leo06 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Ειδες πουθενα να αναφερει ο αλλος οτι θελει να παει στο 64ρι μοντελο?? Μονο το παραπανω εχει γραψει για χρηση εσυ απο που και ως που ειχες την ιδεα οτι κοιταζει σε 64αρι?? έχεις βάλει τιμή για το 16αρι iphone και για το 32αρι note και απο την στιγμή που δεν υπάρχει 32αρι iphone η σύγκριση γίνεται με το 64αρι
Fulgore Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Οχι εχω βαλει ποσο κοστιζει για να αποκτησει καποιος το συγκεκριμενο κινητο.Το οτι το Iphone 6 plus δεν βγαζει πλεον 32αρι μοντελο ή οτι το Note 4 δεν βγαζει 16μοντελο ειναι στα υπερ και στα κατα της καθε συσκευης απο πλευρας χωρου αλλα παρολα αυτα η συγκριση γινεται στα βασικα φθηνοτερα μοντελα.
arisg90 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Δυο φιλοι,κατοχοι των ανωτερω συσκευων τα εβαλαν διπλα διπλα.Ο κατοχος του 6 Plus ακομα χτυπαει το κεφαλι του για την επιλογη του...Το βασικοτερο,το Νοte 4 εχει πολυ καλυτερη αισθηση στο κρατημα στο χερι.Πολυ καλυτερη ευχρηστια. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2015 από arisg90
Fulgore Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δυο φιλοι,κατοχοι των ανωτερω συσκευων τα εβαλαν διπλα διπλα.Ο κατοχος του 6s ακομα χτυπαει το κεφαλι του για την επιλογη του...Το βασικοτερο,το Νοte 4 εχει πολυ καλυτερη αισθηση στο κρατημα στο χερι.Πολυ καλυτερη ευχρηστια. Οτι να ναι :)
dieccast Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δυο φιλοι,κατοχοι των ανωτερω συσκευων τα εβαλαν διπλα διπλα.Ο κατοχος του 6s ακομα χτυπαει το κεφαλι του για την επιλογη του...Το βασικοτερο,το Νοte 4 εχει πολυ καλυτερη αισθηση στο κρατημα στο χερι.Πολυ καλυτερη ευχρηστια. Αα καλα ο.καθενας με το τρολλαρισμα του!!
GianniSM Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Και εγώ οπαδός του android είμαι, αλλά το να προσπαθήσει κάποιος να βγάλει σκάρτο το μηλοτηλέφωνο είναι απλά ηλίθιο! 2
arisg90 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Αα καλα ο.καθενας με το τρολλαρισμα του!! Τι τρολλαρισμα ρε φιλε?Ελληνικα ξερεις?Διαβασες τι εγραψα?Προσωπικη εμπειρια,συγκριση αναμεσα σε δυο συσκευες.Εχω επαφη και με τα δυο καθημερινα καθως ανηκουν σε πολυ καλους φιλους.Οταν λεω οτι η ευχρηστια και το κρατημα του Note 4 ειναι πολυ καλυτερα το εννοω.Ο κατοχος του 6 Plus χτυπαει το κεφαλι του.Οχι οτι πηρε χαλια κινητο αλλα γιατι επαθε πλακα με το φθηνοτερο και με μεγαλυτερη (σε μεγεθος και αναλυση) οθονη σε ιδιες (αν οχι μικροτερες διαστασεις) Note και μετανιωσε για την επιλογη του. Αν δεν μπορεις να το επεξεργαστεις,τουλαχιστον μην σχολιαζεις λεγομενα αλλων που απαντανε στον ts.Δεν απαντησα σε σενα. Tωρα ειδα στην προηγουμενη σελιδα,δυο τρια σχολια πιο πισω οτι εισαι fanboy οποτε τσαμπα το λεπτο που ασχοληθηκα...
ppetr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 544 note4 32gb + 15 ευρώ για μια 32αρα sd card 816 iphone 6plus 64gb Η συγκριση τιμων είναι, για οσους δεν καταλαβαν, στην ιδια μνημη για κάθε συσκευη 32+32 το ένα, 64 το αλλο
maximusgr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Είχα κι εγώ αυτό το δίλημμα και αφού τα είδα από κοντά και τα επεξεργάστηκα λίγο κατέληξα στο iphone 6 plus. Πήρα με 64 gb μνήμη. Το κινητό είναι εκπληκτικό πραγματικά! Βέβαια να πω ότι η οθόνη του Note 4 μου φάνηκε πιο δυνατή αλλά στην τελική μου απόφαση υπολόγισα και τη σταθερότητα-ασφάλεια του οικοσυστήματος της apple. Και γενικά με κέρδισε το ios σε σχέση με το androit.
StigmaX Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Είχα κι εγώ αυτό το δίλημμα και αφού τα είδα από κοντά και τα επεξεργάστηκα λίγο κατέληξα στο iphone 6 plus. Πήρα με 64 gb μνήμη. Το κινητό είναι εκπληκτικό πραγματικά! Βέβαια να πω ότι η οθόνη του Note 4 μου φάνηκε πιο δυνατή αλλά στην τελική μου απόφαση υπολόγισα και τη σταθερότητα-ασφάλεια του οικοσυστήματος της apple. Και γενικά με κέρδισε το ios σε σχέση με το androit. Εδώ δεν ξέρεις πως λέγεται το λειτουργικό και ξέρεις ότι σταθερότητας και ασφάλειας των λειτουργικών? Ενημερωτικά κάνε ένα Google search, πόσες φορές κρασαρουν οι εφαρμογές σε ios, και πόσες σε Android... Θα χρειαστεί να αναθεωρησεις
dieccast Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Τι τρολλαρισμα ρε φιλε?Ελληνικα ξερεις?Διαβασες τι εγραψα?Προσωπικη εμπειρια,συγκριση αναμεσα σε δυο συσκευες.Εχω επαφη και με τα δυο καθημερινα καθως ανηκουν σε πολυ καλους φιλους.Οταν λεω οτι η ευχρηστια και το κρατημα του Note 4 ειναι πολυ καλυτερα το εννοω.Ο κατοχος του 6 Plus χτυπαει το κεφαλι του.Οχι οτι πηρε χαλια κινητο αλλα γιατι επαθε πλακα με το φθηνοτερο και με μεγαλυτερη (σε μεγεθος και αναλυση) οθονη σε ιδιες (αν οχι μικροτερες διαστασεις) Note και μετανιωσε για την επιλογη του. Αν δεν μπορεις να το επεξεργαστεις,τουλαχιστον μην σχολιαζεις λεγομενα αλλων που απαντανε στον ts.Δεν απαντησα σε σενα. Tωρα ειδα στην προηγουμενη σελιδα,δυο τρια σχολια πιο πισω οτι εισαι fanboy οποτε τσαμπα το λεπτο που ασχοληθηκα... και ο φιλος ποιο πανω σου γραψε "οτι ναναι" ! αλλα οκ ρε φιλε μην στο χαλασω ειμαι απλα φανμποι και δεν ξερω τι λεω ! Και συ προφανως ξες! κλασσικα πραγματα!!
Fulgore Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δυο φιλοι,κατοχοι των ανωτερω συσκευων τα εβαλαν διπλα διπλα.Ο κατοχος του 6 Plus ακομα χτυπαει το κεφαλι του για την επιλογη του...Το βασικοτερο,το Νοte 4 εχει πολυ καλυτερη αισθηση στο κρατημα στο χερι.Πολυ καλυτερη ευχρηστια. Ναι εγραψα οτι να ναι για το παραπανω γιατι αυτη δεν ειναι γνωμη χρηστη/κατοχου και επισης το καθε κινητο απευθυνεται σε διαφορετικους αγοραστες. Τι τρολλαρισμα ρε φιλε?Ελληνικα ξερεις?Διαβασες τι εγραψα?Προσωπικη εμπειρια,συγκριση αναμεσα σε δυο συσκευες.Εχω επαφη και με τα δυο καθημερινα καθως ανηκουν σε πολυ καλους φιλους.Οταν λεω οτι η ευχρηστια και το κρατημα του Note 4 ειναι πολυ καλυτερα το εννοω.Ο κατοχος του 6 Plus χτυπαει το κεφαλι του.Οχι οτι πηρε χαλια κινητο αλλα γιατι επαθε πλακα με το φθηνοτερο και με μεγαλυτερη (σε μεγεθος και αναλυση) οθονη σε ιδιες (αν οχι μικροτερες διαστασεις) Note και μετανιωσε για την επιλογη του. Αν δεν μπορεις να το επεξεργαστεις,τουλαχιστον μην σχολιαζεις λεγομενα αλλων που απαντανε στον ts.Δεν απαντησα σε σενα. Tωρα ειδα στην προηγουμενη σελιδα,δυο τρια σχολια πιο πισω οτι εισαι fanboy οποτε τσαμπα το λεπτο που ασχοληθηκα... Αν τον καλυπτει το κινητο για τις αναγκες του δεν καταλαβαινω για ποιο λογο μετανιωσε για την επιλογη του που γραφεις.Δηλαδη επειδη του αρεσε παραπανω η οθονη του Note 4 αυτοματως μετανιωσε για την αγορα του??? Επισης δεν το λες και φθηνο το Note 4 και ουτε λες την διαφορα τους μεγαλη,μολις 0.2ιντσες. Γενικα τα Phablet ειναι λιγο περιεργη κατασταση.
maximusgr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Εδώ δεν ξέρεις πως λέγεται το λειτουργικό και ξέρεις ότι σταθερότητας και ασφάλειας των λειτουργικών? Ενημερωτικά κάνε ένα Google search, πόσες φορές κρασαρουν οι εφαρμογές σε ios, και πόσες σε Android... Θα χρειαστεί να αναθεωρησεις Γράψε λάθος android ήθελα να πω. Όπως και να'χει μου φάνηκε πολύ πιο προχειροσχεδιασμένο το λειτουργικό οπότε πήγα στο ios.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα