GianniSM Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Ρε σεις ηρεμα λιγο με τα περι καφετέριας. Εντάξει υπάρχουν κι αλλοι λογοι για να παρει καποιος iPhone. Μίλησε για μεγάλη διαφορά, ε και είπα σε πιο κομμάτι υπάρχει αυτή
StigmaX Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 το οτι ειμαι κατοχος νοτε 3 εδω και 5 μηνες σημαινει οτι το κινητο το ξερω καλα.οταν ειδα το ιφον 6 καταλαβα με τη μια τη μεγαλη διαφορα.η καμερα του νοτε αργει να εστειασει αν εχεισ φλασ η βραδυ και να βγαζει ευκολα θαμπεσ φοτο.λιγο να κουνισει καποιοσ και αυτο ηταν.το βιντεο εκπλικτικο σε ομαλη κινηση αλλα μεχρι εκει.κοληματακια συνεχεια.ενω το αιοσ οσο ξερουμε πολυ πιο σταθερο.το νοτε νοτε ειναι χοντρο με γονιεσ σε σχεση με το αιφον που ειναι λεπτο και στρογκυλο με αποτελεσμα να μην καταλαβαινεισ μεγεθος.και επισης το slow motion παδια καμια σχεση.πολυ πιο ομαλη κινηση στο αιφον και πιο αργη.εχει πολυ καλη οθονη οπως και το νοτε και γενικα δεν χρειαζεσαι πολυ ωρα να δεισ τισ διαφορες. ημουν κατοχος σ3 τωρα σε νοτε3 αλλα το αιφον 6 πλασ ειναι το καλυτερο Συνήθως συγκρίνουμε παρόμοια προϊόντα της ίδιας χρονιάς. Έχεις δει. IPhone 6 plus δίπλα σε note 4 και σου φάνηκε αργό? Η καλύτερο? Γιατί πρέπει να είσαι αδαης από τεχνολογία για να φτάσεις σε τέτοιο συμπέρασμα. 3
GianniSM Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Χαχα θεούλης! συγκρίνει το Note 3 με το iphone 6. Σαφώς και είναι καλύτερο, μόνο που μιλάμε για το Note 4
panakart Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Αντικειμενικα ως χρηστης WP, IPhone 6. Ενας και ο πιο σημαντικος λογος, η σταθεροτητα! Specs σε διαφορετικα λειτουργικα δεν συγκρίνουμε. Note 4 μονο εάν σαρεσει να το "σκαλίζεις".
GianniSM Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Αντικειμενικα ως χρηστης WP, IPhone 6. Ενας και ο πιο σημαντικος λογος, η σταθεροτητα! Specs σε διαφορετικα λειτουργικα δεν συγκρίνουμε. Note 4 μονο εάν σαρεσει να το "σκαλίζεις". Για πες μου τι γνωρίζεις από την σταθερότητα του android, και μετά πες μου τα updates του ios που βγαίνουν μετά για να διορθώσουν λάθη του προηγούμενου update. Μετά συζητάμε ξανά
panakart Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Για πες μου τι γνωρίζεις από την σταθερότητα του android, και μετά πες μου τα updates του ios που βγαίνουν μετά για να διορθώσουν λάθη του προηγούμενου update. Μετά συζητάμε ξανά Εσυ το πας αλλου τωρα... στην πολιτικη που ακολουθουν με τα Updates. Προφανως είναι λαθος να δινουν Update γρηγορα και μετα να διορθωνουν λαθη αλλα δεν νομιζω ότι μπορούμε να συγκρινουμε την υποστιριξη του Ios με του android. Στο δευτερο επικρατει χαος.. μεγαλο fragmentation, παιρνεις συσκευη χωρις να γνωρίζεις τον χρονικο διαστημα υποστήριξης. Και για να μην βγαινουμε από το θεμα, ειχα συσκευη android και ενώ τον πρωτο καιρο όλα ηταν οκ μετα ειχα μεγαλα προβλήματα Lag λογω προβλημάτων μνημης. 1
ppetr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 το οτι ειμαι κατοχος νοτε 3 εδω και 5 μηνες σημαινει οτι το κινητο το ξερω καλα.οταν ειδα το ιφον 6 καταλαβα με τη μια τη μεγαλη διαφορα.η καμερα του νοτε αργει να εστειασει αν εχεισ φλασ η βραδυ και να βγαζει ευκολα θαμπεσ φοτο.λιγο να κουνισει καποιοσ και αυτο ηταν.το βιντεο εκπλικτικο σε ομαλη κινηση αλλα μεχρι εκει.κοληματακια συνεχεια.ενω το αιοσ οσο ξερουμε πολυ πιο σταθερο.το νοτε νοτε ειναι χοντρο με γονιεσ σε σχεση με το αιφον που ειναι λεπτο και στρογκυλο με αποτελεσμα να μην καταλαβαινεισ μεγεθος.και επισης το slow motion παδια καμια σχεση.πολυ πιο ομαλη κινηση στο αιφον και πιο αργη.εχει πολυ καλη οθονη οπως και το νοτε και γενικα δεν χρειαζεσαι πολυ ωρα να δεισ τισ διαφορες. ημουν κατοχος σ3 τωρα σε νοτε3 αλλα το αιφον 6 πλασ ειναι το καλυτερο Εχει και άλλες δυνατότητες εκτος από την καμερα που δε σου αρεσε? Βασικα, σημερα τα τηλεφωνα κανουν τοσα αλλα πραματα που να επιλεξεις τηλεφωνο βασει επιδοσεων καμερας είναι ατυχές
bdancer Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 το οτι ειμαι κατοχος νοτε 3 εδω και 5 μηνες σημαινει οτι το κινητο το ξερω καλα.οταν ειδα το ιφον 6 καταλαβα με τη μια τη μεγαλη διαφορα.η καμερα του νοτε αργει να εστειασει αν εχεισ φλασ η βραδυ και να βγαζει ευκολα θαμπεσ φοτο.λιγο να κουνισει καποιοσ και αυτο ηταν.το βιντεο εκπλικτικο σε ομαλη κινηση αλλα μεχρι εκει.κοληματακια συνεχεια.ενω το αιοσ οσο ξερουμε πολυ πιο σταθερο.το νοτε νοτε ειναι χοντρο με γονιεσ σε σχεση με το αιφον που ειναι λεπτο και στρογκυλο με αποτελεσμα να μην καταλαβαινεισ μεγεθος.και επισης το slow motion παδια καμια σχεση.πολυ πιο ομαλη κινηση στο αιφον και πιο αργη.εχει πολυ καλη οθονη οπως και το νοτε και γενικα δεν χρειαζεσαι πολυ ωρα να δεισ τισ διαφορες. ημουν κατοχος σ3 τωρα σε νοτε3 αλλα το αιφον 6 πλασ ειναι το καλυτερο που κολλαει η συγκριση του νοτε 3 με το ιφονε 6 τωρα δεν ξερω.Οτι του φανει του λωλοστεφανη
StigmaX Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Εσυ το πας αλλου τωρα... στην πολιτικη που ακολουθουν με τα Updates. Προφανως είναι λαθος να δινουν Update γρηγορα και μετα να διορθωνουν λαθη αλλα δεν νομιζω ότι μπορούμε να συγκρινουμε την υποστιριξη του Ios με του android. Στο δευτερο επικρατει χαος.. μεγαλο fragmentation, παιρνεις συσκευη χωρις να γνωρίζεις τον χρονικο διαστημα υποστήριξης. Και για να μην βγαινουμε από το θεμα, ειχα συσκευη android και ενώ τον πρωτο καιρο όλα ηταν οκ μετα ειχα μεγαλα προβλήματα Lag λογω προβλημάτων μνημης. Το συσκευή είχες δεν μας είπες όμως. Γιατί αν έχεις τπτ 1gb Ram με 20 widget, κινούμενο background και σούπα μου πες το να περιμένεις να πάει σφαιρα είναι σουρεαλιστικο. Και σε i5 Pc να φορτώσεις τα ίδια πάλι θα κολλάει. Προσωπικά δεν έχω δει ναυαρχίδα επιπέδου s4 και μετά να έχει το παραμικρό ίχνος stuttering η λαγκ, εκτώς και τρέχει σε energy saving mode.
GianniSM Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Εσυ το πας αλλου τωρα... στην πολιτικη που ακολουθουν με τα Updates. Προφανως είναι λαθος να δινουν Update γρηγορα και μετα να διορθωνουν λαθη αλλα δεν νομιζω ότι μπορούμε να συγκρινουμε την υποστιριξη του Ios με του android. Στο δευτερο επικρατει χαος.. μεγαλο fragmentation, παιρνεις συσκευη χωρις να γνωρίζεις τον χρονικο διαστημα υποστήριξης. Και για να μην βγαινουμε από το θεμα, ειχα συσκευη android και ενώ τον πρωτο καιρο όλα ηταν οκ μετα ειχα μεγαλα προβλήματα Lag λογω προβλημάτων μνημης. Το πάω στην εμπειρία χρήσης. Κάθε update κάνει το android καλύτερο, το ios πιο βαρύ, και διαβάζω πως πολλοί με παλιές συσκευές πάνε σε προηγούμενες εκδόσεις του. Η διαφορά είναι πως το android φτιάχνεται για να δουλεύει και σε κινητό των 100Ε, και σε αυτό των 800. Το ios για τα τελευταία μοντέλα. Θα επαναλάβω δεν θεωρώ λάθος επιλογή το 6αρι αν και έχω την προτίμηση μου. Από κει και πέρα όμως με ενοχλούν κάποιοι μύθοι που έμειναν από την εποχή του 2.χ.χ
Fulgore Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Αντικειμενικα ως χρηστης WP, IPhone 6. Ενας και ο πιο σημαντικος λογος, η σταθεροτητα! Specs σε διαφορετικα λειτουργικα δεν συγκρίνουμε. Note 4 μονο εάν σαρεσει να το "σκαλίζεις". Αντικειμενικα και εγω ως χρηστης Lumia 930 λεω 930 σε σχεση με το iphone 6 plus. Και το βρισκεις στο 1/3 της τιμης του 6Plus και εχει τρομερα Specs για τα λεφτα του και δεν κολλαει πουθενα.Αλλωστε και ο ενδιαφερομενος αυτου του θεματος μονο για το Wifi εχει ρωτησει κυριως και για καμερα που και στα δυο το 930 τα παει περιφημα. Τωρα αν εσυ εχεις κανενα 520 και το γεμιζεις το κινητο γιατι νομιζεις οτι εχεις το 930 πχ τοτε τι να σου πω.... Αλλα εκει παει αλλου η κουβεντα ενω εδω ο ενδιαφερομενος κοιτα σε Android. 1
Tragic! Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 το οτι ειμαι κατοχος νοτε 3 εδω και 5 μηνες σημαινει οτι το κινητο το ξερω καλα.οταν ειδα το ιφον 6 καταλαβα με τη μια τη μεγαλη διαφορα.η καμερα του νοτε αργει να εστειασει αν εχεισ φλασ η βραδυ και να βγαζει ευκολα θαμπεσ φοτο.λιγο να κουνισει καποιοσ και αυτο ηταν.το βιντεο εκπλικτικο σε ομαλη κινηση αλλα μεχρι εκει.κοληματακια συνεχεια.ενω το αιοσ οσο ξερουμε πολυ πιο σταθερο.το νοτε νοτε ειναι χοντρο με γονιεσ σε σχεση με το αιφον που ειναι λεπτο και στρογκυλο με αποτελεσμα να μην καταλαβαινεισ μεγεθος.και επισης το slow motion παδια καμια σχεση.πολυ πιο ομαλη κινηση στο αιφον και πιο αργη.εχει πολυ καλη οθονη οπως και το νοτε και γενικα δεν χρειαζεσαι πολυ ωρα να δεισ τισ διαφορες. ημουν κατοχος σ3 τωρα σε νοτε3 αλλα το αιφον 6 πλασ ειναι το καλυτερο Έχω το lumia 930. Το συγκρινα με το Samsung Galaxy Pocket. Συμπέρασμα: Μπουρδελα Android.. 2
LeGendGR Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 To note 4 κοστίζει 535 και το iphone 6 plus 64gb 718(Δεν μιλάμε για το 16αρι χωρις microSD ειναι γελοιο...!)Σχεδον 200ευρο διαφορα! οποιος μιλα για αξια μεταπώλησης υποκρίνεται!μιας και γλυτώνεις πιο πολλα κατα την αγορα... Σε 30 τομεις ειναι καλύτερο το Note4 απο το 6plus και σε 10 τομεις ειναι καλύτερο το 6plus απο το note4 τοσο απλα. Γενικα το note4 ειναι καλύτερο χωρις να σημαινει οτι δεν ειναι καλο το 6plus. Ο μονος λογος να παει καποιος σε 6 plus ειναι για να κανει επίδειξη και να πουλα μουρη...Αλλα ετσι και αλλιως ολα για την μουρη δεν γίνονται ποιος νοιαζεται για το καλο........ Στο κατω κατω αν κάποιος δεν μπορει να τραβήξει την προσοχή και το ενδιαφέρον κάποιου γιατι να μην παρει iphone?ειναι ενας δοκιμασμένος τροπος για να το προσέξουν, το βλεπω καθημερινά και γελαω μόνος μου..... Δεν θα ξεχασω εναν τυπο που μου ελεγε συνέχεια στο άσχετο οτι εχει iphone....
dieccast Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 To note 4 κοστίζει 535 και το iphone 6 plus 64gb 718(Δεν μιλάμε για το 16αρι χωρις microSD ειναι γελοιο...!)Σχεδον 200ευρο διαφορα! οποιος μιλα για αξια μεταπώλησης υποκρίνεται!μιας και γλυτώνεις πιο πολλα κατα την αγορα... Σε 30 τομεις ειναι καλύτερο το Note4 απο το 6plus και σε 10 τομεις ειναι καλύτερο το 6plus απο το note4 τοσο απλα. Γενικα το note4 ειναι καλύτερο χωρις να σημαινει οτι δεν ειναι καλο το 6plus. Ο μονος λογος να παει καποιος σε 6 plus ειναι για να κανει επίδειξη και να πουλα μουρη...Αλλα ετσι και αλλιως ολα για την μουρη δεν γίνονται ποιος νοιαζεται για το καλο........ Στο κατω κατω αν κάποιος δεν μπορει να τραβήξει την προσοχή και το ενδιαφέρον κάποιου γιατι να μην παρει iphone?ειναι ενας δοκιμασμένος τροπος για να το προσέξουν, το βλεπω καθημερινά και γελαω μόνος μου..... Δεν θα ξεχασω εναν τυπο που μου ελεγε συνέχεια στο άσχετο οτι εχει iphone.... κατι πας να πεις αλλα το καταστρεφεις τελειως!!αλλα ο καθενας με τις αποψεις του προφανως!
petran91 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δεν υπάρχει καλύτερο και χειρότερο. Εξαρτάται από την χρήση του καθενός. Αντικειμενικά το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι κάποιος που δεν ασχολείται πολύ είτε πάρει iphone είτε note το ίδιο ακριβώς πράγμα είναι.Όταν ασχοληθεί παραπάνω θα διαπιστώσει ότι οι ελευθερίες που προσφέρει το note out of the box αποκτούνται μετά κόπω και σε iOS συσκευή. Κατά την άποψη μου κάθε παραπάνω σχόλιο αντιπροσωπεύει καθαρά υποκειμενικές απόψεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα