Lucifer Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Πολλους και διαφορους. Ειδικα πορνοσταρ Αυτό. Ποτέ πολιτικό, συνήθως είναι άτομα (με εξαίρεση τις πορνοστάρ) τα οποία δε με νοιάζουν καθόλου τα ίδια ή αυτό για το οποίο είναι διάσημα. Έχω δει το Μήτρογλου και τον Σουμάχερ ας πούμε. Επίσης άσχετο, έχω και 3 στάνταρ μέρη στα οποία βρίσκομαι κατά καιρούς στον ύπνο μου, μη υπαρκτά αλλά ίδια κάθε φορά. 2
*nenya* Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Μήτρογλου κι εγώ (πίναμε καφέ, έγινε ωραίο κονέ χαχαχ). Adam Jones (πήγαμε βόλτα στην γκαλερί της γυναίκας του κ μετά παίξαμε κιθάρα). Iron Man (kinky καταστάσεις). Και άλλους κατά καιρούς. 1
johnkal Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Μόνο μία φορά στο στρατό είχα δει τρίο Silvia Saint με Jenna Jameson μαζί. 1
sintalkas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ παιδιά μια φορά είχα δει ένα όνειρο ότι είμαι ο Duke Nukem με ότι συνεπάγεται αυτό,επίσης έχω δει πολλά όνειρα τύπου star wars και avatar αλλά και άλλες ταινίες επιστημονικής φαντασίας ,σίγουρα έχω δει και πολλούς διάσημους αλλά δεν θυμάμαι ποιοι ήταν ...
Gtr34 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δεν εχω δει διασημους. Μονο γνωστα προσωπα.
nicoc89 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 μια φορά ξύπνησα 3+ τη νύχτα απο όνειρο οτι έκανα σεξ με μια διάσημη , δε θυμάμαι όνομα αλλα την είχα δει σε μια σειρά σηκώνομαι , ψάχνω απο τη σειρά στο imdb βρίσκω το όνομα της , φαπ φαπ φαπ και νάνι σπάνια βλέπω διάσημους στον ύπνο μου , συνήθως βλέπω δαίμονες και τέρατα 1
star12 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 οταν εφυγε ο michahel jackson απ τη ζωη ειχα δει ενα ονειρο λιγες μερες μετα.Ειμουνα σε ενα κατι σαν εμπορικο κεντρο,και ηταν ο michael jackson καθισμενος σε ενα τραπεζι και εδινε αυτογραφα στους θαυμαστες.οπως γινεται σε cd signings .Οταν ηρθε η σειρα μου παρατηρησα πως ειχε ενα κατι σαν σκουφο στο κεφαλι του δηλ αυτο που φορανε οταν εχουν καρκινο και δεν εχουν μαλια πλεον.δηλ ηταν αρρωστος .τελοσπαντων του ειπα πως ειμουν φαν της μουσικης του και ειπε ευχαριστω ευχαριστω.Καθως εφευγα και κατεβαινα τις κιλιομενες σκαλες σκεφτομουν δε το πιστευω γνωρισα τον MJ αλλα θυμηθηκα την εμφανιση του πως εδειχνε αρρωστος. και με παραξενεψε και τοτε ξυπνησα
ca6mio Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Τη Διαμαντοπούλου. Παίζαμε τάβλι. Πλακωτό. 1
mylo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 εγώ την γειτόνησα μου. είναι πολύ διάσημη στην γειτονια.... 1
thomasG4 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Τη Διαμαντοπούλου. Παίζαμε τάβλι. Πλακωτό. Χαχαχαχα κλαίω...
David20 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 εγώ την γειτόνησα μου. είναι πολύ διάσημη στην γειτονια.... Κανε ενα κοπο και δωσε συντεταγμενες και κανα εξτραδακι για την γειτονισα (Διαστασεις ,ηλικια,οικογενειακη κατασταση κλπ) Anyway ,πρεπει να χω δει διασημους,δεν θυμαμαι τιποτε αλλα δαιμονες,τερατα,βαμπιρ κλπ δεκαδες φορες οπως ο nicoc89 παραπανω
Razor_7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Τον Νίκοτς.Παίζαμε πόκεμον κρύσταλ και τον κέρδισα κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή κάνοντας σπλας με το μάτζικαρπ μου. Δεν το πίστεψα όμως και ξύπνησα την επόμενη στιγμή
jimijoop Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Πριν από λίγες εβδομάδες είδα στον ύπνο την Μηλιαρέση να πουλάει Μαύρη αλόη και έλεγε στην διαφήμιση "Τώρα η κρητική αλόη βγαίνει και σε νέα γεύση" Τώρα Ποια γεύση θα σας γελάσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις