εργαλείο και το άλλο φιγούρα και μόστρα...

Και μόνο που έχω OTG και πενάκι.... φτάνει.....

ΝΟΤΕ 4.... και ΝΟΤΕ 3 να μου λέγανε πάλι αυτό θα διάλεξα....

P.S. Εγώ έχω το NOTE 2 και δεν το αλλάζω... Έχω καταργήσει το laptop…. Και μόνο που κατεβάζω ότι θέλω, τα περνώ με OTG σε στικάκι και τα βλέπω σε TV και κτλ. φτάνει…. Το iphone 6 είναι για απλούς χρήστες και μόστρα… Ακόμα και το LG G2 κάνει πολλά περισσότερα…

• Like 1
Δημοσ.

Το ένα εργαλείο και το άλλο φιγούρα και μόστρα...

Και μόνο που έχω OTG και πενάκι.... φτάνει.....

ΝΟΤΕ 4.... και ΝΟΤΕ 3 να μου λέγανε πάλι αυτό θα διάλεξα....

P.S. Εγώ έχω το NOTE 2 και δεν το αλλάζω... Έχω καταργήσει το laptop…. Και μόνο που κατεβάζω ότι θέλω, τα περνώ με OTG σε στικάκι και τα βλέπω σε TV και κτλ. φτάνει…. Το iphone 6 είναι για απλούς χρήστες και μόστρα… Ακόμα και το LG G2 κάνει πολλά περισσότερα…

Έχεις την εντύπωση ότι στο iOS αυτά δεν μπορείς να τα κάνεις?

• Like 1
Δημοσ.

iphone 6 plus

Τελειο design kai build quality, για βασικές λειτουργίες το ios είναι πανευκολο. (να παίρνεις τηλεφωνο, μηνυματα, μαιλ ιντερνετ viber)

Note 4

α) Περνάς ότι αρχεία θες copy paste από οποιδήποτε υπολογιστή. και παίζει τα πάντα, απο βίντεο και ήχο με ενα απλό copy paste.

β) με 30 ευρώ του βάζεις εχτρα 64γβ micro sd evo. + 32 γιγα η συσκευή πας στα 96γιγα, δεν θα χρειαστει να σβήσεις ποτε!

δ) Περνάς οποιον loader θέλεις και σου αλλάζει τα εικονίδια και τα μενού. (στην αππλε θες jailbreak)

γ) Ολοι οι φορτηστες για android είναι ίδιοι.

ε) Κανει για τηλεκοντρόλ σε τηλεόρασεις, airconditions, κτλ

ζ) αλλάζεις μπαταρία μόνος σου. μια αυθενιτκή κάνει 8-10 ευρώ στο ΕΒΑΥ

Δεν θα σου συκγρίνω cpu ram κτλ γιατί τρέχουν διαφορετικό λειτουργικό. Oπως και απο εφαρμογές υπάρχουν απειρες και στα δύο.

Το μόνο αρνητικό του note είναι η κάμερα το βράδυ, χωρίς να έχω δει συκριση με iphone 6 plus.

Εγώ έχω ΝΟΤΕ 3 και να μου δίνανε 6 plus, Δεν το ανταλλάζω! γενικά είχα μόνο iphone μέχρι και το 5 και απο τότε που το γύρησα σε android απελευθερώθηκα!!

ΝΟΤΕ 4 αν θες να κάνεις πολλά πράγματα και ευκολα χωρίς ψάξιμο.

Iphone 6 pus αν θες να δείξεις status, και αν θες να το χρησιμοποιείς για τα βασικά.

τα κάνεις. αλλά μέχρι να τα κάνεις σου έχει σπάσει τον π***τσο.

Δεν συγκρινεται το copy paste απο οποιδήποτε υπολογιστή,

με το itunes και το authorization up to 5 pc's kai sync και erase before.

• Like 3
Δημοσ.

τα κάνεις. αλλά μέχρι να τα κάνεις σου έχει σπάσει τον π***τσο.

Δεν συγκρινεται το copy paste απο οποιδήποτε υπολογιστή,

με το itunes και το authorization up to 5 pc's kai sync και erase before.

Εγώ πιστεύω ότι δεν σου σπάει τον π**τσο. Τώρα τελευταία άρχισα να το συνειδητοποιώ που απέκτησα ipad και έχω ασχοληθεί αρκετά. Συμφωνούμε απόλυτα ότι είναι περισσότερη βαβούρα μιας και απαιτεί και Jailbreak για να αποκτήσεις ελευθερίες αλλά όχι ότι δεν γίνεται. 

Είναι ανάλογα τις προτιμήσεις του καθενός. Ο άλλος μπορεί να θέλει να θυσιάσει λίγη από την ευκολία του android για να έχει λίγο περισσότερο σε build quality και app store. Ο άλλος μπορεί να θέλει ευκολία και γρηγοράδα και να μην τον νοιάζει η εμφάνιση της συσκευής.

Έχω note 3 κι εγώ εδώ και 1 χρόνο(είχα iPhone για πολλά χρόνια πριν από αυτό). Τo android στο κινητό δεν το αλλάζω, αλλά σε tablet με το iPad έχω πάθει πλάκα(κάπου εδώ να πω ότι το τάμπλετ δεν χρειάστηκε να το συνδέσω ούτε μία φορά, εκτός της πρώτης, σε iTunes).

Ξέρω ότι συμφωνούμε σε αυτά που λέμε πάνω κάτω απλώς νευριάζω όταν βλέπω κάτι τύπους πολύ απόλυτους να επιμένουν ότι το iOS είναι μόνο μούρη και τίποτα παραπάνω. Άμα δεν ψαχτείς λίγο ρε κουμπάρε μην πετάς αρλούμπες(όχι εσύ προσωπικά, τρόπος του λέγειν)!

Είναι θέμα χρήσης που κάνει ο καθένας, πόσο θέλει να ασχοληθεί και τι προτεραιότητες βάζει.

• Like 2
Δημοσ.

Να κατεβάσεις από το θείο, να κάνεις unzip υπότιτλους, να τα μεταφέρεις σε stick και να τα δεις στην tv όχι δεν το κάνεις με iPhone σκέτο.

• Like 2
Δημοσ.

Σε λίγο θα μας πείτε ότι το iOS είναι open όπως το android....  έλεος...

Είπαμε.... το NOTE 4 (και άλλα android κινητά) κάνει πολλά περισσότερα από το iphone 6, πολύ πιο εύκολα, δεν μπλέκεις με iTune κτλ.... είναι εργαλείο.... εδώ μιλάμε για ένα απλό copy & paste... μην πούμε και για τα άλλα...

• Like 2
Δημοσ.

Να κατεβάσεις από το θείο, να κάνεις unzip υπότιτλους, να τα μεταφέρεις σε stick και να τα δεις στην tv όχι δεν το κάνεις με iPhone σκέτο.

Μέχρι το unzip των υποτίτλων γίνεται πολύ πιο εύκολα από ότι φαντάζεσαι(στην κυριολεξία με ένα κλικ). Επειδή με το θέμα στικάκι δεν έχω ασχοληθεί δεν είμαι 100% σίγουρος, αλλά με το iFile μια χαρά θα γίνεται να τα μεταφέρεις.

Αν "σκέτο" iPhone εννοείς χωρίς jailbreak, τότε ναι έχεις δίκιο και πάω πάσο. Γι αυτό στα προηγούμενα ποστ μου τονίζω ότι ναι μεν κάνουν τα ίδια πράγματα αλλά το καθένα με διαφορετική πολυπλοκότητα και εξαρτάται το πόσο θέλει να ασχοληθεί κάποιος.

Σε λίγο θα μας πείτε ότι το iOS είναι open όπως το android....  έλεος...

Είπαμε.... το NOTE 4 (και άλλα android κινητά) κάνει πολλά περισσότερα από το iphone 6, πολύ πιο εύκολα, δεν μπλέκεις με iTune κτλ.... είναι εργαλείο.... εδώ μιλάμε για ένα απλό copy & paste... μην πούμε και για τα άλλα...

Φίλε μου δεν είπα κάτι τέτοιο. Αν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις καλύτερα το ποστ μου θα δεις ότι λέω το ίδιο πράγμα ουσιαστικά. Ότι το iOS είναι πιο πολύπλοκο αν θες να κάνεις τα ίδια πράγματα (αν πολύπλοκο θεωρήσεις το Jailbreak γιατί από εκεί και έπειτα τελειώνει το θέμα), χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να τα κάνει όμως(εντάξει αν μου πεις πενάκι πάσο). Τέλος το αν θα μπλέξεις με iTunes είναι δική σου επιλογή.

Ξαναλέω ότι το θέμα είναι οι προτεραιότητες του καθένα.

Δημοσ.
Τέλος το αν θα μπλέξεις με iTunes είναι δική σου επιλογή.

Ξαναλέω ότι το θέμα είναι οι προτεραιότητες του καθένα.

Και πως περνάς τα αρχεία που θες?

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά δεν περνάω αρχεία μεγάλου όγκου από τον υπολογιστή, τα κατεβάζω αμέσως στο ipad. Ταινίες streamαρω από το pc ή μέσω άλλων προγραμμάτων (pop corn time, moviebox), ή τις κατεβάζω επίσης κατ ευθείαν. Οτιδήποτε άλλο (σημειώσεις κυρίως όντας φοιτητής), τα έχω όλα σε cloud (dropbox). Μουσική δική μου δεν έχω, αλλά από όσο γνωρίζω ναι σε αυτό χρειάζεται το itunes αν θέλεις να την περάσεις από υπολογιστή. Ναι λοιπόν αν έχεις όγκο δεδομένων σε υπολογιστή και θέλεις να τα αντιγράψεις απλά στη συσκευή χρειάζεσαι iTunes από όσο γνωρίζω επίσης.
Κατάλαβα το point σου, έπρεπε να πω καλύτερα "Τέλος το αν θα μπλέξεις με iTunes είναι δική σου επιλογή ανάλογα με τη χρήση που κάνεις."

Παιδιά δεν διαφωνώ ότι είναι μεγαλύτερη ιστορία να γίνει κάτι στο iOS. Ναι, αν δεν πειραχτεί το λειτουργικό ΔΕΝ κάνει πράγματα που κάνει το android από τη μαμά. Γι αυτό το λόγο διάλεξα να έχω Note 3 για κινητό, σε αυτόν τον τομέα θέλω απλότητα και γρηγοράδα.
Σε tablet όμως που το έχω για διαφορετική χρήση, δεν διαφέρει από τα android tablets σε θέμα δυνατοτήτων (και πάλι για την χρήση που κάνω εγώ) και τολμώ να πω - όντας παλαιότερα κάτοχος Nexus 7 - ότι είναι καλύτερο!

Δημοσ.

ενα πραμα διαβασα ανυποστατο οτι χαλανε σαν συσκευες τα iphone με τιποτα αυτο τα ειχα ολα μετα το 3g και ητανε τσαμι επισης κανενας δεν αναφερθηκε οτι ο επεξεργαστης του iphone 6+ εχει καλυτερες επιδοσεις απο αυτον του galaxy note 4 και το διαβασα σε περιοδικο scripta mane δεν ειναι λογια του καθενα να χαμε να λεγαμε.

ειχα ολα τα iphone μεχρι σημερα πλην κανα 2 μοντελων περσι βρεθηκα με ενα galaxy note 2 τρομερη συσκευη τοσο πολυ που στεναχωρηθηκα που την παροπλισα τωρα που πηρα το 6πλας. οτι γραφτηκε παραπανω ειναι αληθεια εχεις τρομερη ευελιξια δεν θα χρειαστεις καθολου υπολογιστη εγω δεν θα το δωσω το νοτε 2 θα το κρατησω σαν ταμπλετακι 

ειναι δυσκολη επιλογη αναμεσα σε αυτα τα 2 κινητα και αν σκεφτουμε σοβαρα γενικοτερα τι παιζει και απο αλλες εταιριες οι επιλογες αυξανονται και μπερδευομαστε πολυ δεν ειναι οπως παλια τα πραματα στις αρχες ακομα που η αππλε ηταν το δυνατο χαρτι

Δημοσ.

Νοτε 4 με όλα αυτά που είπαμε απο 535 ευρώ με 32 γιγα μνήμη εσωτερική.+30ευρώ τα 64γιγα.

6plus  τα 16γβ και τέλος. απο 687 ευρώ.... ή απο 812 ευρώ τα 64γιγα!!

Δημοσ.

αρχισαμε την καγκουρια παλι ποιος εχει τη μεγαλυτερη καρτα μνημης το μελλον βρε ειναι στο κλαουντ

Δημοσ.

αρχισαμε την καγκουρια παλι ποιος εχει τη μεγαλυτερη καρτα μνημης το μελλον βρε ειναι στο κλαουντ

Ναι όταν αποκτήσουμε σοβαρές υποδομές σε adsl/ 3g/4g. Την δεδομένη στιγμή βρίσκω πολύ πιο χρήσιμη μια SD card παρά το cloud. Σε 2-3 χρόνια ίσως αλλάξει αυτό, αλλά ως τότε θα έχω αλλάξει και τηλέφωνο σίγουρα.

Καθόλου τυχαίο πάντως που αύξησαν και αυτοί τις χωρητικότητες τους πολύ.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα πάντως τα 16gb(12 ουσιαστικά δηλαδή), δεν με έφτασαν στο tablet. Είναι το μόνο μου παράπονο αυτό που με 2-3 καλά games γεμίζει και για να βάλω άλλο πρέπει να σβήσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...