JohnyFire Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 σε οσους δεν επαιζε οπως εμενα μολις βρηκα την λυση...
revolver1990 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Σε 2-3 χρόνια που θα έχουμε πραγματικά ισχυρά cpu σε σχέση με σήμερα το html5 θα είναι δυνατό και ναι θα κατακτήσει την αγορά.Για την ώρα καταναλώνει πολλούς πόρους.Είχα γράψει σε ένα ποστ λίγο πιο πίσω ότι με flash στο yt έχω 2% ενώ με html5 21%-25% σε 720p video.Όπως είχα γράψει έχω στην κατοχή μου τον intel i7 3630qm.Πριν λίγο ξαναδοκίμασα με 4k video και οι διαφορές στην cpu αυξήθηκαν και άλλο ενώ με το html5 παρατήρησα μια μικρή πτώση 5% στην κατανάλωση ram. Τα ακόλουθα screenshots αποδεικνύουν τα γραφόμενα μου. 1
GrandGamer Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δεν ξέρω τι λέτε εγώ πάντως έκανα τι δοκιμή με τους 2 player στον ίδιο browser (Comodo Chromium Secure) στο ίδιο video και η CPU ήταν περίπου στα ίδια ποσοστά. EDIT: Μετά από την ανάγνωση του από πάνω post είπα να δοκιμάσω να κάνω κι εγώ το ίδιο τεστ. Ορίστε τα δικά μου αποτελέσματα. Το video ήταν 4Κ και στις 2 περιπτώσεις.
revolver1990 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Επίσης....Παλιό άρθρο αλλά φαίνεται ότι παίζει ρόλο και το λειτουργικό. http://gizmodo.com/5490205/html5-vs-flash-the-video-benchmark-deathmatch
GrandGamer Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Επίσης....Παλιό άρθρο αλλά φαίνεται ότι παίζει ρόλο και το λειτουργικό. http://gizmodo.com/5490205/html5-vs-flash-the-video-benchmark-deathmatch Windows 8.1 εδώ. Θα το δοκίμαζα και στα 10 αλλά τα έχω σε VirtualBox.
ektor7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Windows 8.1 εδώ. Θα το δοκίμαζα και στα 10 αλλά τα έχω σε VirtualBox. Μαλλον για το osx vs ολα τα αλλα(windows/linux),θελει να πει,με βαση το link που εχει βαλει.
GrandGamer Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Μαλλον για το osx vs ολα τα αλλα(windows/linux),θελει να πει,με βαση το link που εχει βαλει. Δεν πειράζει, εγώ τα λέω όλα να είμαστε μέσα. Το δικό μου τεστ πάντως δείχνει ότι η HTML5 είναι πιο ελαφριά από το flash.
KilliK Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Σε 2-3 χρόνια που θα έχουμε πραγματικά ισχυρά cpu σε σχέση με σήμερα το html5 θα είναι δυνατό και ναι θα κατακτήσει την αγορά.Για την ώρα καταναλώνει πολλούς πόρους.Είχα γράψει σε ένα ποστ λίγο πιο πίσω ότι με flash στο yt έχω 2% ενώ με html5 21%-25% σε 720p video.Όπως είχα γράψει έχω στην κατοχή μου τον intel i7 3630qm.Πριν λίγο ξαναδοκίμασα με 4k video και οι διαφορές στην cpu αυξήθηκαν και άλλο ενώ με το html5 παρατήρησα μια μικρή πτώση 5% στην κατανάλωση ram. Τα ακόλουθα screenshots αποδεικνύουν τα γραφόμενα μου. συγνωμη, εσυ την καταναλωση μνημης του Chrome μεσα απο τo taskbar manager την βλεπεις; νομιζεις οτι αυτη την στιγμη τρωει μονο 138mb? αυτο ειναι λαθος, αν θες να δεις ποση μνημη δεσμευει πραγματικα ο Chrome, απλως πατα chrome://memory-redirect στην urlbar του. τουλαχιστον 1gb πρεπει να στο τρωει σιγουρα, ετσι οπως το βλεπω στην εικονα.
lostresam Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 προσωπικα βρισκω το html5 αρκετα πιο αργο και γεματο bugs σε σχεση με τον flash σε midrange pc αυτο δεν δικαιολογειτε... Οταν τον ξεπερασει ευχαριστως να τον αντικαταστησω αλλα εχει δρομο ακομη
21century Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Καιρός να προχωρήσει μπροστά και να έχουμε αυξημένη ασφάλεια...
revolver1990 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 συγνωμη, εσυ την καταναλωση μνημης του Chrome μεσα απο τo taskbar manager την βλεπεις; νομιζεις οτι αυτη την στιγμη τρωει μονο 138mb? αυτο ειναι λαθος, αν θες να δεις ποση μνημη δεσμευει πραγματικα ο Chrome, απλως πατα chrome://memory-redirect στην urlbar του. τουλαχιστον 1gb πρεπει να στο τρωει σιγουρα, ετσι οπως το βλεπω στην εικονα. Ξαναδιάβασε τι έγραψα .Δεν είπα ότι βλέπω το 138mb. 37% με 41% στην συνολική κατανάλωση.1.1gb έτρωγε στο 4k ο canary το οποίο μου φαίνεται οκ με 6 addons.To palemoon χωρίς κανένα addon και μόνο με το 4κ έτρωγε 730mb.
KilliK Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Ξαναδιάβασε τι έγραψα .Δεν είπα ότι βλέπω το 138mb. 37% με 41% στην συνολική κατανάλωση.1.1gb έτρωγε στο 4k ο canary το οποίο μου φαίνεται οκ με 6 addons.To palemoon χωρίς κανένα addon και μόνο με το 4κ έτρωγε 730mb. ναι το ξαναδαβασα. και αυτο που ποσταρες τωρα δεν εχει καμια σχεση με το αρχικο σου ποστ. οποτε εμμενω σε αυτο που εγραψα.
JohnyFire Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 σε firefox 36 b5 με τις ρυθμισεις και τα codec tweaks που του εκανα πεταει διχως κανενα προβλημα! επιτελους!!!!!!!!!!!! επισης το ιδιο καλα παιζει και σε chrome x86 και x64
DJTaurus Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Google to block Flash in Chrome and default to HTML5 except for these ten white-listed sites 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα