dieccast Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF%85%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C_%28%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1%29
DamienBane Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Φιλε παρε οποιο θες αλλα αμα διαβασεις τις απαντησεις ο κυριος με το παιδι στην φωτογραφια ( ωρεος ο γιος σου αμα ειναι γιοσ σου.γλυκο παιδι) στα εχει πει ολα..τωρα διαβασε τα ατομα που προτεινουν iphone φωναζουν σαν τρελοι και λενε αηδιες ειδικα ο τυπος με τα bold ...ειλικρινα αμα θες iphone παρτο..παντως και εγω σου προτεινω note. ειναι καλυτερο..περισοτερα πραγματα εχει..ποιο δυνατο ειναι..ποιο ομορφο και αξιζει τα λεφτα του ενω το iphone 6 εχει την ιδια δυναμη με ενα κινητο 400 ευρω...ελλαδα ζεις..παρε αυτο που ειναι καλυτερο στα παντα..απο την μια τι εχεις? iphone επειδη ολοι εχουν αλλα σε περιοριζει και μετα note με παραπανω δυναμη...με περισοτερα πραγματα μεσα..με γραφιδα..με τα παντα του..με το iphone πετας τα λεφτα σου ...αχρηστα οπως τα mac. 1
Fulgore Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Και γιατι παλι να μην παρει τοτε το Note 3 να γλυτωσει καποια χρηματα???Ουσιωδης αλλαγες δεν υπαρχουν παρολα αυτα η χρηματικη διαφορα ειναι μεγαλη και δεν βλεπω κανενας να ανεφερε το Note 3 σαν πιο φθηνη λυση...Δηλαδη το Iphone 6 ειναι πεταμενα λεφτα αλλα το Note 4 σε σχεση με το 3 δεν ειναι????Κατα τα αλλα αντικειμενικοι μεχρι το κοκκαλο.. Φιλε παρε οποιο θες αλλα αμα διαβασεις τις απαντησεις ο κυριος με το παιδι στην φωτογραφια ( ωρεος ο γιος σου αμα ειναι γιοσ σου.γλυκο παιδι) στα εχει πει ολα..τωρα διαβασε τα ατομα που προτεινουν iphone φωναζουν σαν τρελοι και λενε αηδιες ειδικα ο τυπος με τα bold ...ειλικρινα αμα θες iphone παρτο..παντως και εγω σου προτεινω note. ειναι καλυτερο..περισοτερα πραγματα εχει..ποιο δυνατο ειναι..ποιο ομορφο και αξιζει τα λεφτα του ενω το iphone 6 εχει την ιδια δυναμη με ενα κινητο 400 ευρω...ελλαδα ζεις..παρε αυτο που ειναι καλυτερο στα παντα..απο την μια τι εχεις? iphone επειδη ολοι εχουν αλλα σε περιοριζει και μετα note με παραπανω δυναμη...με περισοτερα πραγματα μεσα..με γραφιδα..με τα παντα του..με το iphone πετας τα λεφτα σου ...αχρηστα οπως τα mac. Το οτι ολοι εχουν Iphone στην ΕΛλαδα δεν σημαινει οτι ολοι πανε και τα σκανε σε καινουργια κινητα.Μερικοι βολευονται και με τα μικροτερα Iphone 4 και 4s καθως ουτε τεραστια οθονη θελουν(εχουν το desktop γιαυτο)ουτε Phablet που ειναι δυσχρηστα να τα λειτουργησεις με το 1 χερι. Ακομα και στο στρατο εγω που ειδα ατομα με Iphone οι περισσοτεροι ειχαν 4 και 4s και τα ειχαν παρει Used μην τρελαθουμε κιολας. Πουθενα δεν σε περιοριζει το Iphone ειναι καθαρα αναλογα με του τι ζητας απο το κινητο.Μπορεις να δεις απο Iphone 4s και Iphone 5 αν δεν θες κινητα για να κανεις πολλα πραγματα και θες κυριως internet και να ειναι ευχρηστο οπως και απο Samsung μερια μπορεις να δεις απο Galaxy S4 μεχρι και Note 3 για να γλυτωσεις αρκετα χρηματα απο τα ακριβοτερα μοντελα που δεν εχουν ουσιωδης διαφορες. Εγω παλι πηγα σε Windows Phone γιατι με καλυπτει για τις βασικες αναγκες μου και απο Specs και απο ποιοτητα κατασκευης,παρολο που ολοι μου προτινανε Android που μου ειναι τελειως αχρηστα.
bdancer Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 το Note 4 σε σχεση με το 3 δεν ειναι????Κατα τα αλλα αντικειμενικοι μεχρι το κοκκαλο.. όχι δεν είναι και αν θες εξηγησε γιατι το πιστευεις.Μαλλον δεν το εχεις δει ουτε εχεις ασχοληθεί αρκετα το οποιο δεν είναι κακο αλλα τουλαχιστων για να εχεις αποψη καντο
Fulgore Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 το Note 4 σε σχεση με το 3 δεν ειναι????Κατα τα αλλα αντικειμενικοι μεχρι το κοκκαλο.. όχι δεν είναι και αν θες εξηγησε γιατι το πιστευεις.Μαλλον δεν το εχεις δει ουτε εχεις ασχοληθεί αρκετα το οποιο δεν είναι κακο αλλα τουλαχιστων για να εχεις αποψη καντο Μιλαω παντα για την χρηματικη διαφορα που εχουν και επισης δεν εχω δει τον ενδιαφερομενο να αναφερει γιατι κοιταζει συγκεκριμενα σε Note 4. Αν εξαρχης κοιταζε σε κατι συγκεκριμενο θα ελεγα και εγω ναι στο ακριβοτερο Note 4.Αλλα απλα με γενικοτητες δεν βρισκω λογο αιτολογησης των παραπανω χρηματων.
bdancer Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 νταξ για 150 ευρω διαφορα δεν αξιζει να παρεισ το 3 παντος εκτος αμα μιλας για μεταχειρα
Fulgore Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Ποιο καλή λήψη wifi ποιο από τα δυο εχει;το iPhone; Το μονο σχολιο για να δουμε γιατι ο ts κοιταζει σε αυτα τα πανακριβα κινητα ειναι το παραπανω.Γιαυτο και γραφω οτι εν μερη και το 6Plus και το Note 4 δεν φενεται να ειναι για αυτον και οτι θα δωσει πολλα περισσοτερα χρηματα απο οσα πρεπει.Και γιαυτο και του αναφερω και φθηνοτερα κινητα.
Samsung69 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 ΤΟ note 3 για μένα ειναι η καλύτερη επιλογή μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση βέβαια.το 4αρι ειναι ακόμα ακριβό.αποψη μου.
dieccast Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Φιλε παρε οποιο θες αλλα αμα διαβασεις τις απαντησεις ο κυριος με το παιδι στην φωτογραφια ( ωρεος ο γιος σου αμα ειναι γιοσ σου.γλυκο παιδι) στα εχει πει ολα..τωρα διαβασε τα ατομα που προτεινουν iphone φωναζουν σαν τρελοι και λενε αηδιες ειδικα ο τυπος με τα bold ...ειλικρινα αμα θες iphone παρτο..παντως και εγω σου προτεινω note. ειναι καλυτερο..περισοτερα πραγματα εχει..ποιο δυνατο ειναι..ποιο ομορφο και αξιζει τα λεφτα του ενω το iphone 6 εχει την ιδια δυναμη με ενα κινητο 400 ευρω...ελλαδα ζεις..παρε αυτο που ειναι καλυτερο στα παντα..απο την μια τι εχεις? iphone επειδη ολοι εχουν αλλα σε περιοριζει και μετα note με παραπανω δυναμη...με περισοτερα πραγματα μεσα..με γραφιδα..με τα παντα του..με το iphone πετας τα λεφτα σου ...αχρηστα οπως τα mac. Ενω φιλε παςνα απαντησεις καπως σωστα και οντως να πεις μια γνωμη τα μπλεκεις ολα μαζι και το χανεις! Βαζεις λεξεις iphone=περιορισμος, λεφτα εκατομυριουχος! Τι 560 τι 670? Οταν ειναι μεταξυ αυτων των δυο κινητων προφανως και το 100αρι δεν θα ειναι το μεγαλυτερο προβλημα του πλανητη καθως και τα δυο κινητα ειναι απιστευτα ακριβα! Και στο τελος λες οτι τα iphone ειναι αχρηστα οπως τα mac! Μαλιστα .......οτι ναναι! Εγω θα ξαναπω και θα συμφωνησω με το giannism οτι το καλυτερο ειναι να παει να τα δει απο κοντα και να αποφασισει αυτος! Και τα δυο πολυ καλες επιλογες! Υ.Γ οταν ρωταει ο ανθρωπος ή το ενα ή το αλλο! Για ονομα του θεου μην προτεινεται ρε παιδια νοτε 3 μεταχειρισμενο κτλπ! Βοηθηστε τον σε αυτα τα δυο! Μην τον μπερδευεται κι αλλο και χειροτερο τηλεφωνο κιολας! Να το χαρεις φιλε οποιο κινητο και να διαλεξεις :-) Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2015 από dieccast 1
AngelMobile93 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Ενω φιλε παςνα απαντησεις καπως σωστα και οντως να πεις μια γνωμη τα μπλεκεις ολα μαζι και το χανεις! Βαζεις λεξεις iphone=περιορισμος, λεφτα εκατομυριουχος! Τι 560 τι 670? Οταν ειναι μεταξυ αυτων των δυο κινητων προφανως και το 100αρι δεν θα ειναι το μεγαλυτερο προβλημα του πλανητη καθως και τα δυο κινητα ειναι απιστευτα ακριβα! Και στο τελος λες οτι τα iphone ειναι αχρηστα οπως τα mac! Μαλιστα .......οτι ναναι! Εγω θα ξαναπω και θα συμφωνησω με το giannism οτι το καλυτερο ειναι να παει να τα δει απο κοντα και να αποφασισει αυτος! Και τα δυο πολυ καλες επιλογες! Υ.Γ οταν ρωταει ο ανθρωπος ή το ενα ή το αλλο! Για ονομα του θεου μην προτεινεται ρε παιδια νοτε 3 μεταχειρισμενο κτλπ! Βοηθηστε τον σε αυτα τα δυο! Μην τον μπερδευεται κι αλλο και χειροτερο τηλεφωνο κιολας! Να το χαρεις φιλε οποιο κινητο και να διαλεξεις :-) Συμφωνώ απόλυτα, πως ΠΡΩΤΟ και ΒΑΣΙΚΟ λόγο έχει το αν σου αρέσει από κοντά το κινητό. Απο κει και πέρα θεωρώ ότι είναι σοφό και έξυπνο να κοιτάς και λίγο βαθύτερο το θέμα. Όχι τίποτα άλλο, να ξέρεις τι αγοράζεις στη τελική ανάλυση... Δεν το λέω προσωπικά για εσένα, αναφέρομαι κυρίως στον nokiamaniac που ξεκίνησε το θέμα αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο. Κινητά υπάρχουν πολλά, τιμές επίσης πολλές, γούστα ακόμα περισσότερα... Οπότε ας μένουμε στο να λέει ο καθένας την δική του οπτική στο θέμα, τι θεωρεί καλύτερο και να μην επιβάλλουμε στον άλλον αυτό που θεωρούμε εμείς ιδανικό. Αν τύχον κάποιον τον πείσουμε, it's ok έχει καλώς, αλλιώς δεν τρέχει κάτι. Αυτά από μένα! 1
Pawnzfudger Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Τοσα ξέρεις τοσα λες...αυτο εχω να πωΦιλε προσφατα διαβασα ενα αρθρο πως το ios 8 εχει 2.4% crash rate.ενω το lollipip 2.2% οποτε πιο δταθερο... δεν. Επισης διαβασα πως το ios 7 ειχε μονο 1.9% ή 1.8% crash rate το οποιο ειναι αξιοθαυμαστο! Το note 4 εχει την μιση τιμη απτο iPhone, ειναι πολυ πιο γρηγορο αν σκεφτεις τι σηκωνει αυτο και τι το iPhone και σιγουρα με πιο πολλα features. Το οτι ειναι απλο το ios, okey. Αλλα στο κατω κατω, το να βαλεις μια καμερα δτο αυτοματο δεν θα σε χαλασει και πολυ.... Το android ειναι πολυπλοκο και μπορει να απλοποιηθει, το ios απλως περιοριζει. βτω. Ποτε δεν ειχα samsung και το προηγουμενο κινητο μ ηταν το iPhone 3gs! Και εγω iphone θα ηθελα αλλα τωρα καταλαβαινω πως δινουν πλ λιγα για αυτα που προσφερουν, δυστυχως Αποστολή από το LG-E410i με τη χρήση Insomnia App
Fulgore Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Φιλε προσφατα διαβασα ενα αρθρο πως το ios 8 εχει 2.4% crash rate.ενω το lollipip 2.2% οποτε πιο δταθερο... δεν. Επισης διαβασα πως το ios 7 ειχε μονο 1.9% ή 1.8% crash rate το οποιο ειναι αξιοθαυμαστο! Το note 4 εχει την μιση τιμη απτο iPhone, ειναι πολυ πιο γρηγορο αν σκεφτεις τι σηκωνει αυτο και τι το iPhone και σιγουρα με πιο πολλα features. Το οτι ειναι απλο το ios, okey. Αλλα στο κατω κατω, το να βαλεις μια καμερα δτο αυτοματο δεν θα σε χαλασει και πολυ.... Το android ειναι πολυπλοκο και μπορει να απλοποιηθει, το ios απλως περιοριζει. βτω. Ποτε δεν ειχα samsung και το προηγουμενο κινητο μ ηταν το iPhone 3gs! Και εγω iphone θα ηθελα αλλα τωρα καταλαβαινω πως δινουν πλ λιγα για αυτα που προσφερουν, δυστυχως Αποστολή από το LG-E410i με τη χρήση Insomnia App http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=note+4 http://www.skroutz.gr/s/5308163/Apple-iPhone-6-Plus-16GB.html Μηπως εχω χασει επεισοδια???
leo06 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=note+4 http://www.skroutz.gr/s/5308163/Apple-iPhone-6-Plus-16GB.html Μηπως εχω χασει επεισοδια??? 544 note4 32gb + 15 ευρώ για μια 32αρα sd card 816 iphone 6plus 64gb
Fulgore Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα θέλω να ρωτησω αναμεσα στα δυο ποιο θα παιρνατε και γιατί. Ειδες πουθενα να αναφερει ο αλλος οτι θελει να παει στο 64ρι μοντελο?? Ποιο καλή λήψη wifi ποιο από τα δυο εχει;το iPhone; Μονο το παραπανω εχει γραψει για χρηση εσυ απο που και ως που ειχες την ιδεα οτι κοιταζει σε 64αρι??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα