Zus Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Κατοχος 4iPhone (3GS, 4S, 5 και 6), κανένα ποτε δεν έπαθε τίποτα. Μα την παναγία! Σε πιστεύω. Αυτό τι σημαίνει, ότι εγώ λέω ψέμματα? Απλά θέλω να τονίσω ότι έδωσα ένα σκασμό λεφτά για μία συσκευή και έβγαλε τα κλασικά προβλήματα που βγάζουν τα iPhone, home button και μπαταρία. Και φυσικά δεν το έπαθα μόνο εγώ. Ναι, το iOS μπορεί να είναι σταθερότερο του Android για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Αυτό δεν κάνει τις Android συσκευές γτπκ και δεν γέρνει την πλάστιγγα υπερ του iOS, όταν ο άλλος έχει επενδύσει τόσο πολύ σε hardware και κερδίζει σε τόσους πολλούς τομείς. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2015 από Zus
~mxls~ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Γράφω με bold για να καταλάβετε μερικοί, οτι πότε κάτι που το παίρνεις και το ξεχυλώνεις για να το κάνεις να είναι στα μέτρα σου, δεν θα είναι το ίδιο καλό με κάτι που φτιάχτηκε εξ'αρχης για ενα συγκεκριμένο πράμα. Ποτέ καμία Android συσκευή δεν θα είναι πιο σταθερή απο οποιαδήποτε iOS και Windows Phone συσκευή. Είτε σας αρέσει είτε όχι. Ρε συ Λεωνίδα, ποιος ο λόγος για φανατικα ποστς σε ένα τέτοιο θέμα; Βλέπεις ότι ο TS θέλει να κάνει μια αγορά. αμφιβάλλω αν έχεις πιάσει στα χέρια σου Note. Επίσης τσέκαρε SoC που φορά αυτη η ναυαρχίδα, αλλά και γενικά οι σύγχρονες android ναυαρχίδες .
Meraklis56 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Γράφω με bold για να καταλάβετε μερικοί, οτι πότε κάτι που το παίρνεις και το ξεχυλώνεις για να το κάνεις να είναι στα μέτρα σου, δεν θα είναι το ίδιο καλό με κάτι που φτιάχτηκε εξ'αρχης για ενα συγκεκριμένο πράμα. Ποτέ καμία Android συσκευή δεν θα είναι πιο σταθερή απο οποιαδήποτε iOS και Windows Phone συσκευή. Είτε σας αρέσει είτε όχι. Νόμιζα πως την κάθε συσκευή πρέπει να την φέρνεις στα μέτρα σου άρα είναι καλό και όχι κακό. Για ποιό πράγμα φτιάχτηκε ας πούμε το iPhone; Πριν ανέφερες ότι επειδή είναι dedicated, το iOS είναι καλύτερο όχι σταθερότερο.
leonidas_fs Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Σε πιστεύω. Αυτό τι σημαίνει, ότι εγώ λέω ψέμματα? Απλά θέλω να τονίσω ότι έδωσα ένα σκασμό λεφτά για μία συσκευή και έβγαλε τα κλασικά προβλήματα που βγάζουν τα iPhone, home button και μπαταρία. Και φυσικά δεν το έπαθα μόνο εγώ. Προς Θεού γνωρίζω και άλλους που πάθαν κολλήματα, απλα συγκεκριμένα εγω ανέφερα οτι προσωπικά δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα. Ρε συ Λεωνίδα, ποιος ο λόγος για φανατικα ποστς σε ένα τέτοιο θέμα; Βλέπεις ότι ο TS θέλει να κάνει μια αγορά. αμφιβάλλω αν έχεις πιάσει στα χέρια σου Note. Επίσης τσέκαρε SoC που φορά αυτη η ναυαρχίδα, αλλά και γενικά οι σύγχρονες android ναυαρχίδες . Δεν φανατίζομαι, απλα νευριάζω που μερικοί νομίζουν οτι το iPhone είναι καλύτερο επειδή είναι μόστρα. Οχι είναι καλύτερο επειδή είναι ανώτερο! Γιαυτο και όλα αυτα με τα dedicated κτλ που είπα. Ο πατέρας μου εχει Samsung S4, η μητέρα μου έχει Samsung S3, ο κολλητός μου εχει το S3 Mini και ενας πολύ καλός μου ξάδερφος έχει το Note 3 και μετα το Note 4. Εχω ασχοληθεί πολύ με android και σαφώς δεν λέω οτι είναι σκουπίδια!! Η απάντηση μου στον TS ήταν αυτή: Και για να απαντήσω στην ερώτηση του OP, πάρε όποιο σου αρέσει εσένα! Πάνε σε ενα μαγαζί, πιάσε και τα 2, δούλεψε τα λίγο και όποιο σου κανει κλίκ αγόρασε το. Και οι 2 συσκευές είναι κορυφαίες. Προσωπικά θεωρώ το μέγεθος λίγο απαγορευτικό, αλλα εαν σε βολεύει τοτε πάω πάσο!
i_sinig Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Κάτοχος i-phone 4s, εδώ και τρία χρόνια δεν έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα... μου έχει πέσει άπειρες φορές κάτω. χωρίς θήκη και ακόμα λειτουργεί σαν καινούριο, βέβαια εδώ και 1 + χρόνο σταμάτησα να κάνω τα update από δικό μου κόλλημα, η απόφαση δική σου... 1
leonidas_fs Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Νόμιζα πως την κάθε συσκευή πρέπει να την φέρνεις στα μέτρα σου άρα είναι καλό και όχι κακό. Για ποιό πράγμα φτιάχτηκε ας πούμε το iPhone; Πριν ανέφερες ότι επειδή είναι dedicated, το iOS είναι καλύτερο όχι σταθερότερο. Το καλύτερο φίλε μου είναιυποκειμενικό για τον καθένα. Για εμενα προσωπικά καλύτερο σημαίνει σταθερότερο. Για εσενα π.χ μπορεί να σημαίνει μεγαλύτερη ποικιλία σε apps. Απλα μ'αρέσει η σταθερότητα που προσφέρει η Apple γενικά στα μηχανήματα της. Το Note 4 είναι φοβερή συσκευή, αυτό είναι σίγουρο. Αυτη την στιγμή λέμε για τα λειτουργικά, όχι για τα χαρακτηριστικά της συσκευης.
Meraklis56 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Το καλύτερο φίλε μου είναιυποκειμενικό για τον καθένα. Για εμενα προσωπικά καλύτερο σημαίνει σταθερότερο. Για εσενα π.χ μπορεί να σημαίνει μεγαλύτερη ποικιλία σε apps. Απλα μ'αρέσει η σταθερότητα που προσφέρει η Apple γενικά στα μηχανήματα της. Το Note 4 είναι φοβερή συσκευή, αυτό είναι σίγουρο. Αυτη την στιγμή λέμε για τα λειτουργικά, όχι για τα χαρακτηριστικά της συσκευης. Στο post της προηγούμενης σελίδας, όμως προσπάθησες να επιβάλεις τον δικό σου ορισμό(καλύτερο=σταθερότερο) με bold και caps παραλείποντας όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά... Και όχι, σε αυτό το thread μιλάμε για συσκευές και όχι για τα λειτουργικά μόνο.
GianniSM Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Το τι είναι καλύτερο είναι εντελώς υποκειμενικό και επιτέλους κάποιοι μύθοι πρέπει να πέσουν. Πάνε οι εποχές που το android κολλούσε ακόμα και σε φθηνές συσκευές. Αρκεί κάποιος να πιάσει στα χέρια του το Moto G για να καταλάβει. Σε κάθε αναβάθμιση του μάλιστα γίνεται όλο και ελαφρύτερο. Αντίθετα το Ios σε κάθε αναβάθμιση γονατίζει τις παλαιότερες συσκευές.Είναι πραγματικά γελοίο κάποιος να συγκρίνει σαν συσκευές (όχι λειτουργικό) το 6plus με Note 4 και να το βγάζει καλύτερο γιατί πολύ απλά υπάρχουν μετρήσιμα στοιχεία που μπορούν να συγκριθούν. Αν το ίδιο hardware του iphone έβγαινε σε android τότε πάνω από 250 να σπάσει πέτρα 300 δεν θα το άγγιζε κανείς.Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 2015 για να πάρουν swype keyboard και για να αλλάξουν ένα ringtone θέλουν youtube videos αλλά κάποιοι είναι τόοοσο κολλημένοι που μένουν στο ελιτίστικο στυλάκι της μηλοεταιρίας χωρίς όμως να κοιτάζουν πρακτικά ζητήματα. 1
dieccast Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 παιδια ξεφευγει η συζητηση παει τελειως offttopic!! φιλε nokiamaniac ξαναλεω αν μπορεις να τα δεις και τα δυο απο κοντα τοτε καντο και αποφασισε μονος σου! να δεις ποιο σου καθεται καλυτερα! οποιο και να παρεις δεν θα απογοητευτεις!
vrwmiaris Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Να προσθέσω και εγώ την ταπεινή μου γνώμη, εάν θέλεις να πουλάς μούρη στην καφετέρια πάρε αιφον, εάν θέλεις εργαλείο για δουλειά , διασκέδαση, κάμερα κτλπ Ν4 .Φυσικά αυτά στο αντροιντ μπορείς να τα κάνεις και με λιγότερα χρήματα αλλά δεν θα κάνω κουμάντο στην τσέπη σου.
bdancer Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 . Απλα μ'αρέσει η σταθερότητα που προσφέρει η Apple γενικά στα μηχανήματα της. Κιεμενα είναι σταθερα ότι πιο αβολο υπαρχει δεν βγαινει η μπαταρια δεν παιρνει SD card και κανει 6μιση κατοστάρικα στο σκρουτζ τα 16 giga. δηλαδή ημαρτον αλλα νταξ μωρε είναι iPhone μαμαει είναι σταθερο...χαααχαχα 6
leonidas_fs Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Κιεμενα είναι σταθερα ότι πιο αβολο υπαρχει δεν βγαινει η μπαταρια δεν παιρνει SD card και κανει 6μιση κατοστάρικα στο σκρουτζ τα 16 giga. δηλαδή ημαρτον αλλα νταξ μωρε είναι iPhone μαμαει είναι σταθερο...χαααχαχα Καλα πάρε πρώτα ενα iPhone και μετα μπορείς να κρίνεις. 1
StigmaX Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Καλα πάρε πρώτα ενα iPhone και μετα μπορείς να κρίνεις. To οτι σου κάνει τη ζωή δύσκολη στο παραμικρό; Κατεβάζεις κάτι απο μια εφορμογή... οι άλλες δεν το βλέπουν. Θές να κάνεις copy paste ένα κείμενο... δάκτυλο και θεός βοηθός. Στο οτι τελειώνουν τα 16 gb και δεν προλαβαίνεις να πείς κίχ; Στο οτι μια ζωή θα είσαι εξαρτώμενος απο το κάκιστο itunes; Στο οτι έχεις απο τις χειρότερες αυτονομίες των σύγχρονων συσκευών; Στο οτι έχεις μηδαμινή παραμετροποίηση του συστήματος σου; Μπορώ να συνεχίσω και για πολύ ακομα... αλλα δεν είναι αυτός ο σκοπός. Καλό το iphone, για να παίρνεις τηλέφωνα και να παίζεις candy crush. Απο εκεί και μετά οι δυνατότητες του περιορισμένες. Και μιας και το θέμα μας έχει να κάνει με δυο συσκευές που απευθύνονται σε επαγγελματίες, και όχι σε θαμώνες καφενείου και τεχνολογικούς φιλόσοφους της δεκάρας, το Note 4 αποτελεί με διαφορά την καλύτερη αγορά. Τέλος απο τα λεγόμενα σου μάλλον εσύ δεν γνωρίζεις τι εστί Android εν έτη 2015, γιατί αν το γνώριζες, πολύ απλά δεν θα επέμενες σε κάτι που είσαι τόσο λάθος χωρίς το παραμικρό επιχείρημα. 2
Fulgore Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 To οτι σου κάνει τη ζωή δύσκολη στο παραμικρό; Κατεβάζεις κάτι απο μια εφορμογή... οι άλλες δεν το βλέπουν. Θές να κάνεις copy paste ένα κείμενο... δάκτυλο και θεός βοηθός. Στο οτι τελειώνουν τα 16 gb και δεν προλαβαίνεις να πείς κίχ; Στο οτι μια ζωή θα είσαι εξαρτώμενος απο το κάκιστο itunes; Στο οτι έχεις απο τις χειρότερες αυτονομίες των σύγχρονων συσκευών; Στο οτι έχεις μηδαμινή παραμετροποίηση του συστήματος σου; Μπορώ να συνεχίσω και για πολύ ακομα... αλλα δεν είναι αυτός ο σκοπός. Καλό το iphone, για να παίρνεις τηλέφωνα και να παίζεις candy crush. Απο εκεί και μετά οι δυνατότητες του περιορισμένες. Και μιας και το θέμα μας έχει να κάνει με δυο συσκευές που απευθύνονται σε επαγγελματίες, και όχι σε θαμώνες καφενείου και τεχνολογικούς φιλόσοφους της δεκάρας, το Note 4 αποτελεί με διαφορά την καλύτερη αγορά. Τέλος απο τα λεγόμενα σου μάλλον εσύ δεν γνωρίζεις τι εστί Android εν έτη 2015, γιατί αν το γνώριζες, πολύ απλά δεν θα επέμενες σε κάτι που είσαι τόσο λάθος χωρίς το παραμικρό επιχείρημα. Ελα μωρε ενταξυ το εχουμε μαθει πια οτι αλλο δεν ειναι Android ειναι για τα σκουπιδια και αυτοι που το αγοραζουν ειναι προβατα ή ζωα(Ios,windows phones),λες και στην αγορα εχουμε μονοπωλειο. Για τον επαγγελματια που λες θα παρει το κινητο που τον βολευει απο αποψη μεταφορας και σαν εργαλειο δουλειας θα παρει ενα καλο tablet.Σιγα μην καθεται ολος ο κοσμος να λειτουργει με τις γραφιδες των κινητων για να κανει την δουλεια του. Και μονο και μονο που εγραψες οτι το Iphone ειναι μονο για τηλεφωνα και Candy crush για μενα εχασες το οποιο δικιο ειχες. Εγω πχ θα προτεινα μεταξυ των 2 παραπανω στον ενδιαφερομενο να κοιταζε σε Iphone 6 μερια που ειναι και πιο ευχρηστο.Αλλωστε δεν βλεπω ο ενδιαφερομενος(αν δεν μας τρολλαρει)να το θελει για ιδιαιτερη χρηση ή να κοιταζει σε κατι συγκεκριμενο που να προσφερουν τα Android ή Ios.Απλα γραφει οτι το κινητο θελει να το κρατησει και ποιο εχει μεγαλυτερη οθονη. Εσυ που εβγαλες το πορισμα λοιπον τι ειναι καλυτερο για τον ενδιαφερομενο???Μεχρι και Windows Phone θα μπορουσε να του εκανε και να γλυτωνε και χρηματα. 1
StigmaX Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Ελα μωρε ενταξυ το εχουμε μαθει πια οτι αλλο δεν ειναι Android ειναι για τα σκουπιδια και αυτοι που το αγοραζουν ειναι προβατα ή ζωα(Ios,windows phones),λες και στην αγορα εχουμε μονοπωλειο. Για τον επαγγελματια που λες θα παρει το κινητο που τον βολευει απο αποψη μεταφορας και σαν εργαλειο δουλειας θα παρει ενα καλο tablet.Σιγα μην καθεται ολος ο κοσμος να λειτουργει με τις γραφιδες των κινητων για να κανει την δουλεια του. Και μονο και μονο που εγραψες οτι το Iphone ειναι μονο για τηλεφωνα και Candy crush για μενα εχασες το οποιο δικιο ειχες. Εγω πχ θα προτεινα μεταξυ των 2 παραπανω στον ενδιαφερομενο να κοιταζε σε Iphone 6 μερια που ειναι και πιο ευχρηστο.Αλλωστε δεν βλεπω ο ενδιαφερομενος(αν δεν μας τρολλαρει)να το θελει για ιδιαιτερη χρηση ή να κοιταζει σε κατι συγκεκριμενο που να προσφερουν τα Android ή Ios.Απλα γραφει οτι το κινητο θελει να το κρατησει και ποιο εχει μεγαλυτερη οθονη. Εσυ που εβγαλες το πορισμα λοιπον τι ειναι καλυτερο για τον ενδιαφερομενο???Μεχρι και Windows Phone θα μπορουσε να του εκανε και να γλυτωνε και χρηματα. Ξαναδιάβασε το κείμενο μου, και πες μου που υπάρχει το plus συγκριτικά με το Note 4...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα