Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχετε δει διασημους στον υπνο σας (πολιτικοι, τραγουδιστες, ηθοποιοι κτλ); Αν ναι ποιους;

Εγω ειδα στον υπνο μου πριν απο 5 χρονια την Ελεονωρα Μελετη να ειναι δασκαλα στο δημοτικο!!!!! Θυμαμαι οτι ενιωσα σοκ και μου αρεσε το μαθημα της.

Χθες ειδα στον υπνο μου την ΕΛΕΝΗ ΛΟΥΚΑ!!!!!!!. Συγκεκριμενα διαμαρτυροταν στο ΟΑΕΔ που ειναι κοντα απο το σπιτι μου και φωναζε τοσο δυνατα, που ακουγοταν στο σπιτι λες και ηρθε μεσα στο σπιτι μου.

Δημοσ.

Πρόπερσυ, τον Ιμμάνουελ Καντ. Ήμασταν λέει μέσα σε ένα Metropolis, και διαφωνούσαμε σχετικά με το κατά πόσο είναι ηθικό να σουφρώσω ένα CD της Βέρας Λάμπρου.

EDIT: Θυμήθηκα και δεύτερο κουλό. Πέρυσι. Είδα τον Stan να δουλεύει ως σιδηρουργός (!) στο σιδηρουργείο του πατέρα μου. Υπόψιν, ο πατέρας μου είναι δικηγόρος, καμία σχέση με σιδεράδικα. Το όνειρο εξελισσόταν με εμένα να με κυνηγάνε κάτι σκυλιά που από τα μάτια τους έβγαζαν laser.

Δε κάνω πλάκα. Για κανένα από τα δύο.

Δημοσ.

Εγω ειδα στον υπνο μου πριν απο 5 χρονια την Ελεονωρα Μελετη να ειναι δασκαλα στο δημοτικο!!!!! Θυμαμαι οτι ενιωσα σοκ και μου αρεσε το μαθημα της.

Τι μάθημα σου έκανε μικρό παιδάκι και σε σόκαρε;

Δημοσ.

Εχετε δει διασημους στον υπνο σας (πολιτικοι, τραγουδιστες, ηθοποιοι κτλ); Αν ναι ποιους;

Χθες ειδα στον υπνο μου την ΕΛΕΝΗ ΛΟΥΚΑ!!!!!!!. Συγκεκριμενα διαμαρτυροταν στο ΟΑΕΔ που ειναι κοντα απο το σπιτι μου και φωναζε τοσο δυνατα, που ακουγοταν στο σπιτι λες και ηρθε μεσα στο σπιτι μου.

Το επόμενο βήμα είναι να δεις ένα τρίο με Μελέτη-Λουκά.

Δημοσ.

Τι μάθημα σου έκανε μικρό παιδάκι και σε σόκαρε;

Οταν εννουσα επαθα σοκ εννουσα οτι ηρθε η Ελεονωρα Μελετη στο σχολειο και ενθουσιαστικα και οχι για κατι κακο.

Δημοσ.

εγώ πριν πολλά χρόνια (λύκειο πήγαινα) είχα δει ότι ήμουν παίκτης στην φιορεντίνα και σε έναν αγώνα με τη juventus έρχεται ο batistuta και μου λέει στα ελληνικά (σε μια φάση κορνερ) θα σε σημαδέψω φρόντισε να το βάλεις (έπαιζα μπάλα παλιά).

έναν ακόμη διάσημο τον kevin costner αλλά βαριέμαι να πω την ιστορία.

(p.s. στον ύπνο μου πάντως έχω βγει και εκτός σπιτιού)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...