Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρίς να το έχω δουλέψει ποτέ, είχα διαβάσει κάποτε θετικά σχόλια γι' αυτό το κινητό. Από κει και πέρα δεν ξέρω κατά πόσο θα συνεχίσει να έχει περαιτέρω υποστήριξη από την lg, δηλ. δεν ξέρω αν θα πάρει lolilop.

Δημοσ.

Πες μας για τι χρηση το θες...

Αν θες ομαλοτητα και δεν παίζεις παιχνίδια τοτε το Lumia 535 είναι μονόδρομος.

Αν θες android τοτε Lg L Bello απο skroutz

Δημοσ.

Γιατί δεν μου προτεινετε να πάρο αυτήν την προσφορα?

Δεν έχει βγει καλο το κινητό?
Εγώ θα κάνω απλή χρίσει (internet - ομιλία - Φωτό - video - και λίγο game - και να κρατάει πωλεί η μπαταρία). Αυτά θέλω από ένα κινητό. Δεν έχω πάρει ποτε lg και για φτο σας ρωτάω αν είναι καλο το κινητό γιατί είχα ένα samsung Galaxy 3, Και θα είναι πωλεί καλεί αναβαθμίσει.
Δημοσ.

Αν θες κινητό android σε αυτά τα χρήματα και θες να αγοράσεις μόνο από Ελλάδα θα σου έλεγα να το πάρεις. Χθες άνοιξα ένα θέμα που λέγεται LG L90 VS Lumia 535, τσέκαρε το. Το LG με έχει κερδίσει στην μπαταρία, το χαμηλό SAR και στις 4,7 ίντσες. Εδικά αν δεις εδώ  http://www.gsmarena.com/lg_l90_d405-6100.php πρόκειται για πολύ καλή μπαταρία! Εγώ όμως μάλλον θα επιλέξω το Lumia 535 διότι δεν σκοπεύω να το αλλάξω μέσα σε λίγους μήνες και πιστεύω ότι μακροπρόθεσμα τα windows θα συμπεριφέρονται καλύτερα από το android σε αυτή τη τάξη χρημάτων. Βέβαια εγώ το κινητό το θέλω για την κοπέλα μου που δεν θα του κάνει τρομερή χρήση. Για εμένα όμως θα αγόραζα το LG το οποίο με έχει ιντριγκάρει απίστευτα!!

ΥΓ: Αν δεν έχεις θέμα με το χρώμα μπορείς να το πάρεις και από εδώ http://www.phonegallery.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=746 μπορείς να γλυτώσεις κανένα 10άρικο. Όσο για την προσφορά που λες μην νομίζεις ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο, απλά έχουν βάλει την αρχική τιμή κυκλοφορίας του και το παρουσιάζουν σαν προσφορά μετά από πόσο καιρό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...