nikoszafi Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Παιδια καλησπερα...εχω ενα Iphone 5s στο οποιο εχει ξεκολλησει δεξια επανω το γυαλι ελαχιστα βεβαια και οταν το πιεζω εισερχεται μεσα και μετα ξαναεπανερχεται....το εχω παρει απο το εξωτερικο..τι μπορω να κανω??? Help Please!!!
nikoszafi Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 εχει εγγυηση ενα χρονο...το εχω απο τον οκτωβριο....τι μπορω να κανω?
Kostasspil Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Καταρχήν αν το πήρες από Ελλάδα, η εγγύηση είναι 2 χρόνια. Από κει και πέρα, μίλα με την InfoQuest
Kostasspil Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Από Ευρώπη? Όπως και να χει, είσαι στην εγγύηση
nikoszafi Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 ναι απο ευρωπη...Θα πρεπει να επικοινωνησω με την InfoQuest ?? Υπαρχει περιπτωση αντικαταστασης της συσκευης?
KonstantineSt Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 αν εχει ξεκολλησει από πεσιμο δεν νομιζω να εχεις πολλες επλιδες . 2
nikoszafi Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Ρε φιλε εχει πεσει κατω δεν νομιζω να υπαρχει καποιος που να μην του εχει πεσει εστω μα φορα...τωρα αν ξεκολλανε τοσο ευκολα τι να πω τραγικο , για τα χρηματα του....
KonstantineSt Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 πιστευω ότι εχουν αυτή την πολιτικη ΚΑΚΩΣ ( αν εχει ανοιχτει κλπ. ) στο επισημο σερβις για να μας κανουν να πληρωνουμε και αυτά , εστω και αστοχιες υλικων σε πολλες περιπτώσεις ... στην περιστωση σου αν δεν είναι εμφανή τα σημαδια ( λιγο πολύ δυσκολο ) η πτωση του η τουλάχιστον να μην είναι κοντα στο σημειο που ξεκολλάει το τζαμι , μπορεις να κανεις μια προσπαθεια να το πας στην ινφοκουεστ μπας και το περασεις , δεν εχεις να χασεις τιποτα , αν εισαι και από αθηνα πας και ξεμπερδεύεις , τι να πουμε και εμεις από επαρχια ?
nikoszafi Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 ειμαι απο θεσσαλονικη και εχε infoquest...Πως γινεται η διαδικασια?? ποσο καιρο θα μ παρει?
KonstantineSt Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 ειμαι απο θεσσαλονικη και εχε infoquest...Πως γινεται η διαδικασια?? ποσο καιρο θα μ παρει? ιδεα δεν εχω ... στο πρόγραμμα που κανει αντικατασταση το φορτιστη Α1300 τον εχω στειλει μεσω PUBLIC που αναλαμβανει τη διαδικασια και εχει τωρα τριτη βδομαδα και παει για τέταρτη εβδομαδα τωρα και είναι μια απλη διαδικασια , πιστευω εγω . το κινητο που περιλαμβάνεται στην παρτιδα που τους κανει δωρεαν αντικατασταση της μπαταριας πρεπει να το στειλω , μου ειπαν στο τηλ. ότι κανει δυο μερες να το φτιαξουν μαζι με τους ελέγχους που θα του κανουν , τωρα τι να σου πω ? πηγενε το και βλέπεις .
igoods Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 infoquest αν το πας 15 μερες το ΠΟΛΥ....Εαν δεν εχει ΓΕΡΑ σημαδια δηλαδη λακουβες που να δειχνουν οτι εχει φαει καλα σουτιδια τοτε θα στο περασουν..Αν το πας ομως με λακουβες μην περιμενεις να στο περασουν και ειναι και λογικο εδω που τα λεμε..Οι εγγυησεις σε ΟΛΑ τα προιοντα ειναι καλης λειτουργιας...
nikoszafi Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 2-3 πολυ ψιλα σημαδακια εχει, ισα ισα που αγχωνοφαινονται....αν το περασουν μετα τι γινεται? αν υπαρξει αντικατασταση θα υπαρξει με καινουργιο iphone? πως λειτουργει ολο αυτο??
igoods Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 2-3 πολυ ψιλα σημαδακια εχει, ισα ισα που αγχωνοφαινονται....αν το περασουν μετα τι γινεται? αν υπαρξει αντικατασταση θα υπαρξει με καινουργιο iphone? πως λειτουργει ολο αυτο?? Τοτε θα περασει ανετα.πας σκετη συσκευη, την αφηνεις και σε ενημερωνουν οταν ειναι και παραλαμβανεις παλι σκετη συσκευη ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ.Δηλαδη την συσκευη καποιου σαν και εσενα που καποιο προβλημα ειχε την επισκευσαν,αλλαξαν μπαταρια οθονη ,πλατη και ετοιμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα