Προς το περιεχόμενο

iphone 6 plus η note 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι όταν αποκτήσουμε σοβαρές υποδομές σε adsl/ 3g/4g. Την δεδομένη στιγμή βρίσκω πολύ πιο χρήσιμη μια SD card παρά το cloud. Σε 2-3 χρόνια ίσως αλλάξει αυτό, αλλά ως τότε θα έχω αλλάξει και τηλέφωνο σίγουρα.

Καθόλου τυχαίο πάντως που αύξησαν και αυτοί τις χωρητικότητες τους πολύ.

Δεν φταιει ομως σε αυτο η Apple που η Ελλαδα ειναι απο τις τελευταιες χωρες στο Internet και που πληρωνουμε τις αργες γραμμες μας χρυσαφι.... 

Παντως εγω δεν καταλαβαινω αυτο που γραφουν μερικοι για την ποιοτητα κατασκευης των κινητων Apple,ειδικα μιας και εχουμε δει παρα πολλα μοντελα απο αλλες εταιριες να εχουν μεταλλο και αλουμινιο για ποιο λογο ακομα θεωρειται top η κατασκευη τους δεν εχω καταλλαβει.

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι όταν αποκτήσουμε σοβαρές υποδομές σε adsl/ 3g/4g. Την δεδομένη στιγμή βρίσκω πολύ πιο χρήσιμη μια SD card παρά το cloud. Σε 2-3 χρόνια ίσως αλλάξει αυτό, αλλά ως τότε θα έχω αλλάξει και τηλέφωνο σίγουρα.

Καθόλου τυχαίο πάντως που αύξησαν και αυτοί τις χωρητικότητες τους πολύ.

Δεν φταιει ομως σε αυτο η Apple που η Ελλαδα ειναι απο τις τελευταιες χωρες στο Internet και που πληρωνουμε τις αργες γραμμες μας χρυσαφι.... 

Παντως εγω δεν καταλαβαινω αυτο που γραφουν μερικοι για την ποιοτητα κατασκευης των κινητων Apple,ειδικα μιας και εχουμε δει παρα πολλα μοντελα απο αλλες εταιριες να εχουν μεταλλο και αλουμινιο για ποιο λογο ακομα θεωρειται top η κατασκευη τους δεν εχω καταλλαβει.

Μα σαν Έλληνας κρίνω. Αν ζούσα Αμερική πιθανόν αυτό να μην ήταν θέμα τώρα είναι όμως. Από την άλλη Δεν μπορώ να καταλάβω πόσο δύσκολο είναι να το βάλουν και αυτό. Στην ίδια και χειρότερη κατάσταση με την Ελλάδα είναι πολλές χώρες
Δημοσ.

αρχισαμε την καγκουρια παλι ποιος εχει τη μεγαλυτερη καρτα μνημης το μελλον βρε ειναι στο κλαουντ

Οταν στο μέλλον το cloud στην ελλάδα δουλεύει όπως πρεπει, και δε χρειάζεται 1 μήνα το τηλέφωνο για να ανεβάσει 1 γιγα, και στριμάρω το παιχνίδι που εχω κανει εγκατάσταση στο cloud το ξαναβλέπουμε.

Εμείς εδώ μιλάε για το παρόν.

Καγκουριά θα ήταν να συγκρίνουμε μνημες ram και πυρήνες cpu. το οποίο ειναι υποκοιμενικό σε σχέση με το λειτουργικό. η μνήμη της συσκευής ειναι στανταρ απαίτηση.

• Like 1
Δημοσ.

Μα σαν Έλληνας κρίνω. Αν ζούσα Αμερική πιθανόν αυτό να μην ήταν θέμα τώρα είναι όμως. Από την άλλη Δεν μπορώ να καταλάβω πόσο δύσκολο είναι να το βάλουν και αυτό. Στην ίδια και χειρότερη κατάσταση με την Ελλάδα είναι πολλές χώρες

Καλα βεβαια να πουμε οτι ειτε σε Note 4 ειτε σε Iphone 6plus γελαει ο κοσμος στο εξωτερικο που απο την μια η Ελλαδα εχει τα χρεη που εχει και την ανεργια στα υψη και ο κοσμος εξακολουθει να δινει μια περιουσια σε κινητα :P

• Like 1
Δημοσ.

αρχισαμε την καγκουρια παλι ποιος εχει τη μεγαλυτερη καρτα μνημης το μελλον βρε ειναι στο κλαουντ

Αυτό πες το στις εταιριες με τα τραγικα προγράμματα τους.

Όχι πως θα προτιμουσα το cloud σε καποια ανεπτυγμενη χωρα, παλι SD θα χρησιμοποιουσα

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι τραγικο αυτο μετα 16Gb το 64αρι ειναι μονόδρομος 

687euro για 16Gb με διαθέσιμα μονο 12GB και χωρις MicroSD η usb OTG που να πας!

Σε μια εκδρομη με ενα 2ωρο video FullHD εμεινες! πρεπει να κουβαλας και laptop να τα μεταφερεις μεσω itune!

Η 2-3 καλα games και εμεινες....Ποσο μαλλον αν θες να εχεις και πολλα τραγουδια και φωτογραφίες μεσα!Απαραδεκτο δεν μπορω να καταλαβω αυτην την λογικη......

• Like 1
Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά! κα ιεγώ τα έχω ει στα μαγαζιά και η αλήθεια είναι οτι τα θαυμαζω κα ιθα ήμουν και εγω σε δίλλημα(αν ειχα τα χρηματα) ποιο παο τα δυο θα επαιρνα...! 

δεν εχω δουλεψει ios 

διαβασα ολες τις σελιδες σας να πουμε και κατι αλλα βασικα που δε τα λετε καν? (να απαντησουν οσοι ξερουν 100% για να μαθω)

ΑΠΟΡΙΕΣ που με ενδιαφερουν εμενα:

1) ποιο βγαζει καλυτερες φωτο το βραδυ? 

2) videakia σε ποιο απο τα δυο τα απολαμβανεις καλυτερα?

3)facebook ποιο ποιο απο τα δυο κινητα τα δειχνει πιο ομορφα-ευαναγνωστα και κυριως ευελικτα-γρηγορα?  

4) η ιδια ερωτηση  για το skype?

5) σε συνεχες σερφαρισμα -sms-μενου περιηγηση  ποιο απο τα δυο εχει καλυτερη αυτονομια?

6) video ποιο απο τα δυο τραβαει καλυτερα και σε τι μαξιμουμ χρονικο περιθωριο? ωστε να τα βλεπουμε και μετα σε led smart tv

7) δε ξερω αν παιζει ρολο αυτο πχ αν θα εχω ps4 ποιο θα συνεργαζετε και σε τι και τι ? (γενικα και αναλυτικα πειτε μου)

8) δε ξερω,πες οτι εχω mp3 στο pc windows xp/seven7 ή σε φλασακι usb πως ποιο θα συνεργαζεται καλυτερα στη μεταφορα τους? 

9) google earth / χαρτες/gps ποιο θα τρεχει καλυτερα? αναλυτικα για καθε ειδος....

10) και τελος η απορια μου ποιο παει πιο σφαιρα γενικα,ποιο εχει καλυτερο wi-fi 3g- 4g δε ξερω...

εγω αυτες τις 10 αποριες  εχω και πειτε μου αναλυτικα ωστε να καταληξω(αν θα αποκτησω τετοια ακριβα κινητα)

ξαναλεω δεν εχω δουλεψει ξανα ios δε ειχα ποτε μου ουτε tablet apple αν και μου αρεσουν παρα παρα πολυ ολα αυτα.

(βασικα ειμαι  fan samsung ανεκαθεν γενικα tv/κινητα/tablet-ομως "εχω τρελαθει" βλεποντας απο κοντα σε μαγαζια το 6 plus)

***απορια για games ποιο παιζει καλυτερα δε εχω γιατι δε περιμενω απο τα κινητα αυτα να επαιζα ,γι αυτο δε ρωταω σχετικα!

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά! κα ιεγώ τα έχω ει στα μαγαζιά και η αλήθεια είναι οτι τα θαυμαζω κα ιθα ήμουν και εγω σε δίλλημα(αν ειχα τα χρηματα) ποιο παο τα δυο θα επαιρνα...! 

δεν εχω δουλεψει ios 

διαβασα ολες τις σελιδες σας να πουμε και κατι αλλα βασικα που δε τα λετε καν? (να απαντησουν οσοι ξερουν 100% για να μαθω)

3)facebook ποιο ποιο απο τα δυο κινητα τα δειχνει πιο ομορφα-ευαναγνωστα και κυριως ευελικτα-γρηγορα?  

5) σε συνεχες σερφαρισμα -sms-μενου περιηγηση  ποιο απο τα δυο εχει καλυτερη αυτονομια?

6) video ποιο απο τα δυο τραβαει καλυτερα και σε τι μαξιμουμ χρονικο περιθωριο? ωστε να τα βλεπουμε και μετα σε led smart tv

7) δε ξερω αν παιζει ρολο αυτο πχ αν θα εχω ps4 ποιο θα συνεργαζετε και σε τι και τι ? (γενικα και αναλυτικα πειτε μου)

8) δε ξερω,πες οτι εχω mp3 στο pc windows xp/seven7 ή σε φλασακι usb πως ποιο θα συνεργαζεται καλυτερα στη μεταφορα τους? 

9) google earth / χαρτες/gps ποιο θα τρεχει καλυτερα? αναλυτικα για καθε ειδος....

10) και τελος η απορια μου ποιο παει πιο σφαιρα γενικα,ποιο εχει καλυτερο wi-fi 3g- 4g δε ξερω...

εγω αυτες τις 10 αποριες  εχω και πειτε μου αναλυτικα ωστε να καταληξω(αν θα αποκτησω τετοια ακριβα κινητα)

ξαναλεω δεν εχω δουλεψει ξανα ios δε ειχα ποτε μου ουτε tablet apple αν και μου αρεσουν παρα παρα πολυ ολα αυτα.

(βασικα ειμαι  fan samsung ανεκαθεν γενικα tv/κινητα/tablet-ομως "εχω τρελαθει" βλεποντας απο κοντα σε μαγαζια το 6 plus)

***απορια για games ποιο παιζει καλυτερα δε εχω γιατι δε περιμενω απο τα κινητα αυτα να επαιζα ,γι αυτο δε ρωταω σχετικα!

Υπαρχουν παρα πολλα reviews για τα παραπανω κινητα στο διαδικτυο αν ψαξεις αναλυτικα που λενε τα υπερ και τα κατα των κινητων.

Δημοσ.

δεν εχω δουλεψει ios 

Δεν θα σου απαντήσω συγκεκριμένα, μιας και ρωτάς υπερβολικά πολλά που με λίγο ψάξιμο μπορείς να τα βρεις μόνος σου. Αλλά κάνοντας μια σουμα από αυτά που ψάχνεις, πας για Sony z3.

Δημοσ.

Εγώ πάντως κατέληξα στο galaxy note 4 c.το ερώτημα είναι απο ποιο καταστημα να το πάρω.αν μπορεί κάποιος με p.m. να μου πει απο που το αγόρασε.ευχαριστώ.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γνωμη δικια μου το note4 ειναι απαιχτο.Ειχα iphone5 και galaxys5 και lg g3 32gb.Και τωρα εχω mate7.Πανε απο κοντα συγκρηνετα και τα δυο μπες δες συγγρησεις κτλπ και θα καταλαβεις τι σε συμφερει περησοτερο οχι οικονομηκα γενικα μηλαω.γιατι αυτα που προσφερει το ενα σε συγγρηση με το αλλο ειναι μερα με νηχτα.Π.χ καλα τα iphone αλλα υπαρχουν πολυ καλυτερα.και τι να το κανω το κηνητο αμα εχει specs προπερσηνο κηνητου και με περιορηζει εκει που θελει για να βγαλει λεφτα μια εταιρια.Η να μην εχω καλη μπαταρια η να μη μπορω να σπασω δικτυα για ιντερνετ η να με χαλαν οι φορτηστες σε τρεις μηνες να δεινω 30ευρα.Το μαθαμε το παραμυθι με τα iphone.Τελος παντον επειδη μπορει να με θεωρησεις κολημενο εκει που καταληγω ειναι να τα συγκρηνεις διπλα διπλα και αποφασεισε.Και εγω ειμαι με την εταιρια που θα με ικανοποιησει περησοτερο.αυριο αν βγαλουν iphone με ολα αυτα που υποληπεται σημερα η apple θα παρω iphone.Αλα οσο βλεπω αλλες σησκευες να ειναι καλυτερες θα περνω εκεινες.Ειμαι αρωστακι με τη τεχνολογια και εχω οπεν μαιντ σαυτο το θεμα γιαυτο και ρισκαρω με αρκετες σησκευες και παιρνω μια γευση απολες.Α και αν πας για iphone δεινουν δωρο και μια μπαλαντεζα!!!@

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...